- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.041
Aynen canımValla içime su serptiniz. Demek ki gayet de her şey haftasına dönebilir.
Aaaaa instagramdan link atıyorum video çıkıyoYaa bu paylaştığıniz şeyler bende görünmüyor bembeyaz ekran çıkıyor neden kimuhabbeti kaçırıyorum anlayamıyorum
Hareketli bebek iyidir diye biliyorum aslında.haraketi azalırsa gel diyolar hep doktorlar.
Güzel bize hiç böyle bişi vermedilerKızlar hastanenin paket içeriğine bakabilir misiniz eksik/fazla var mıdır?Eki Görüntüle 3086836
Doktordan doktora değişiyor demek ki. Benim iki oğlumda da 3 hafta ilerdeydi hep doktor zaten sekil alıyor önemli degil dedi. 39 cm doğdular kafa çapı olarak ki ilerdeydi buda. Yani ne desem bilemedim. Eğer sezeryan olacaksan bile ilk gebelik için bebeğe ve kendine normal için bir şans verebilirsin gibi geliyorİnşallah son haftalarda daha fazla kilo almaz. Peki bu kafa ölçüsü de yavaşlıyor mu? Şu an kafası 23 gün öndeymiş. O da sıkıntı yaratabilir sanırım.
Aslında benim ikisinde de gelecekleri zaman hareket aşırı azalmıştı sanciyla kanala yerleşip kipirdayamadilar benceKızlar bebiş sürekli hareket halinde anlamadım ne oldu bu çocuğa. Çikolata kavanozuna düşmüş gibi. Sürekli ya hickiriyoe ya tepiyor. Bu kadar hareket normal mi acaba. Gerçi mat de böyleydi doktor bir şey demedi ama. Korkuyorumgece gece gelmesin.
Bak boyle görünüyor hep bende paylaşılan çoğu şeyAynen canım
Aaaaa instagramdan link atıyorum video çıkıyo
Hakkınızda hayırlısı olsun canım güzel sağlıklı haberlerinizi alalımNst deyim kızlar. Sonuca göre doktor acil yatış verecek.
Neden peki?Nst deyim kızlar. Sonuca göre doktor acil yatış verecek.
Hayırlısı neyse o olsun. Umarım yolundadır hersey.Nst deyim kızlar. Sonuca göre doktor acil yatış verecek.
Acil bi durum mu var?hayırlısı olsun insallahNst deyim kızlar. Sonuca göre doktor acil yatış verecek.
Karnım aşağı indi diyordun demi, hayırlısı inşallah hakkında habersiz bırakma bizleriNst deyim kızlar. Sonuca göre doktor acil yatış verecek.
Aayyyyy nasıl düzelr acabaBak boyle görünüyor hep bende paylaşılan çoğu şey
Sancın yada ağrın var mıydı? Yada açılma durumu? Bizleri de haberdar et bakalım.Nst deyim kızlar. Sonuca göre doktor acil yatış verecek.
Evet ama onunla alakalı değil. Bebeğin gelişimi durmuş. Kordonda akım kaybı gördü. Nst sonucu iyi çıktı ama daha sonucu doktora gösteremedim.Karnım aşağı indi diyordun demi, hayırlısı inşallah hakkında habersiz bırakma bizleri
Dinlen biraz çok mu ayakta kaldınKızlar vajinaya bıçak sağlanması gibi,elektrik çarpması gibi ağrı sancı mi oluyor ? 1 saatte 5 kere falan yaşadım ama saniyelik şekilde
Kazen selam, bende arkadaşların paylastigi şeyler çoğunlukla bu şekilde bembeyaz görünüyor neden ki acaba bir fikriniz varmi
Ayarlarla falan mı ilgili ki ?
Bende korkarım cok ameliyattann falann ama bebe olunca inan insan korkmuyo çok degişik birşeyyAynen doğru diyosun dediğin gibi 10 gün sonra yaşayıp görücez inşallah, sağlıklı bi şekilde alayım bebişis başka bişi istemem, öyle böyleee iyileşirm anne olmak kolay değilÇok teşekkür ederim
Hadi darısı benim de başımaEvet canım tabiki değişebilir, her hafta aynı gelişimi göstermeyebilir demisdi banada doktor.yonca nin da mesela 3300 di 3400 kusur oldu sanırım o ilk hızındaki gibi almadı.benimde bu sefer öyle çıkacak gibi hissediyorum Çarşamba kontrol bakalım.
Katılıyorum ben de. Hem belki kendiliğinden erken doğar. Gelişimi bayağı önde. Sende de erken doğmuşlardı diye hatırlıyorum.Doktordan doktora değişiyor demek ki. Benim iki oğlumda da 3 hafta ilerdeydi hep doktor zaten sekil alıyor önemli degil dedi. 39 cm doğdular kafa çapı olarak ki ilerdeydi buda. Yani ne desem bilemedim. Eğer sezeryan olacaksan bile ilk gebelik için bebeğe ve kendine normal için bir şans verebilirsin gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?