Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah son haftalarda daha fazla kilo almaz. Peki bu kafa ölçüsü de yavaşlıyor mu? Şu an kafası 23 gün öndeymiş. O da sıkıntı yaratabilir sanırım.
Doktordan doktora değişiyor demek ki. Benim iki oğlumda da 3 hafta ilerdeydi hep doktor zaten sekil alıyor önemli degil dedi. 39 cm doğdular kafa çapı olarak ki ilerdeydi buda. Yani ne desem bilemedim. Eğer sezeryan olacaksan bile ilk gebelik için bebeğe ve kendine normal için bir şans verebilirsin gibi geliyor

Aslında benim ikisinde de gelecekleri zaman hareket aşırı azalmıştı sanciyla kanala yerleşip kipirdayamadilar bence

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-20-20-55-36-715_org.mozilla.firefox.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 66
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
Kazen selam, bende arkadaşların paylastigi şeyler çoğunlukla bu şekilde bembeyaz görünüyor neden ki acaba bir fikriniz varmi
Ayarlarla falan mı ilgili ki ?

Eklentiler

16,1 KB · Görüntüleme: 62
Karnım aşağı indi diyordun demi, hayırlısı inşallah hakkında habersiz bırakma bizleri
Evet ama onunla alakalı değil. Bebeğin gelişimi durmuş. Kordonda akım kaybı gördü. Nst sonucu iyi çıktı ama daha sonucu doktora gösteremedim.

Kazen selam, bende arkadaşların paylastigi şeyler çoğunlukla bu şekilde bembeyaz görünüyor neden ki acaba bir fikriniz varmi
Ayarlarla falan mı ilgili ki ?

4-5 kişiden daha bu sorunu duyduk ama nedenini bulamadık. Geçmişi temizlerseniz düzelebilir...

Bende korkarım cok ameliyattann falann ama bebe olunca inan insan korkmuyo çok degişik birşeyy
Öylee tabii oda geçecek bitcek ben bugüne kadar neara oldu anlamadım yani

Hadi darısı benim de başıma

Katılıyorum ben de. Hem belki kendiliğinden erken doğar. Gelişimi bayağı önde. Sende de erken doğmuşlardı diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…