- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.061
Aşk olsun Melek her gün doğurdu ben yeni basladim.
Ben mesela hiçbir doğum olayına bakmıyorum cahil mutluluğu olsun ne kadar az bilsem o kadar kolay geçecekmiş gibiKiz zaten 3. Beben ne bu ilk bebesi olanlar gibi bayaaaağ baktim diyorsun ya birdedaha ruyasinada girmiş hele sinir etmen beni
Evet biri 37 başı biri 38 başında geldi. Ona rağmen normalde bebekler ortalama 35 cm kafa camia doğarken benimkiler 39 duKatılıyorum ben de. Hem belki kendiliğinden erken doğar. Gelişimi bayağı önde. Sende de erken doğmuşlardı diye hatırlıyorum.
Ay ne biliyim hiç hatırlamıyorumAslında benim ikisinde de gelecekleri zaman hareket aşırı azalmıştı sanciyla kanala yerleşip kipirdayamadilar bence
Yok kız zarardayız tatile gelmesi doğum iznine denk gelmesi aynı anda oldu aslındaÖrtmen hanımlar bilerek yaotiniz demi bebenizi okul tatilene denk getirem dediniz bende diyom topikte örtmende cok ha diyom jeton yeni düştü
Yalnız ishal diyorsan korkarimAşk olsun Melek her gün doğurdu ben yeni basladim.
Kız ne bilim doktor korkuttu bugün. Her an gelebilir diye.Şu an bebek sürekli hareket halinde. İshal oldum yine 15 dk da bir tuvaletteyim. Sürekli aşağı basınç var.
Bir Müge bir siz
İşte onlardan korktum. Doktorum da korkuttu. Ağrın artarsa hiç evde bekleme gel dedi.Yalnız ishal diyorsan korkarimçünkü doğumda bence en bariz belirtilerden
Güzel haberlerle gel inşallah canımEvet ama onunla alakalı değil. Bebeğin gelişimi durmuş. Kordonda akım kaybı gördü. Nst sonucu iyi çıktı ama daha sonucu doktora gösteremedim.
Sayfaları okuyor ya da uzun uzun yazıyor galiba
Bildigin bekliyoruzSayfaları okuyor ya da uzun uzun yazıyor galiba
Yok canım ayakta kalmadım ama geçti çok şükürDinlen biraz çok mu ayakta kaldın
Bana beğeni bile attiSayfaları okuyorsa doğurmamıştır
Başka Dr da sor istersen bana Dr 36 37 de alıcaz dedi bir tehlikeli şeyler anlatıp korkuttu gittim başkasına sordum dedi o bir olasılık illa öyle olacak diye bir şey yok korkma dedi 38 de alacakİnşallah son haftalarda daha fazla kilo almaz. Peki bu kafa ölçüsü de yavaşlıyor mu? Şu an kafası 23 gün öndeymiş. O da sıkıntı yaratabilir sanırım.
Vallahi sen bir doğur hepimiz rahatliycaz artık.Kizlar bu seferde doguramadim ben yine servise cikaroldim saat 9 da acilmam hic yok o sebeple suni sanci vermediler nst de bagli kaldim saatlarce bebegin hareketleri düzeldi şükür cogalinca imza aldilar benden bebegimin harektlerini iyi hisssediyorum diye sancilarim var duzenli gelmeye basliyor dedi doktor henuz 50 lerde ama hic acilma yok sancilari ve bebegin hareketlerini gunde 3 kez nst ile takip edicekler ben sancilari agrili degil ama kasilma seklinde hissetmeye basladim yarinki takiplere gore bir karar verilcek simdilik durumlar boyle dualarinizi eksik etmeyin
Gözetim altında olman iyi canım vakti gelmemiş demek ki dahaKizlar bu seferde doguramadim ben yine servise cikaroldim saat 9 da acilmam hic yok o sebeple suni sanci vermediler nst de bagli kaldim saatlarce bebegin hareketleri düzeldi şükür cogalinca imza aldilar benden bebegimin harektlerini iyi hisssediyorum diye sancilarim var duzenli gelmeye basliyor dedi doktor henuz 50 lerde ama hic acilma yok sancilari ve bebegin hareketlerini gunde 3 kez nst ile takip edicekler ben sancilari agrili degil ama kasilma seklinde hissetmeye basladim yarinki takiplere gore bir karar verilcek simdilik durumlar boyle dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?