- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.081
Bende gözümü kapatıyım açıyım hop senin gibi zaman geçmiş olsaBende korkarım cok ameliyattann falann ama bebe olunca inan insan korkmuyo çok degişik birşeyy
Öylee tabii oda geçecek bitcek ben bugüne kadar neara oldu anlamadım yani
Cok erken de degil ama bilemedim. Kafasi da ileride yazmissin. Senin catın müsaitse normalde olabilir belki. Baska doktora sorman mantiklı. Belki çati muayenesi de yaparlar bi karara varilir insallah. Hersey gönlünce olsun.38+1 oluyorum.
Ebe alttan baktimi , onlarin bi yöntemi var acilmayi tetikliyor baktiklarindaKizlar bu seferde doguramadim ben yine servise cikaroldim saat 9 da acilmam hic yok o sebeple suni sanci vermediler nst de bagli kaldim saatlarce bebegin hareketleri düzeldi şükür cogalinca imza aldilar benden bebegimin harektlerini iyi hisssediyorum diye sancilarim var duzenli gelmeye basliyor dedi doktor henuz 50 lerde ama hic acilma yok sancilari ve bebegin hareketlerini gunde 3 kez nst ile takip edicekler ben sancilari agrili degil ama kasilma seklinde hissetmeye basladim yarinki takiplere gore bir karar verilcek simdilik durumlar boyle dualarinizi eksik etmeyin
Tesadufunde boylesi amaYok kız zarardayız tatile gelmesi doğum iznine denk gelmesi aynı anda oldu aslında
Allah yardımcınız olsun ,en doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeginKizlar bu seferde doguramadim ben yine servise cikaroldim saat 9 da acilmam hic yok o sebeple suni sanci vermediler nst de bagli kaldim saatlarce bebegin hareketleri düzeldi şükür cogalinca imza aldilar benden bebegimin harektlerini iyi hisssediyorum diye sancilarim var duzenli gelmeye basliyor dedi doktor henuz 50 lerde ama hic acilma yok sancilari ve bebegin hareketlerini gunde 3 kez nst ile takip edicekler ben sancilari agrili degil ama kasilma seklinde hissetmeye basladim yarinki takiplere gore bir karar verilcek simdilik durumlar boyle dualarinizi eksik etmeyin
Hiç anlamıcaksınnBende gözümü kapatıyım açıyım hop senin gibi zaman geçmiş olsa
Beslenme sondası ?fbtl nin izinden giderek kendimi alışverişe verdim. Aşağıdakiler haricinde 4-5 alışverişte eve ve oglana yaptim.
Eki Görüntüle 3086873 Eki Görüntüle 3086874
Benim doktor parmakladi bugünYarinda haberler bende olur o zaman
Nst +muayene ve rahim agzi uzunluğu hepsini merak ediyorum he birde parmaklanmam insallah
Ne olur ne olmaz aldım bakalımBeslenme sondası ?
Evet bakti servikse ulastim acilma yok dediEbe alttan baktimi , onlarin bi yöntemi var acilmayi tetikliyor baktiklarinda
Bugun hastanedemi yatacaksin o zaman
İnşallah canım arkadaşım sezeryan olduğunda bundan kullanmış. Biberon vermemiş. Hala emziriyor. 1 yaş oldu.İnşallah gerek kalmazzz
Ben şırınga aldım onu kullanıcam, eğer baktım yapamıyo alırım bundanİnşallah canım arkadaşım sezeryan olduğunda bundan kullanmış. Biberon vermemiş. Hala emziriyor. 1 yaş oldu.
Geçti ve bir daha gelmedi ama böyle uzun olması tuhaf .belki de yalancı sancı olduğu için bu kadar uzunGeçti mi
Ayyy inşallah darısı başımaEvet biri 37 başı biri 38 başında geldi. Ona rağmen normalde bebekler ortalama 35 cm kafa camia doğarken benimkiler 39 duilkinde 2 dikiş vardi 2.cide hic olmadı.bu mantıkla zaten omuzların daha zor çıkması gerek ama bebek pozisyon ayarlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?