- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.101
Olabilir. Ama önemli olan geçmiş olması.Geçti ve bir daha gelmedi ama böyle uzun olması tuhaf .belki de yalancı sancı olduğu için bu kadar uzun
Evet kesinlikle başka doktorun da fikrini almadan bir karar vermeyeceğim.Başka Dr da sor istersen bana Dr 36 37 de alıcaz dedi bir tehlikeli şeyler anlatıp korkuttu gittim başkasına sordum dedi o bir olasılık illa öyle olacak diye bir şey yok korkma dedi 38 de alacak
Çok teşekkür ederimCok erken de degil ama bilemedim. Kafasi da ileride yazmissin. Senin catın müsaitse normalde olabilir belki. Baska doktora sorman mantiklı. Belki çati muayenesi de yaparlar bi karara varilir insallah. Hersey gönlünce olsun.
Bekle bakalim o kadar bakmaya nişan gelir belkiEvet bakti servikse ulastim acilma yok dedi
Dogurmak istiyorum artik ayaklarim falan felaket sisti simdi tekrar damardan kan icin serum takicaklar 7.9 olmus hgbBekle bakalim o kadar bakmaya nişan gelir belkiondan sonra açılma başlar ,sen hazirmisin peki
Biraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettik
Bu kansizlikta peşini birakmadi bi türlü bayada düşük bi değer iyi olur insallahDogurmak istiyorum artik ayaklarim falan felaket sisti simdi tekrar damardan kan icin serum takicaklar 7.9 olmus hgb
BaşınsağolsunnnnBiraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Geçmiş olsun canımmKızlar eve geldik. Nst sonucu çok iyi dedi tekrar doppler çekti bi tanesi güzel ama diğerleri kötü çıktı. Sabah tekrar gidicem. Perinatolog görecek ondan sonra ciğer geliştirici yapacak 12 saat arayla iki tane dedi.
Canım başınız sağolsun sabırlar diliyorumBiraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Biraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Başın sağolsun Allah sabır versinBiraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
İshal de varsa şüphelenmekte haklısınAşk olsun Melek her gün doğurdu ben yeni basladim.
Kız ne bilim doktor korkuttu bugün. Her an gelebilir diye.Şu an bebek sürekli hareket halinde. İshal oldum yine 15 dk da bir tuvaletteyim. Sürekli aşağı basınç var.
Başın sağolsunBiraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Başın sağ olsun canım.Biraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Sabah son notumu girene kadar dayansakİshal de varsa şüphelenmekte haklısın
Başın sağolsun canım..Biraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Çok geçmiş olsun, bu haftadan sonra neden ciğer geliştirici vuruluyır acaba? Anlamadım onuKızlar eve geldik. Nst sonucu çok iyi dedi tekrar doppler çekti bi tanesi güzel ama diğerleri kötü çıktı. Sabah tekrar gidicem. Perinatolog görecek ondan sonra ciğer geliştirici yapacak 12 saat arayla iki tane dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?