Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Başka Dr da sor istersen bana Dr 36 37 de alıcaz dedi bir tehlikeli şeyler anlatıp korkuttu gittim başkasına sordum dedi o bir olasılık illa öyle olacak diye bir şey yok korkma dedi 38 de alacak
Evet kesinlikle başka doktorun da fikrini almadan bir karar vermeyeceğim.

Benim de bugün muayenem vardı .
Özel Hastanede ilk kez NST çekildim , gayet iyiydi ,zaten yatarken çikolatalı bisküvi yedim yarım paket , uyumasın bi zahmet

34+5 'im ve 2.835 gr çıktı .
İri bir bebek ve plesanta yaşlanmam dolayı gerilik bekliyordum ama maşallah tombik olmuş .
Normal şartlar da plesanta yaşlanması yaşayan gebeler +37 . haftayı bitirmeden doğumu gerçekleştirirmiş .
Benim oğlan 11 gün önde ve kg durumu, yaşlanmaya rağmen iyi bi tablo göstermiş çünkü beklenen genellikle geri kalması .

Bu durumda hem plesanta yaşlanmasına bağlı hem de gelişimi 36+2 ile 11 gün önde gitmesinden dolayı 20 Temmuzluk doğum hikayesi öne çekilecek gibi duruyor ..

Cok erken de degil ama bilemedim. Kafasi da ileride yazmissin. Senin catın müsaitse normalde olabilir belki. Baska doktora sorman mantiklı. Belki çati muayenesi de yaparlar bi karara varilir insallah. Hersey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ederim evet ben de başka doktordan da fikir alıp öyle karar vereceğim.

Geçmiş olsun canımm İyi olmasına sevindim

Biraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettik yaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Başın sağ olsun canım. Ne kadar beklenen de olsa insan yine de konduramiyor. Yine de üzülüyor. Ama artık çekmekten kurtuldu huzura erdi diye dusun. Mekanı cennet olsun inşallah.

Biraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettik yaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Başın sağolsun canım..
Çok geçmiş olsun, bu haftadan sonra neden ciğer geliştirici vuruluyır acaba? Anlamadım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…