Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Başın sağolsun canım..

Çok geçmiş olsun, bu haftadan sonra neden ciğer geliştirici vuruluyır acaba? Anlamadım onu
Karın çevresi çok geride son muayeneye göre hiç büyümemiş dedi. Boyu uzuyor baş çevresi gelişiyor ama karın çevresi aynı. Ondan olabilir mi? Sormadım açıkçası aklıma gelmedi o stresle. Sadece ciğer geliştirici yapıcam 12 saate etki eder aslında 1 tane yeter ama ben 2 tane yapmayı planlıyorum dedi. Bugüne kadar da ciğer geliştirici nedir ne işe yarar hiç bakmamıştım açıkçası.

Bana da aynısını dedi bugün. Karın çevresi geriye düşmüş geçen haftalara göre. Haftaya yine gerilerse 37de alalım dedi.

Ben de bilmiyorum aslında tam olarak ama hep 34 den sonra gerek kalmadığıyla ilgili bir şeyler duymuştum. Vardır illa ki bir bildikleri zaten de merak ettim acaba neden diye

Başın sağolsun mekanı cennet olsun olsun canım

Kızlar şimdi 37+3 olunca 38. Hafta da mı olmuş oluyorum ? Sezeryanla doktorlar 38. Haftada alıyorlar ya mesela tam olarak kaç artı kaçta sezaryen olacaklar?
Hiç aklını karıştırma Doktorlar tam 38+ olmadan genelde almayı planlamıyolar
Ben 38+3 de olucam mesela

Kızlar şimdi 37+3 olunca 38. Hafta da mı olmuş oluyorum ? Sezeryanla doktorlar 38. Haftada alıyorlar ya mesela tam olarak kaç artı kaçta sezaryen olacaklar?
37+3 olunca 38. Haftaya girmiş oluyorsun ama sezeryan için 38. Haftayı doldurmuş olmalısın 38+3ten sonra sezeryana alıyorlar genelde yani 39. Haftaya girdiğinde

Kızlar benim ilk doğumumda 2 gün sütüm gelmedi sezeryan olmuştum bir de bebek yanımda değildi yoğun bakımdaydı makine ile sağmaya çalışmıştım bir damla bile gelmemişti. Göğüs ucumda yok diyebilecek kadar küçük ilk günler sütüm gelmez emziremem filan diye endişeleniyorum. Bebeğin tutacağı bir göğüs ucum bile yok

Benim yatak bazasız koltuktan daha alacak sezaryan için ve bebekli anneler için bire bir

Aslında o kadar alçak olması daha kötü. O kadar kıvrılarak oturamaz sezaryen dikişi olan biri
Oturup kalkarken yatağın ne çok yüksek ne çok alçak olması iyi değil.
Normalde oturunca bacağın 90° açı yaptığı yükseklik daha ideal ameliyatlı biri için..

Aynı şeyleri yaşadım. 3 gün bebek kuvezde kaldı sütüm gelmedi. Eve gidip duş alınca geldi ancak. Ama biberona Alişan bebeğim emmeyi reddetti. Bu sefer burda bir arkadaşın önerdiği (kim olduğunu unuttum ) damlayı aldım. Bugün başladım içmeye. Sıcak soğuk kompres yapılan göğse koyulan jellerden aldım. Birde beslenme katateri aldım. Eğer süt gelmezse biberon verdirtmiycem. Niyetim o yönde. Aslında sezeryan gününden önce ssagim denemesi yapicaktim ama şimdi her an gelme riski olunca yapamadım. Hatta deminde maltana içtim. Bakalım bu sefer sütüm gelecek diye evrene olumlu mesaj yollamaya ccalisiyorum.

Galactaco damlayı sen mi demiştin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…