Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Galactaco damlayı sen mi demiştin canım.

Dedim galiba. Ama ne önce ne şimdi hiç damla kullanmadım.
Bana 6 yıl önce yine buradan arkadaşlar söylemişti. Kullananlar memnun falan diye.
Doktora sormuştum. Bana göre gerek yok bol su iç ve sık sık emzir demişti.
Belki kullananlar vardır burada..

Yok canim dogurmadim nst bagli sekilde bekliyorum sancilarim var biraz basin sagolsun bu arada rabbim hayirli ölümler nadip etsin
Amin canım teşekkürler, nasıl çıkıyor sancı kalp atışı? Benimde güzel değildi kalp atışı cumartesi günü, hareket saymıştık hatta. yarın tekrar kontrolüm var ama senin kadar kötü bir senaryo öizmedi doktorum yatış veririm demişti sadece

Damla mı? Ne damlası? Doğumdan önce mi kullanılıyor? Sende işe yararsa bende deneyeyim erken doğuma filan sebep olmaz demi? Bende hastanede sütüm gelmez diye silikon kaşık aldım onunla vermeyi düşünüyorum mamayı azar azar yoksa korkuyorum meme reddi olur sonra diye zaten babasıda üşenmiş biberona alışınca emmemiş anasını hiç benimkide öyle olmasın Göğüs ucum çıksın biraz diye doğumdan bir kaç gün önce pompa ile göğüs ucumu çıkarayım dedim dr önermedi. İlk doğumda ben ertesi gün duş aldım hastanede gene gelmedi. Kuzenimle konuştum bugün o yeni doğum yapmıştı sezeryan ile hemen gelmiş sütü maşallah hatta hamileyken bile geliyormuş benimkine bakıyorum hiç süt gelecekmiş gibi bir hali yok

Aslinda evde hareketleri iyiydi ama 3 haftadir kontrolde hep hareketesiz çıktığı icin yatis verdi direk dogumhaneye yatirdilar sancilar nst de 50 civari cikiyor ama ben sadece kasilma hissediyorum bebegin hareketleri de su an iyi şükür nst de de bakalm yarin ne dicekler

Benimkide mercimek kadardı canım , bebegim oyle güçlü emmeye baslamistiki 1 günde cikardi ucunu , o konuda kaygilanma bebekler biliyor işlerini

Sabah erken saatte gittiğin için olabilir. Bundan emin olmak için takip ediyorlar bu güzel bişi ihmal olacağına evham olsun diyelim

Benimkide mercimek kadardı canım , bebegim oyle güçlü emmeye baslamistiki 1 günde cikardi ucunu , o konuda kaygilanma bebekler biliyor işlerini
Hadi ya… Darısı benim oğluma inşallah Küçük doğacak gücü yetmez güçlü emmeye diye takılıyor kafama off her ayrıntıyı düşünmekten çok yoruldum gerçekten

.....
Göğüs ucu acıcı almanı tavsiye ediyorum.

Öyle düşünme olumlu ol bence bu sefer olacak ben inanıyorum. Galactago diye bir damla. hatta forumda arayınca pek çok kişiye doktorlarının önerdiğini okudum. Bir de Solgar in bir vitaminini önerdi bana çocuk doktoru ama kilo yapıyormuş. Onu şimdilik denemiycem. Galactaco ya başladım. Doğumdan önce gogusu uyarmamak lazım kasılmaya sebep olabilir. Şimdilik elleme bence de Eger süt hemen gelmezse kaşık şırınga katater deniycez artık ama olumlu ol ben olumlu düşünüyorum bu sefer.

Bana da aynısını dedi bugün. Karın çevresi geriye düşmüş geçen haftalara göre. Haftaya yine gerilerse 37de alalım dedi.
Benim yeğenim de aynı böyle oldu. Ama o 38.haftayı doldurduğu için sıkıntı olmadı. Sadece zayıftı. Gerçi benim haberim yoktu ona da vurmuşlar ciğer geliştirici. Sağlıkla gelsinler de kilo falan umrumda değil.

Ben de bilmiyorum aslında tam olarak ama hep 34 den sonra gerek kalmadığıyla ilgili bir şeyler duymuştum. Vardır illa ki bir bildikleri zaten de merak ettim acaba neden diye
Yeğenim de baya geriden geliyordu. 38i doldurunca aldılar ama yine de ciğer geliştirici yapmışlar. Haberim yoktu şimdi konuşurken söyledi abim.

Kız yarın akşam 12den sonra bugün değil. Bende Çarşamba doğurcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…