- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.141
Galactaco damlayı sen mi demiştin canım.
Amin canım teşekkürler, nasıl çıkıyor sancı kalp atışı? Benimde güzel değildi kalp atışı cumartesi günü, hareket saymıştık hatta. yarın tekrar kontrolüm var ama senin kadar kötü bir senaryo öizmedi doktorum yatış veririm demişti sadeceYok canim dogurmadim nst bagli sekilde bekliyorum sancilarim var biraz basin sagolsun bu arada rabbim hayirli ölümler nadip etsin
Damla mı? Ne damlası? Doğumdan önce mi kullanılıyor? Sende işe yararsa bende deneyeyim erken doğuma filan sebep olmaz demi? Bende hastanede sütüm gelmez diye silikon kaşık aldım onunla vermeyi düşünüyorum mamayı azar azar yoksa korkuyorum meme reddi olur sonra diye zaten babasıda üşenmiş biberona alışınca emmemiş anasını hiç benimkide öyle olmasınAynı şeyleri yaşadım. 3 gün bebek kuvezde kaldı sütüm gelmedi. Eve gidip duş alınca geldi ancak. Ama biberona Alişan bebeğim emmeyi reddetti. Bu sefer burda bir arkadaşın önerdiği (kim olduğunu unuttum) damlayı aldım. Bugün başladım içmeye. Sıcak soğuk kompres yapılan göğse koyulan jellerden aldım. Birde beslenme katateri aldım. Eğer süt gelmezse biberon verdirtmiycem. Niyetim o yönde. Aslında sezeryan gününden önce ssagim denemesi yapicaktim ama şimdi her an gelme riski olunca yapamadım. Hatta deminde maltana içtim. Bakalım bu sefer sütüm gelecek diye evrene olumlu mesaj yollamaya ccalisiyorum.
Aslinda evde hareketleri iyiydi ama 3 haftadir kontrolde hep hareketesiz çıktığı icin yatis verdi direk dogumhaneye yatirdilar sancilar nst de 50 civari cikiyor ama ben sadece kasilma hissediyorum bebegin hareketleri de su an iyi şükür nst de de bakalm yarin ne diceklerAmin canım teşekkürler, nasıl çıkıyor sancı kalp atışı? Benimde güzel değildi kalp atışı cumartesi günü, hareket saymıştık hatta. yarın tekrar kontrolüm var ama senin kadar kötü bir senaryo öizmedi doktorum yatış veririm demişti sadece
Benimkide mercimek kadardı canım , bebegim oyle güçlü emmeye baslamistiki 1 günde cikardi ucunu , o konuda kaygilanma bebekler biliyor işleriniKızlar benim ilk doğumumda 2 gün sütüm gelmedi sezeryan olmuştum bir de bebek yanımda değildi yoğun bakımdaydı makine ile sağmaya çalışmıştım bir damla bile gelmemişti. Göğüs ucumda yok diyebilecek kadar küçük ilk günler sütüm gelmez emziremem filan diye endişeleniyorum. Bebeğin tutacağı bir göğüs ucum bile yok
Sabah erken saatte gittiğin için olabilir. Bundan emin olmak için takip ediyorlar bu güzel bişiAslinda evde hareketleri iyiydi ama 3 haftadir kontrolde hep hareketesiz çıktığı icin yatis verdi direk dogumhaneye yatirdilar sancilar nst de 50 civari cikiyor ama ben sadece kasilma hissediyorum bebegin hareketleri de su an iyi şükür nst de de bakalm yarin ne dicekler
Hadi ya… Darısı benim oğluma inşallahBenimkide mercimek kadardı canım , bebegim oyle güçlü emmeye baslamistiki 1 günde cikardi ucunu , o konuda kaygilanma bebekler biliyor işlerini
Dogurmak istiyorum artik ayaklarim falan felaket sisti simdi tekrar damardan kan icin serum takicaklar 7.9 olmus hgb
Göğüs ucu acıcı almanı tavsiye ediyorum.Kızlar benim ilk doğumumda 2 gün sütüm gelmedi sezeryan olmuştum bir de bebek yanımda değildi yoğun bakımdaydı makine ile sağmaya çalışmıştım bir damla bile gelmemişti. Göğüs ucumda yok diyebilecek kadar küçük ilk günler sütüm gelmez emziremem filan diye endişeleniyorum. Bebeğin tutacağı bir göğüs ucum bile yok
Göğüs ucu açıcı derken şu küçük pompalardan mı? Bundan aldım ama dr kullanma erken doğumu tetikler diye.....
Göğüs ucu acıcı almanı tavsiye ediyorum.
Evet, zaten doğumdan sonra kullanacaksın :)Göğüs ucu açıcı derken şu küçük pompalardan mı? Bundan aldım ama dr kullanma erken doğumu tetikler diye
Ben bir kaç gün öncesinden kullanayım da bebeğe hazır olsun, doğunca hemen ağzına tutturayım diye düşünmüştümEvet, zaten doğumdan sonra kullanacaksın :)
Önce kullanılmaz ki
Olur mu canim öyle.Ben bir kaç gün öncesinden kullanayım da bebeğe hazır olsun, doğunca hemen ağzına tutturayım diye düşünmüştüm
O kadar etkili yani? TamamdırOlur mu canim öyle.doğum sonrası olacak . Anında çıkarıyor zaten merak etme
Öyle düşünme olumlu ol benceDamla mı? Ne damlası? Doğumdan önce mi kullanılıyor? Sende işe yararsa bende deneyeyim erken doğuma filan sebep olmaz demi? Bende hastanede sütüm gelmez diye silikon kaşık aldım onunla vermeyi düşünüyorum mamayı azar azar yoksa korkuyorum meme reddi olur sonra diye zaten babasıda üşenmiş biberona alışınca emmemiş anasını hiç benimkide öyle olmasınGöğüs ucum çıksın biraz diye doğumdan bir kaç gün önce pompa ile göğüs ucumu çıkarayım dedim dr önermedi. İlk doğumda ben ertesi gün duş aldım hastanede gene gelmedi. Kuzenimle konuştum bugün o yeni doğum yapmıştı sezeryan ile hemen gelmiş sütü maşallah hatta hamileyken bile geliyormuş benimkine bakıyorum hiç süt gelecekmiş gibi bir hali yok
Ben tam 39+0 da olacağım. Şuan 37+3 üm meselaKızlar şimdi 37+3 olunca 38. Hafta da mı olmuş oluyorum ? Sezeryanla doktorlar 38. Haftada alıyorlar ya mesela tam olarak kaç artı kaçta sezaryen olacaklar?
Benim yeğenim de aynı böyle oldu. Ama o 38.haftayı doldurduğu için sıkıntı olmadı. Sadece zayıftı. Gerçi benim haberim yoktu ona da vurmuşlar ciğer geliştirici. Sağlıkla gelsinler de kilo falan umrumda değil.Bana da aynısını dedi bugün. Karın çevresi geriye düşmüş geçen haftalara göre. Haftaya yine gerilerse 37de alalım dedi.
Yeğenim de baya geriden geliyordu. 38i doldurunca aldılar ama yine de ciğer geliştirici yapmışlar. Haberim yoktu şimdi konuşurken söyledi abim.Ben de bilmiyorum aslında tam olarak ama hep 34 den sonra gerek kalmadığıyla ilgili bir şeyler duymuştum. Vardır illa ki bir bildikleri zaten de merak ettim acaba neden diye
Kız yarın akşam 12den sonra bugün değil. Bende Çarşamba doğurcam inşallahDoktor yarın gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içmeden sabah erken gitmemi istedi. Çarşamba doğum olabilir dedi.Nasıl durucam ben su içmeden. Çarşamba doğumu olanlar size bir şey dediler mi? Şimdi acıktım mesela ama bir şey yemiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?