- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.161
Gelecek gelecek kötü düşünmüyoruz. Enerjimizi kaybetmiyoruz.Ee şimdi beni yarın sezaryene alırlarsa sütüm nasıl gelecek ne yapmam lazımkendimi hiç buna hazırlamamışım.
Tamam işte yarın 12 den sonra dedim bendeKız yarın akşam 12den sonra bugün değil. Bende Çarşamba doğurcam inşallah
E tmm 12 de yat sendeTamam işte yarın 12 den sonra dedim bendebana da öyle dedi. Belki benimde Çarşamba olacak
Ama 3 ten aşağı yatıp uyuyamıyorum ki.E tmm 12 de yat sende
Doğurcaz işte ne güzel daha ne istiyon
Olumlu düşün. Stres ve olumsuzluk sütü etkiliyor. Hem neden gelmesin kiEe şimdi beni yarın sezaryene alırlarsa sütüm nasıl gelecek ne yapmam lazımkendimi hiç buna hazırlamamışım.
Aaa aynı hafta aynı gündeyiz. Tamamdır teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla al kucağınaBen tam 39+0 da olacağım. Şuan 37+3 üm mesela
Aaaaaa noluyo yaaaa neden geliyp bebişAma 3 ten aşağı yatıp uyuyamıyorum ki.Ayrıca cumartesi ye hazırlamıştım kendimi. Annem gelemeiecek bu durumda. Annanemle dedem var yanlız birakamaz onları. Kuzeni gelecekti başka şehirden ona emanet edip gelecekti. O ayarlamalar öne çekilemez Neyse yapacak bir şey yok artık. Dogaraa doğacak Çarşamba. Anlaşılan doktor kafaya öyle koydu. Yoksa 12 den sonra bir şey yemeden gel demezdi sanırım.
Bunları nasıl yapıcan 1 gün var doğumaTopik adı değişmeli
Temmuz görünümlü Haziran anaları diye
Bu arada yarın cokkkkk işim var
Balon alınacak.
Mika bardak tabak alınacak. Şerbet için.
Magnetlerin mıknatıslar eksik.
Kuaföre gidilecek.
Koltuk yuzleri makineye atılacak.
Perdeler yıkanacak
Sonra Ben Doğuma
Doğuma mi gidiyom tatile mi belli değil
Sağlıkla büyüsün de çok erken benimki malum gelir mi?Gelecek gelecek kötü düşünmüyoruz. Enerjimizi kaybetmiyoruz.
Görümcek de bugün normal diye gitti sezeryan olmuş. Odaya gelmiş. Miss gibi de emzirmis
Sütü artıran en önemli etken uyku ve su. Belki ilk birkacgün zorlanırsın. Suan göğüslerini nemlendir ucu kahverengi kısım kuru yaraya meyilli olmasın. Biraz da sabır lazım. Stres yapma sütüm gelmiyor diye...Sağlıkla büyüsün de çok erken benimki malum gelir mi?
Eşim temizlik işlerini yapacak.Bunları nasıl yapıcan 1 gün var doğumaönceden yapsaydın yada eşin gitsin alsın
Sağlıkla büyüsün de çok erken benimki malum gelir mi?
Sağlıkla büyüsün de çok erken benimki malum gelir mi?
Resmen korkunç şimşeklerle uyandım
Başınız sağolsun canımAmin canım teşekkürler, nasıl çıkıyor sancı kalp atışı? Benimde güzel değildi kalp atışı cumartesi günü, hareket saymıştık hatta. yarın tekrar kontrolüm var ama senin kadar kötü bir senaryo öizmedi doktorum yatış veririm demişti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?