Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ee şimdi beni yarın sezaryene alırlarsa sütüm nasıl gelecek ne yapmam lazım kendimi hiç buna hazırlamamışım.
Gelecek gelecek kötü düşünmüyoruz. Enerjimizi kaybetmiyoruz.
Görümcek de bugün normal diye gitti sezeryan olmuş. Odaya gelmiş. Miss gibi de emzirmis

E tmm 12 de yat sende
Doğurcaz işte ne güzel daha ne istiyon
Ama 3 ten aşağı yatıp uyuyamıyorum ki. Ayrıca cumartesi ye hazırlamıştım kendimi. Annem gelemeiecek bu durumda. Annanemle dedem var yanlız birakamaz onları. Kuzeni gelecekti başka şehirden ona emanet edip gelecekti. O ayarlamalar öne çekilemez Neyse yapacak bir şey yok artık. Dogaraa doğacak Çarşamba. Anlaşılan doktor kafaya öyle koydu. Yoksa 12 den sonra bir şey yemeden gel demezdi sanırım.

Aaaaaa noluyo yaaaa neden geliyp bebiş korkutmayın beni bi anda hepinizzz birden

Topik adı değişmeli
Temmuz görünümlü Haziran anaları diye

Bu arada yarın cokkkkk işim var
Balon alınacak.
Mika bardak tabak alınacak. Şerbet için.
Magnetlerin mıknatıslar eksik.
Kuaföre gidilecek.
Koltuk yuzleri makineye atılacak.
Perdeler yıkanacak

Sonra Ben Doğuma
Doğuma mi gidiyom tatile mi belli değil

Bunları nasıl yapıcan 1 gün var doğuma önceden yapsaydın yada eşin gitsin alsın

Sağlıkla büyüsün de çok erken benimki malum gelir mi?
Sütü artıran en önemli etken uyku ve su. Belki ilk birkacgün zorlanırsın. Suan göğüslerini nemlendir ucu kahverengi kısım kuru yaraya meyilli olmasın. Biraz da sabır lazım. Stres yapma sütüm gelmiyor diye...

Bunları nasıl yapıcan 1 gün var doğuma önceden yapsaydın yada eşin gitsin alsın
Eşim temizlik işlerini yapacak.
Ben eve kimse girmesin ben geldiğimde de temiz temiz koksun istiyorum
Kalan temizlik işlerini ertesi gün gaynana veya yengesine de yaptırırım Gerçi gaynana kızında. Tam da sevimli gelmeye başlamıştı

Doktor erken mi dedi ?
Benim bildiğim erken 27 30 32 arası.
Hicc emzirmeyi onunla bağlantılı düşünme.
Emzirmenin en önemli düşmanı stres uykusuzluk.
Bunları aştınmı, güzel de beslendin mi miss
Sanki 40. Haftada doğum yapan herkes pat diye emziriyor mu? Mayıs Haziran anneleri bile sorunlar yasiyor hâlâ. Kendini kötüye sartlama

Sütün haftayla pek alakası yok ben 40+3 te doğum yaptım sütüm 3. gün tam gelmeye başladı. Herkes sorup duruyor sütü var mı sütü var mı sanki Çeşme de açacaksın hemen. Milleti duymayıp sakin olacaksın. İki saatte bir emzir sütün inmese de. Ilık duş uyku ve su sütü çok getiriyor. Süt olmasa Afrika’daki annelerin sütü olmazdı beslenme yok su yok ama Allah öyle güzel yaratmış ki vücut o sütü bir şekilde üretiyor. Gelene kadar da mamayla desteklersin şırınga kullanırsın ne olacak ben öyle yaptım. Mama da tü kaka değil sonuçta iyi ki var mamalar da çocuklar sarılık olmuyor aç kalmıyor.

Başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…