Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ee şimdi beni yarın sezaryene alırlarsa sütüm nasıl gelecek ne yapmam lazım kendimi hiç buna hazırlamamışım.
Sütle psikoloji çok alakalı. Sakın ve rahat ol. Bünyen o bebeği büyütmeyi biliyor sütü üretmekte onun işi. Hiç şunu demedik plesanta nasıl oluşacak? Bebek plesantadan nasıl beslenecek? Sütte gelecek bebekte emecek. Farz edelim olmadı mamalar var dünya kadar aç kalmayacak.

Günaydın herkese
Dün sağlık ocağından ebe aradı hem kan alacakmış hem izlem yapacakmış 9 da oraya gideceğim
Uzun zaman sonra antrenman programı değişince ilk defa erken uyandık hep birlikte
Geceleri de uyuyamıyorum bakalım gün nasıl geçecek

Bu hafta buralar çok hareketli geçecek bence hadi hepimiz sırayla sağlıkla doğuralım bakalım

Azıcık minnak olacak gibiler. Animals dediğin gibi sağlıklı olsunlar da, habersiz bırakma bizi

Yerinde olsam anahtarlık değil arkasına bi mıknatıs ile magnet yapardım anahtarlık için evet kullanissiz ama anı olarak magnete çok uygun önüne de istersen etiket zimbalarsin

Günaydın canım haftamız aynı ama beni ebe hiç aramadı çağırmadı hangisini daha iyi bilemedim artık son hafta arayıp sorcam , ebe hanım size de zahmet olacak ama malum doğurcam artık bu çocuk kaç güne bir gelecek aşıları listesi nedir diye , ebeden hayır yok belli ki kendim peşine düşeyim

Benimkide aramıyor canım 2 kere tetenoz için aradı bir de bu işte oda sistem için zorunlu bence

gokkusaginadusenbukalemun Kesinlikle başka doktora danışmalısın hele ki içine sinmeyen bişey varsa emin olmadan rahat edemezsin.Banada doktorum tansıyonun yuksek seyredıyor temmuz basında sezeryan yapıcam dedı.Bende doktorumu degıstırdım 3 hafta önce
Sımdı tansıyon hapı kullanıyorum ve sıkı takıple bebegın gelısımını takıp edıyoruz.
Normal dogum istiyorum ama tabı kı sezeryan olmam gerekırse sezeryan olurum lakin temmuz başı bana cok erken bır tarıh gıbı geldı.Ben bebegın mümkün oldugu kadar kendısı gelmesı taraftarıyım.Dogum esnasında tansıyonum musade etmezse sezeryana gırerim.Artık kısmetımız de ne varsa onu yaşıycaz.Ama körü körüne de aklımıza yatmayan şeylere inanmamalıyız

Aaaaaa noluyo yaaaa neden geliyp bebiş korkutmayın beni bi anda hepinizzz birden
Valla iyice aşağı inmiş rahim ağzı 17mm doktor önce vajinal ultrasonla baktı. Sonra parmağı ile yokladı. Hareketinden tarif ettigim agridan az kaldığını anladı. Çünkü ben 9 aydır hiç bir gittiğimde bir ağrım olduğunu sıkıntım olduğunu söylemedim. Gayet enerjim yerindeydi. Doktor kendi gozlemiyle aynı görmediği için muayeneye aldı. Valla hayır olsun artık bakalım. Benim normal gelmesi sıkıntı. O sebeple kendi gelirse sıkıntı olur. Çarşamba açıklığa tekrwr bakıp çocuk beklemeyecek gibiyse alacak galiba.
Ama şunu soyleyim oglumdaki doktorum erkekti hiç vajinal muayene yapmadı. Son gittiğim muayene de beni 4 gün sonra çağırdı çocuk 2 gün sonra doğdu. Adam anlayamadı bile.

Ben ilkinde acıyacak diye baya bir dogrulamadım korkudan kambur bir sekilde dolandım 3_4 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…