- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.181
Günaydın kaclarda sancılarını? Maşallah hareketli olsunda.Gunaydin teyzeler biz gune nst ile uyandik çok şükür hareketleri normal ama sancilarim cikiyor acilma yok
Sütle psikoloji çok alakalı. Sakın ve rahat ol. Bünyen o bebeği büyütmeyi biliyor sütü üretmekte onun işi. Hiç şunu demedik plesanta nasıl oluşacak? Bebek plesantadan nasıl beslenecek? Sütte gelecek bebekte emecek. Farz edelim olmadı mamalar var dünya kadar aç kalmayacak.Ee şimdi beni yarın sezaryene alırlarsa sütüm nasıl gelecek ne yapmam lazımkendimi hiç buna hazırlamamışım.
60 larda suan hala acilma yok surekli alttan bakiyorlarGünaydın kaclarda sancılarını? Maşallah hareketli olsunda.
Bende sağlık ocağında vercem ama bence hastanede bir daha aldırır Dr.Günaydın bugün kan vericem hastanede.
Baka baka doğurtacaklar60 larda suan hala acilma yok surekli alttan bakiyorlar
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsunBiraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Azıcık minnak olacak gibiler. Animals dediğin gibi sağlıklı olsunlar da, habersiz bırakma biziBenim yeğenim de aynı böyle oldu. Ama o 38.haftayı doldurduğu için sıkıntı olmadı. Sadece zayıftı. Gerçi benim haberim yoktu ona da vurmuşlar ciğer geliştirici. Sağlıkla gelsinler de kilo falan umrumda değil.
Can sıkıcı evet ama sonu güzel gelecek60 larda suan hala acilma yok surekli alttan bakiyorlar
Basin sagolsun canimBiraz keyfim yok canım bugün pek giremedim, dedemi kaybettikyaşlı ve hastada olsa insns kabullenemiyor
Dogurmak istiyorum artikBaka baka doğurtacaklar
İnsallahCan sıkıcı evet ama sonu güzel gelecek
Yerinde olsam anahtarlık değil arkasına bi mıknatıs ile magnet yapardım anahtarlık için evet kullanissiz ama anı olarak magnete çok uygun önüne de istersen etiket zimbalarsinHediyelik almayacağım gelen gidenim olmayacak diye ama elimde keçelerim vardı . Kendim yapmayı denedim . Anneme attim bu ne kimse kullanmaz bunu dedi beğenmediben hatıra amaçlı bi 15 -20 yapayım diye düşünmüştüm sizcede yapmasam mı ?Eki Görüntüle 3086571
Günaydın canım haftamız aynı ama beni ebe hiç aramadı çağırmadı hangisini daha iyi bilemedimGünaydın herkese
Dün sağlık ocağından ebe aradı hem kan alacakmış hem izlem yapacakmış 9 da oraya gideceğim
Uzun zaman sonra antrenman programı değişince ilk defa erken uyandık hep birlikte
Geceleri de uyuyamıyorum bakalım gün nasıl geçecek
Bu hafta buralar çok hareketli geçecek bence hadi hepimiz sırayla sağlıkla doğuralım bakalım
Ben de bugün anestezi için kan vereceğimGünaydın bugün kan vericem hastanede.
Benimkide aramıyor canım 2 kere tetenoz için aradı bir de bu işte oda sistem için zorunlu benceYerinde olsam anahtarlık değil arkasına bi mıknatıs ile magnet yapardım anahtarlık için evet kullanissiz ama anı olarak magnete çok uygun önüne de istersen etiket zimbalarsin
Günaydın canım haftamız aynı ama beni ebe hiç aramadı çağırmadı hangisini daha iyi bilemedimartık son hafta arayıp sorcam , ebe hanım size de zahmet olacak ama malum doğurcam artık bu çocuk kaç güne bir gelecek aşıları listesi nedir diye , ebeden hayır yok belli ki kendim peşine düşeyim
Zorunluysa beni de araması lazım bakalım arayacak miBenimkide aramıyor canım 2 kere tetenoz için aradı bir de bu işte oda sistem için zorunlu bence
Valla iyice aşağı inmiş rahim ağzı 17mm doktor önce vajinal ultrasonla baktı. Sonra parmağı ile yokladı. Hareketinden tarif ettigim agridan az kaldığını anladı. Çünkü ben 9 aydır hiç bir gittiğimde bir ağrım olduğunu sıkıntım olduğunu söylemedim.Aaaaaa noluyo yaaaa neden geliyp bebişkorkutmayın beni bi anda hepinizzz birden
Ben ilkinde acıyacak diye baya bir dogrulamadım korkudan kambur bir sekilde dolandım 3_4 günAslında o kadar alçak olması daha kötü. O kadar kıvrılarak oturamaz sezaryen dikişi olan biri
Oturup kalkarken yatağın ne çok yüksek ne çok alçak olması iyi değil.
Normalde oturunca bacağın 90° açı yaptığı yükseklik daha ideal ameliyatlı biri için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?