- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.201
Hadi bakalimKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Anaammmm beklenmeyen doğum seninki olduKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
AA hadi hayırlı olsun saglıcakla al bebegi i hayırlı dogum lar Allah yardımcın olsunKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Bak gene ne yapti ne etti benden once dogurmayi basardiKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
NeeeKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Canım hayırlısıyla sağlıklı gelsin sürprizci minik kızKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Ayyy hadi gözün aydın açılma var mı normal doğum olur belki öğleden sonra sezaryani beklemedenKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Muzlu sütle ne alakası varmışKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Bı gün daha bekle. Yarın da ben doğuram sonra sen doğurBak gene ne yapti ne etti benden once dogurmayi basardi
Doğru anladıysam bi sey yiyip içmek yasak ya ondan hemen sezeryana giremiyor öğleden sonra olması sebebi muzlu süt içmesiMuzlu sütle ne alakası varmışKız napıyor bu bebisler
Aynısı geldi direk aklıma
Tamam olur kuzumBı gün daha bekle. Yarın da ben doğuram sonra sen doğur
İkizleri hor görürlerse böyle olurAynısı geldi direk aklıma
Canım gece adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Ama çok hafif bisi. Bir de kasıklarda hafif şancı o kadar. Şuan da da yokAnaammmm beklenmeyen doğum seninki olduMuzlu süt mü costurdu. Benimde sancım var ufak ufak hissediyorum. Ama işlerim var onları halledeyim yarın doğurayim diyorum
Hadi hayırlısi olsun güzel güzel gelsin inşallah bebişKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla kavuşunKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Guzel haberler ile gel inşallahKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?