- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.221
O kadar 22 si olmasin dedin olmadı heKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Artık hiçbir şeye şaşırmıcam bu topikteKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Gün sürprizle başladı. Sağ salim kavuşun inşallah. 22si olmadı bakKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Tamam bu olabilir. Doğru söylüyorsunDoğru anladıysam bi sey yiyip içmek yasak ya ondan hemen sezeryana giremiyor öğleden sonra olması sebebi muzlu süt içmesi
Ay hayırlısı olsun. Bu da ilkş gibi beklemedi gününü yani.Kızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Ben biliyordum zaten doktorun tarihine uymayacağını. 21 haziran alacaktımAy hayırlısı olsun. Bu da ilkş gibi beklemedi gününü yani.
Kaç çıktı nstde de yatış verildi?
23 ü Olacaktı :)Gün sürprizle başladı. Sağ salim kavuşun inşallah. 22si olmadı bak
Sağ Salim kucağınıza alın inşallah:)Kan verdım ilk. Sonra nst ye girdim. Hemşire geldi baktı " oha " dedi.
Ne oldu? dedim . Ağrım en üst seviyede dedi.
Ulan yine yırttım len agrıdancunku hissetmedim. İnşallah 3 e kadar da hissetmem
Ben sana dedim senin acı eşiğin yüksek sen anlamıyosun benceKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Ayyyy hadi bakalım geliyor bi minnak dahaKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
İstanbulda bu aralar hava esintili 1 temmuza kadar böyle olucak diyolarYağmur mu var canım okuyunca bi serinlik geldi banaburası acayip sıcak
Keşke hep böyle doğumlar pırt diye olsaValla iyice aşağı inmiş rahim ağzı 17mm doktor önce vajinal ultrasonla baktı. Sonra parmağı ile yokladı. Hareketinden tarif ettigim agridan az kaldığını anladı. Çünkü ben 9 aydır hiç bir gittiğimde bir ağrım olduğunu sıkıntım olduğunu söylemedim.Gayet enerjim yerindeydi. Doktor kendi gozlemiyle aynı görmediği için muayeneye aldı. Valla hayır olsun artık bakalım. Benim normal gelmesi sıkıntı. O sebeple kendi gelirse sıkıntı olur. Çarşamba açıklığa tekrwr bakıp çocuk beklemeyecek gibiyse alacak galiba.
Ama şunu soyleyim oglumdaki doktorum erkekti hiç vajinal muayene yapmadı. Son gittiğim muayene de beni 4 gün sonra çağırdı çocuk 2 gün sonra doğdu.Adam anlayamadı bile.
Sağlıkla gelsin canım güzellikCanım gece adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Ama çok hafif bisi. Bir de kasıklarda hafif şancı o kadar. Şuan da da yok
Nst de sancı çıkmayıp ağrı nasıl çıkıyor peki? Bunu duymamıştım hiç.Kan verdım ilk. Sonra nst ye girdim. Hemşire geldi baktı " oha " dedi.
Ne oldu? dedim . Ağrım en üst seviyede dedi.
Ulan yine yırttım len agrıdancunku hissetmedim. İnşallah 3 e kadar da hissetmem
Açılmaya baktırmadım canim. Ayy allah korusun kizAyyy hadi gözün aydın açılma var mı normal doğum olur belki öğleden sonra sezaryani beklemeden
Ben de bilmiyorum. Ağrın var dedi . Pek bisi sormadım o konudaNst de sancı çıkmayıp ağrı nasıl çıkıyor peki? Bunu duymamıştım hiç.
Boşver salla uzaylı Zekiye den farkın yok.Ben de bilmiyorum. Ağrın var dedi . Pek bisi sormadım o konuda
Ay ben şok oldum nedenseKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Sezeryan için açlık istiyorlar ya ondandırMuzlu sütle ne alakası varmışKız napıyor bu bebisler
Sağ ol canimAy ben şok oldum nedensehayırlısı ile sağlıkla al inş kucağına güzel haberlerini bekliyoruz
Sezeryan için açlık istiyorlar ya ondandır
Kızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?