Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet 25 iydi . Ben Amy nin yerine gecicem galiba. Aslında benim doktorda dün yatırmak isteği içinde oldu. Ama nasılsa ev yakın diye bıraktı. Bugün toplantıya gitmiycem diye söz verdim ama bakalım

Çok teşekkürler ederim canım Damlaya ne zaman başlayayım peki ? Sezeryan tarihim 07/07 1 hafta öncesinden başlamam yeterli midir?

Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu. Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Ya insaallah iyi çıkar bende dün çok hareketliydim az hissettim bugün dinleniyorum daha iyi.

Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu. Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Ne zamandır hissetmedin hareket sonucu haber ver bizede canım hayırlısı olsun sen bebek iyi olunda gerisi için bulunur çözüm

Çok teşekkürler ederim canım Damlaya ne zaman başlayayım peki ? Sezeryan tarihim 07/07 1 hafta öncesinden başlamam yeterli midir?
Ben öyle düşünmüştüm. 1 hafta ideal bence. Dün başladım normalde cumartesi benim doğum ama Çarşamba olursa 2 gün kullanmış olucam.

Ne zamandır hissetmedin hareket sonucu haber ver bizede canım hayırlısı olsun sen bebek iyi olunda gerisi için bulunur çözüm
Son zamanlarda cok hafif hissediyodum kas seyirmesi gibi dusun oyle. Kızımda da yasadıgım icin artık yazıyım dedim ne dicek diye oda gel dedi. Bekliyorum

Evet 25 iydi . Ben Amy nin yerine gecicem galiba. Aslında benim doktorda dün yatırmak isteği içinde oldu. Ama nasılsa ev yakın diye bıraktı. Bugün toplantıya gitmiycem diye söz verdim ama bakalım
Ayyyyy yeter işe giderken yolda doğum yapcan diye korkuyorum

Canım gece adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Ama çok hafif bisi. Bir de kasıklarda hafif şancı o kadar. Şuan da da yok
Sağlıkla al kucağına canim yalnız senin kizce tepkisini koydu gördün mü burcumu sen değil ben seçerim dedi ve geliyor cimcime

Sağlıkla al kucağına canim yalnız senin kizce tepkisini koydu gördün mü burcumu sen değil ben seçerim dedi ve geliyor cimcime
Ben 22 sı olmasın diye direttim aslında . 21 ya da 23Üne razıydım
21 e alacaktım ama kafamı karıştırdı doktor ve Kayınvalıdem

Beslenme katateri nasıl bir şey kız ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…