- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.241
9 ay geçti de şimdi 3-4saat geçmez yaSağ ol canim
Ama daha çok var 3 e :)
Beklemek cok gıcık
Aynı hisler icindeyim
Aynı şeyleri okuyorumdur benim tarihte 16 temmuz
Evet 25 iydi . Ben Amy nin yerine gecicem galiba.İstanbulda bu aralar hava esintili 1 temmuza kadar böyle olucak diyolarsabah şimşeklerle uyandım biraz korkmuşum
Keşke hep böyle doğumlar pırt diye olsaanlamadan etmeden ayy hadi hayırlısı hergün olursa olsun artık önemli değil zaten 25ydi senin tarihin galiba
Çok teşekkürler ederim canımÖyle düşünme olumlu ol bencebu sefer olacak ben inanıyorum. Galactago diye bir damla. hatta forumda arayınca pek çok kişiye doktorlarının önerdiğini okudum. Bir de Solgar in bir vitaminini önerdi bana çocuk doktoru ama kilo yapıyormuş. Onu şimdilik denemiycem. Galactaco ya başladım. Doğumdan önce gogusu uyarmamak lazım kasılmaya sebep olabilir. Şimdilik elleme bence de Eger süt hemen gelmezse kaşık şırınga katater deniycez artık ama olumlu ol ben olumlu düşünüyorum bu sefer.
Ya insaallah iyi çıkar bende dün çok hareketliydim az hissettim bugün dinleniyorum daha iyi.Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu.Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Ne zamandır hissetmedin hareketBen dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu.Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Ben öyle düşünmüştüm. 1 hafta ideal bence. Dün başladım normalde cumartesi benim doğum ama Çarşamba olursa 2 gün kullanmış olucam.Çok teşekkürler ederim canımDamlaya ne zaman başlayayım peki ? Sezeryan tarihim 07/07 1 hafta öncesinden başlamam yeterli midir?
Son zamanlarda cok hafif hissediyodum kas seyirmesi gibi dusun oyle. Kızımda da yasadıgım icin artık yazıyım dedim ne dicek diye oda gel dedi. BekliyorumNe zamandır hissetmedin hareketsonucu haber ver bizede canım hayırlısı olsun sen bebek iyi olunda gerisi için bulunur çözüm
Son 3.5 saatAçlıktan geberdim
Ee napacaksın çocukları?Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu.Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Ayyyyy yeter işe giderken yolda doğum yapcan diye korkuyorumEvet 25 iydi . Ben Amy nin yerine gecicem galiba.Aslında benim doktorda dün yatırmak isteği içinde oldu. Ama nasılsa ev yakın diye bıraktı. Bugün toplantıya gitmiycem diye söz verdim ama bakalım
Sağlıkla al kucağına canim yalnız senin kizce tepkisini koydu gördün mü burcumu sen değil ben seçerim dedi ve geliyor cimcimeCanım gece adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Ama çok hafif bisi. Bir de kasıklarda hafif şancı o kadar. Şuan da da yok
Ben 22 sı olmasın diye direttim aslında . 21 ya da 23Üne razıydımSağlıkla al kucağına canim yalnız senin kizce tepkisini koydu gördün mü burcumu sen değil ben seçerim dedi ve geliyor cimcime
Beslenme katateri nasıl bir şey kız ilk kez duydumAynı şeyleri yaşadım. 3 gün bebek kuvezde kaldı sütüm gelmedi. Eve gidip duş alınca geldi ancak. Ama biberona Alişan bebeğim emmeyi reddetti. Bu sefer burda bir arkadaşın önerdiği (kim olduğunu unuttum) damlayı aldım. Bugün başladım içmeye. Sıcak soğuk kompres yapılan göğse koyulan jellerden aldım. Birde beslenme katateri aldım. Eğer süt gelmezse biberon verdirtmiycem. Niyetim o yönde. Aslında sezeryan gününden önce ssagim denemesi yapicaktim ama şimdi her an gelme riski olunca yapamadım. Hatta deminde maltana içtim. Bakalım bu sefer sütüm gelecek diye evrene olumlu mesaj yollamaya ccalisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?