- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.261
Hemsire geldi uyanık hareket etmiyo diyo su verdi. Bilmiyorum inanki aglicam neredeyseEe napacaksın çocukları?
Sakın ol. En azından hayatta iyi. Uyanık. Gerekirse zaten müdahale ederler. Çocukları da düşünme Allah büyüktür darda bırakmaz dua et.Hemsire geldi uyanık hareket etmiyo diyo su verdi. Bilmiyorum inanki aglicam neredeyse
Erkek arkadaşın dursa?Hemsire geldi uyanık hareket etmiyo diyo su verdi. Bilmiyorum inanki aglicam neredeyse
Beraber bekliyoruz işteSağ ol canim
Ama daha çok var 3 e :)
Beklemek cok gıcık
Güzel haberlerle yaz inş dualarımız seninle ve bugun sürpriz yapanlarlaSon zamanlarda cok hafif hissediyodum kas seyirmesi gibi dusun oyle. Kızımda da yasadıgım icin artık yazıyım dedim ne dicek diye oda gel dedi. Bekliyorum
Sakın ol. En azından hayatta iyi. Uyanık. Gerekirse zaten müdahale ederler. Çocukları da düşünme Allah büyüktür darda bırakmaz dua et.
Simdi onu ayarlıyorum yakın arkadasımız var ona soyledim o merak etme dedi bir durum olursa alacak cocukları insallah gerek kalmazdaErkek arkadaşın dursa?
Siz konuşmadınız mi doğumda çocuklar ne olacak diye?
Merak etme problem yoktur bebekte
Seni 51. Bölgeye götürüp inceleyecekler internette uzaylı olduğunu alenen belli eden şeyler yazma bak hep dinleniyor izleniyor buralarKan verdım ilk. Sonra nst ye girdim. Hemşire geldi baktı " oha " dedi.
Ne oldu? dedim . Ağrım en üst seviyede dedi.
Ulan yine yırttım len agrıdancunku hissetmedim. İnşallah 3 e kadar da hissetmem
20 temmuz u bekleyen olarak selam
A aa noluyoruz kizlar , inşaallah herşey yolundadırBen dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu.Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Geceliğini çok beğendim ben ekru renk almıştım modeli sonradan hoşuma gitmedi ama sonrada dedim ki alt tarafı gecelik yahu amaaan
Bebekle sen iyi ol da çocuklar için bir yol bulunur insBen dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu.Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
21 Haziran en uzun gündüzBen 22 sı olmasın diye direttim aslında . 21 ya da 23Üne razıydım
21 e alacaktım ama kafamı karıştırdı doktor ve Kayınvalıdem
2 tane ekru pembe bide krem aldim ben sen bana bakma altı üstü gecelik. Ben seviyorum şimdiden giyiyorum hastane çantasına koydum bide. Bir daha mı gelcem dünyayaSeni 51. Bölgeye götürüp inceleyecekler internette uzaylı olduğunu alenen belli eden şeyler yazma bak hep dinleniyor izleniyor buralar
20 temmuz u bekleyen olarak selam
A aa noluyoruz kizlar , inşaallah herşey yolundadır
Geceliğini çok beğendim ben ekru renk almıştım modeli sonradan hoşuma gitmedi ama sonrada dedim ki alt tarafı gecelik yahu amaaan
Geçen eşime dedim ki sabah erkene alalım sezeryan saatini geceden yerim yatarız sabah kalkıp toplanma vs hastaneye gidiş hemen gireyim sezeryana çok aç kalmayayımAçlıktan geberdim
Karnın ne kadar yukarıda, benim bunun tam tersi senin göğüse ne kadar yakınsa benim de kasığa o kadar yakın
Gel beraber gezelim
Ben de modeli sonradan beğenmedim ya iade edeyim ya da başka alayım dedim ama sonrada dedim ki amaaan gecelik sonuçta düğünde giyecek değilim ya2 tane ekru pembe bide krem aldim ben sen bana bakma altı üstü gecelik. Ben seviyorum şimdiden giyiyorum hastane çantasına koydum bide. Bir daha mı gelcem dünyaya
Sanıyorlar ki normal açlık gibi.Geçen eşime dedim ki sabah erkene alalım sezeryan saatini geceden yerim yatarız sabah kalkıp toplanma vs hastaneye gidiş hemen gireyim sezeryana çok aç kalmayayım
Diyor ki açlığı mı hesap ediyorsun
Bilmiyor ki gebelikte açlık nasıl birşey
Uyanık ve emin ellerdesin öyle düşünHemsire geldi uyanık hareket etmiyo diyo su verdi. Bilmiyorum inanki aglicam neredeyse
Bende hazırlanıp çıkacağım birazdanGel beraber gezelimdisaridayim hala gram akillanmam
Gece diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum21 Haziran en uzun gündüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?