Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sakın ol. En azından hayatta iyi. Uyanık. Gerekirse zaten müdahale ederler. Çocukları da düşünme Allah büyüktür darda bırakmaz dua et.
Erkek arkadaşın dursa?

Siz konuşmadınız mi doğumda çocuklar ne olacak diye?

Merak etme problem yoktur bebekte
Simdi onu ayarlıyorum yakın arkadasımız var ona soyledim o merak etme dedi bir durum olursa alacak cocukları insallah gerek kalmazda

Kan verdım ilk. Sonra nst ye girdim. Hemşire geldi baktı " oha " dedi.
Ne oldu? dedim . Ağrım en üst seviyede dedi.

Ulan yine yırttım len agrıdancunku hissetmedim. İnşallah 3 e kadar da hissetmem
Seni 51. Bölgeye götürüp inceleyecekler internette uzaylı olduğunu alenen belli eden şeyler yazma bak hep dinleniyor izleniyor buralar
Kontrole diye gidip doğuranları okuyorumdur, tdtim 26 temmuzdur

Eki Görüntüle 3087057
20 temmuz u bekleyen olarak selam
Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu. Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
A aa noluyoruz kizlar , inşaallah herşey yolundadır
Siz doğurun bacim ben hepinizin yerine hamile olurum
Eki Görüntüle 3087066
Geceliğini çok beğendim ben ekru renk almıştım modeli sonradan hoşuma gitmedi ama sonrada dedim ki alt tarafı gecelik yahu amaaan

Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu. Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Bebekle sen iyi ol da çocuklar için bir yol bulunur ins

2 tane ekru pembe bide krem aldim ben sen bana bakma altı üstü gecelik. Ben seviyorum şimdiden giyiyorum hastane çantasına koydum bide. Bir daha mı gelcem dünyaya

Açlıktan geberdim
Geçen eşime dedim ki sabah erkene alalım sezeryan saatini geceden yerim yatarız sabah kalkıp toplanma vs hastaneye gidiş hemen gireyim sezeryana çok aç kalmayayım
Diyor ki açlığı mı hesap ediyorsun
Bilmiyor ki gebelikte açlık nasıl birşey

2 tane ekru pembe bide krem aldim ben sen bana bakma altı üstü gecelik. Ben seviyorum şimdiden giyiyorum hastane çantasına koydum bide. Bir daha mı gelcem dünyaya
Ben de modeli sonradan beğenmedim ya iade edeyim ya da başka alayım dedim ama sonrada dedim ki amaaan gecelik sonuçta düğünde giyecek değilim ya zaten gecelik giyen biri değilim Pijama giyerim bunu sırf sezeryan olursam diye almıştım

Sanıyorlar ki normal açlık gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…