- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.281
En uzun gündüz yanlış hatırlıyorsunGece diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum
Benimde çok aşağıda ama hep öyleydi yeni inmediKarnın ne kadar yukarıda, benim bunun tam tersi senin göğüse ne kadar yakınsa benim de kasığa o kadar yakın
Ay doğuracak mıyım yoğsam
Güney yarım kürede gece ama bizde gündüzGece diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum
Benimde midem bulanıyor tansiyonum düşüyorAç gidiyorsun tamam ama bi de bu işin sezeryan sonrası var , doğurmakla bitmiyo ki sezeryan dan sonra da 6 saate yakın Aç kalınacak kolay mı yahu insülin direnci olan biri için falan Ben az Aç kalayım elim ayağım titrer oruç bile tutamıyorum
Benim 3.ve hepsinde böyle yukardaydi böyle yukarıda başladı sancilarimKarnın ne kadar yukarıda, benim bunun tam tersi senin göğüse ne kadar yakınsa benim de kasığa o kadar yakın
Ay doğuracak mıyım yoğsam
Beslenme katateri nasıl bir şey kız ilk kez duydum
İsyerimdekiler de korkuyor. Gelme burda doguracaksin diyeAyyyyy yeter işe giderken yolda doğum yapcan diye korkuyorum
Valla ciddi şaşırdı yani açlığı düşünüyorum diyeSanıyorlar ki normal açlık gibi.
Hemsire geldi uyanık hareket etmiyo diyo su verdi. Bilmiyorum inanki aglicam neredeyse
Ilkınde doğum sonrası cok ıstahsızdım hastanede. Bebek içinden çıkınca normal insana dönüyorsunValla ciddi şaşırdı yani açlığı düşünüyorum diye
Bizi bizden başkası anlamaz
Benim hiç böyle değildi, iki gündür de gören karnın inmiş diyorBenimde çok aşağıda ama hep öyleydi yeni inmedi
O zaman ben sayıyorum şu anBenim 3.ve hepsinde böyle yukardaydi böyle yukarıda başladı sancilarimilk doğumda inermis ama benim inmedi o yüzden ben onu kriter saymiyorm
Ya bende çok az hissediyorum bugün . Korkuyorum bı yandan da.Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu.Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Ya sakin ol Allah aşkına zor durumda illaki biri bulunur bakacak.Simdi onu ayarlıyorum yakın arkadasımız var ona soyledim o merak etme dedi bir durum olursa alacak cocukları insallah gerek kalmazda
Haydii bree bismillahKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Bende giyiyorum şimdiden2 tane ekru pembe bide krem aldim ben sen bana bakma altı üstü gecelik. Ben seviyorum şimdiden giyiyorum hastane çantasına koydum bide. Bir daha mı gelcem dünyaya
Canım gözün aydın sağlıcakla kavuşun inşallahKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Çok ilginç bir şey daha neler öğreneceğiz yahuEki Görüntüle 3087076
Canım bunun renkli ucuna siringayla mama ya da sütü takıyorsun. Diğer ucunu memeye yapıştırıyorsun ya da parmağımla beraber bebeğin ağzına veriyorsun. Memeyi ya da parmağı emerken süt bundan akıyor.
Bana doktor erken gel dedi Allah'tan yoksa bende dayanamamGeçen eşime dedim ki sabah erkene alalım sezeryan saatini geceden yerim yatarız sabah kalkıp toplanma vs hastaneye gidiş hemen gireyim sezeryana çok aç kalmayayım
Diyor ki açlığı mı hesap ediyorsun
Bilmiyor ki gebelikte açlık nasıl birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?