Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aç gidiyorsun tamam ama bi de bu işin sezeryan sonrası var , doğurmakla bitmiyo ki sezeryan dan sonra da 6 saate yakın Aç kalınacak kolay mı yahu insülin direnci olan biri için falan Ben az Aç kalayım elim ayağım titrer oruç bile tutamıyorum

Benimde midem bulanıyor tansiyonum düşüyor
Valla sezeryandan sonra beklemem 6 saat bir iki saat sonra biraz su içerim baktım midem bulanmıyor yerim

Karnın ne kadar yukarıda, benim bunun tam tersi senin göğüse ne kadar yakınsa benim de kasığa o kadar yakın
Ay doğuracak mıyım yoğsam
Benim 3.ve hepsinde böyle yukardaydi böyle yukarıda başladı sancilarim ilk doğumda inermis ama benim inmedi o yüzden ben onu kriter saymiyorm

Beslenme katateri nasıl bir şey kız ilk kez duydum

Canım bunun renkli ucuna siringayla mama ya da sütü takıyorsun. Diğer ucunu memeye yapıştırıyorsun ya da parmağımla beraber bebeğin ağzına veriyorsun. Memeyi ya da parmağı emerken süt bundan akıyor.

Ben dra geldim acil cagırdı. Hareketlerini hissetmiyorum diye yazdım gel dedi suan ntsdeyim. Kızımda da boyle olmustu hissetmemistim ve hastaneye gitmistim dogum oldu. Herşeyi gectim beni hastaneye yonlendirirse cocuklar nolcak ya
Ya bende çok az hissediyorum bugün . Korkuyorum bı yandan da.
Zorladım salladım yemek yedim ama beklediğim hareket gelmedi
Galiba buranın ve görümcek in doğum stresinden diye düşünmek istiyorum

Kızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Canım gözün aydın sağlıcakla kavuşun inşallah
Çok ilginç bir şey daha neler öğreneceğiz yahu

Bana doktor erken gel dedi Allah'tan yoksa bende dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…