- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.301
Ben zaten günü yaşarım genelde sonra doğurup lohusa kafasına girersem bu kadar keyif almamBende giyiyorum şimdiden
Hayirlisiyla kucagina al bebişini sezeryan bile olsa surprizler oluyor vallahi.Kızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Ee şimdi beni yarın sezaryene alırlarsa sütüm nasıl gelecek ne yapmam lazımkendimi hiç buna hazırlamamışım.
Anestezi alacagindan heralde hemen almamıs doktor ogleden sonrayi bekleyecek.Muzlu sütle ne alakası varmışKız napıyor bu bebisler
Cok üzgünüm ama gaz çıkartmadan mümkün değil yemek yediremiyolarmisBenimde midem bulanıyor tansiyonum düşüyor
Valla sezeryandan sonra beklemem 6 saat bir iki saat sonra biraz su içerim baktım midem bulanmıyor yerim
Karnım inmeden doğurdum, bunda da yukarıda ama zamanı olduğu için de olabilirO zaman ben sayıyorum şu an
Kızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Sırayla gelin yaaKizlar bende doktordan yeni geldim nst de sancim cikti ama hissetmedim hic , baski var bugunlerde yine dedim evet baskili bebek bayrami beklemez temmuzun ilk haftasi gelcek buyuk ihtimal dedi
Sancilarda 40 ile 50 arasinda degisiyordu normal artik dedi duzenli olmadigi icin seni eve gondercem.dedi işte, hurma ye yürüyüş yap ve squat cek gunde 10 kere dedi
Şuan 36+3 deyiz
Bebişimde 3.300 olmus
Boyuda 51 cm
Ne zaman girecen doguma saati bellimiUlen refakatcı yemeği geldi.başımın ucunda kokuyor bısıler
Kayınvalıdeme 1 de gel dedim.
Gene aklından geçen olmuş sağlıkla gelsin yeter ki bende sabah su içtim diye 2 ye kadar bekletmislerdi sezeryandi bekledikçe stres basıyor vallaBen 22 sı olmasın diye direttim aslında . 21 ya da 23Üne razıydım
21 e alacaktım ama kafamı karıştırdı doktor ve Kayınvalıdem
Bir de yazabilsem neler yazicam da20 sinden sonra burası cosacak demekki mi
İns hersey yolundadır canımSon zamanlarda cok hafif hissediyodum kas seyirmesi gibi dusun oyle. Kızımda da yasadıgım icin artık yazıyım dedim ne dicek diye oda gel dedi. Bekliyorum
Sağlıkla kavuşun canımKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?