Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ee şimdi beni yarın sezaryene alırlarsa sütüm nasıl gelecek ne yapmam lazım kendimi hiç buna hazırlamamışım.

Hiç öyle düşünme. O çok büyük bir mucize. Beyin sanki rahimi uyarıyor toparlan bebek çıktı der gibi
Ben de sancım pek yok uyarılmayınca süt nasıl gelecek derken o ilk sarı tereyağ gibi süt gelmeye başladı.
Zaten bebeğin ilk ihtiyacı 10-15cc oluyor bir seferde emerken. Gün gün ihtiyaç artarken sütün de artar. Olumlu düşün.
Benimki küveze girince düzenli sağdım.
Sen emziriceksin sonuçta bebek daha çok çeker diyorlar

Bazen ne yaparsan yap olmaz. Bu da dünyanın sonu değil

Kizlar bende doktordan yeni geldim nst de sancim cikti ama hissetmedim hic , baski var bugunlerde yine dedim evet baskili bebek bayrami beklemez temmuzun ilk haftasi gelcek buyuk ihtimal dedi
Sancilarda 40 ile 50 arasinda degisiyordu normal artik dedi duzenli olmadigi icin seni eve gondercem.dedi işte, hurma ye yürüyüş yap ve squat cek gunde 10 kere dedi

Şuan 36+3 deyiz

Bebişimde 3.300 olmus
Boyuda 51 cm

Sırayla gelin yaa
Boy, kilo harika

Ulen refakatcı yemeği geldi. başımın ucunda kokuyor bısıler

Kayınvalıdeme 1 de gel dedim.
Ne zaman girecen doguma saati bellimi

Ayy resmen ilerleyen saatlerde bebegin kucaginda olcak sagsalim gelsin ikinizde iyi haberlerle bekliyoruz

Ben 22 sı olmasın diye direttim aslında . 21 ya da 23Üne razıydım
21 e alacaktım ama kafamı karıştırdı doktor ve Kayınvalıdem
Gene aklından geçen olmuş sağlıkla gelsin yeter ki bende sabah su içtim diye 2 ye kadar bekletmislerdi sezeryandi bekledikçe stres basıyor valla

Kızlar biriniz doktora girecektiniz bu karım asagı düşmüş gibi demiştiniz dün annemde bana öyle dedi bi tuhaf oldum benim de kontrol yarın o arkadaş naptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…