Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Burç espirisi yaparken ikizler burcu olacak olması
Sağlıkla gelsin minik prenses
Sen gerçekten tarihe uymayacak dedin de dedin, annesini dinledi bebiş, uymadı

Ben de almıştım geçen sene ama hiç kullanmadım inşaallah senin de hiç ihtiyacın olmaz

Evet kesinlikle katılıyorum. Normal doğumu destekleyen, önceliği normal doğum olan bir doktor arayışındayım şu an. En azından fikrini almak istiyorum. Ben de sezaryen olacaksam bile günümü beklemek istiyorum. Eğer danıştığım doktor beni cesaretlendirirse kendi doktorumu da bu yönde ikna edeceğim. Şu an doktor değiştiremem. Ama o beni değil ben onu ikna edebilirim sanırım

Yerinde olsam anahtarlık değil arkasına bi mıknatıs ile magnet yapardım anahtarlık için evet kullanissiz ama anı olarak magnete çok uygun önüne de istersen etiket zimbalarsin

Çok mantıklı mıknatıs almaya çıkacağım birazdan hoşuma gitti bu fikir thank you

Gozunaydin daha vakti var demek ki

Kızlar gittim kontrole. Benim kız 2 haftada hic büyümemiş Karnı geriden geliyor. Karnının çevresine göre 2800 gram geldi .plesantasi yaslanmis galiba .Doktor bir de idrarda protein kucağına bakacak .Suyu hareketi ,kalp atışları falan iyi ama küçük kalmış Protein kaçağı varsa ben de yarın ya da öteki gün doguruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…