- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.321
Burç espirisi yaparken ikizler burcu olacak olmasıBen biliyordum zaten doktorun tarihine uymayacağını. 21 haziran alacaktım
Acele etmeyeyim dedim.
Şancı çıkmadı
yüksek seviyede Ağrı çıktı. Doktor nasıl durdun dedi. Ama ben hissetmiyorum ki hala.
Gece hafif kasık ağrısı ve hafif adet sancısı gibi ağrım vardı sadece o kadar.
Yollarda dogurursun yatıs vericem 3 de alıcam dedi.
Muzlu süt içtiğim icin maalesef bekleyeceğim doğumu
Damar yolu takıldı. Ağrım olmasın diye serum verdi doktor. Bekliyorum işte.
Sonda takacaktı hemşire icin vermedim. Doğumda takın dedim
Canım bunun renkli ucuna siringayla mama ya da sütü takıyorsun. Diğer ucunu memeye yapıştırıyorsun ya da parmağımla beraber bebeğin ağzına veriyorsun. Memeyi ya da parmağı emerken süt bundan akıyor.
Evet kesinlikle katılıyorum. Normal doğumu destekleyen, önceliği normal doğum olan bir doktor arayışındayım şu an. En azından fikrini almak istiyorum. Ben de sezaryen olacaksam bile günümü beklemek istiyorum. Eğer danıştığım doktor beni cesaretlendirirse kendi doktorumu da bu yönde ikna edeceğim. Şu an doktor değiştiremem. Ama o beni değil ben onu ikna edebilirim sanırımgokkusaginadusenbukalemun Kesinlikle başka doktora danışmalısın hele ki içine sinmeyen bişey varsa emin olmadan rahat edemezsin.Banada doktorum tansıyonun yuksek seyredıyor temmuz basında sezeryan yapıcam dedı.Bende doktorumu degıstırdım 3 hafta önce
Sımdı tansıyon hapı kullanıyorum ve sıkı takıple bebegın gelısımını takıp edıyoruz.
Normal dogum istiyorum ama tabı kı sezeryan olmam gerekırse sezeryan olurum lakin temmuz başı bana cok erken bır tarıh gıbı geldı.Ben bebegın mümkün oldugu kadar kendısı gelmesı taraftarıyım.Dogum esnasında tansıyonum musade etmezse sezeryana gırerim.Artık kısmetımız de ne varsa onu yaşıycaz.Ama körü körüne de aklımıza yatmayan şeylere inanmamalıyız
Benimkide hep boyle devam etti bi ara 30 bi ara 55 50 falan olmusu en sonda 10 lardaydi cok dengesiz di60 larda suan hala acilma yok surekli alttan bakiyorlar
Yerinde olsam anahtarlık değil arkasına bi mıknatıs ile magnet yapardım anahtarlık için evet kullanissiz ama anı olarak magnete çok uygun önüne de istersen etiket zimbalarsin
Onlara söyleyeceğimi nerden çıkardınCok üzgünüm ama gaz çıkartmadan mümkün değil yemek yediremiyolarmis
Ye gitsinUlen refakatcı yemeği geldi.başımın ucunda kokuyor bısıler
Kayınvalıdeme 1 de gel dedim.
Gozunaydin daha vakti var demek kiKızlar ben geldim. Aydan hoca gördü. Bebek çok hareketli beslenemeyen bebek böyle olmaz dedi. Dopplerde yine temiz bir ölçüm vermedi. Hepsi kötü çıktı ama diğer herşeyin çok iyi o yüzden sadece dopplere bakıp sezaryen yapılması söz konusu değil dedi.
Gözunaydin masallahArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Amin inşallah darısı sağlıkla bizim başımıza olsunArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Geçmiş olsun ne planladı peki? Haftan baya iyi zayıf olması üzmesin seni zaten doğunca hemen kilo almaya basliyorlarBebek çok aşağılara inmiş ama kilosu az olduğu için baskı yapamisyormus .Yani kilolu bir bebek olsa normalde doğarmış
Gözün aydın , Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallahArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Gözün aydın sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşallahArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?