Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Son zamanlar kg alımı azalıyormuş ama sağlıkla gelsin inş
İçerde gelişmiyorsa doğması daha iyi gibi emin ol dışarda daha çabuk toparlar

Geçmiş olsun ne planladı peki? Haftan baya iyi zayıf olması üzmesin seni zaten doğunca hemen kilo almaya basliyorlar
Kalp atışı falan iyi oldugu için hemen almayı düşünmedi. İdrar testi verdim akşama çıkacak eğer onda protein kaçağı varsa beklemeyip alacak ,protein kaçağı yoksa ayin 29 unda sezaryen randevusu vardı .Ne kadar kilo alırsa o kadar iyi diyeceğiz.
Halbuki bu haftada deli gibi yedim .muz da yedim süt de içtim. Anlamadım valla .demekki minik kızımın potansiyeli bu .Babası da zaten 2300 doğmuş. Demekki ona çekti

Son zamanlar kg alımı azalıyormuş ama sağlıkla gelsin inş
İçerde gelişmiyorsa doğması daha iyi gibi emin ol dışarda daha çabuk toparlar
34-36 arası 450 gram almıştı. Kivi yemiştm demekki yaramış. Ama doktor ölcümun karın çevresine göre olduğunu söyledi. Boyu normalden çok uzamış ama kilosu artmamış .Doğsun artık ya minigime kavuşayim

Doğum haberleri bir bir gelmeye başladı ben hala bebek ismiyle uğraşıyorum kizlar. Bugün rüyamda acil doğuma giriyomusum eşime diyorum ki hemen kimliği çıkarma ismi benim içime sinmedi (Asya olarak konuşmuştuk en son ) ben İnci koymak istiyorum sanırım bekle filan diyorum. Sabah uyandım tekrar kafam karıştı

Önceki sayfalara pek bakamadım ama Surrender ve Bitttter gözünüz aydın Benim maşallahım var önceki haftalardaki ağrılarım bile kalmadı hamile gibi değilim Allah son haftalarda bir enerji veriyor heralde Herşeyi kendim yapıcam diye diye başıma asetat kapaklı kutu katlama işi çıkardım doğurana kadar ancak biter erken gelmesin zaten

Kızlar bugün çok ekşınlı doğuran doğurana ben de telaşlandım park yatağın içine yatak söylemiştim daha o gelmedi, hastane kapısına tülle süs yapıcaktım o da gelmedi, kıl tüy işlerim var geceleri kabuslarıma giriyor temizlik yapmadan doğum yaptığım ayy 27sine öyle endeksliyim ki benim bebiş gelmesin daha nolur

Aynen ben de yatağı bekliyorum
Hızlı bir giriş oldu ama bakalım bize ne zaman sıra gelecek. Hareketleri de çok yavaşladı gibi inşallah sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…