- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.341
Gözün aydın canımArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Sağlıkla kavuşun inşallah canım olsun sezeryan da olsa sağlıklı olsunBebek çok aşağılara inmiş ama kilosu az olduğu için baskı yapamisyormus .Yani kilolu bir bebek olsa normalde doğarmış
Son zamanlar kg alımı azalıyormuş ama sağlıkla gelsin inşKızlar gittim kontrole. Benim kız 2 haftada hic büyümemişKarnı geriden geliyor. Karnının çevresine göre 2800 gram geldi .plesantasi yaslanmis galiba .Doktor bir de idrarda protein kucağına bakacak .Suyu hareketi ,kalp atışları falan iyi ama küçük kalmış Protein kaçağı varsa ben de yarın ya da öteki gün doguruyorum
Hayırlısıyla gelsin inşallah bebişKızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Kalp atışı falan iyi oldugu için hemen almayı düşünmedi. İdrar testi verdim akşama çıkacak eğer onda protein kaçağı varsa beklemeyip alacak ,protein kaçağı yoksa ayin 29 unda sezaryen randevusu vardı .Ne kadar kilo alırsa o kadar iyi diyeceğiz.Geçmiş olsun ne planladı peki? Haftan baya iyi zayıf olması üzmesin seni zaten doğunca hemen kilo almaya basliyorlar
Ay maşallah ne oldu bu grubaArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
34-36 arası 450 gram almıştı. Kivi yemiştm demekki yaramış. Ama doktor ölcümun karın çevresine göre olduğunu söyledi. Boyu normalden çok uzamış ama kilosu artmamış .Doğsun artık ya minigime kavuşayimSon zamanlar kg alımı azalıyormuş ama sağlıkla gelsin inş
İçerde gelişmiyorsa doğması daha iyi gibi emin ol dışarda daha çabuk toparlar
Gözün aydın canım allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin sütün bol olsun <3Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Sezaryen olsun istiyordum zaten ama demekki bizim kızın da isteği sezaryenmisSağlıkla kavuşun inşallah canım olsun sezeryan da olsa sağlıklı olsun
Gözün aydın olsunArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
İnşallah olmaz canımBen de almıştım geçen sene ama hiç kullanmadım inşaallah senin de hiç ihtiyacın olmaz
Hayırlı olsun canımArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Bende yarın kontrole gideceğim çok heyecanlandım bu hafta kontrole giden doğurup geliyoBenim de yarın kontrolüm var üç gündür adet ağrısı bel agrısı var hafif hafif bakalım doktor ne diyecek.
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsünArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Aynen ben de yatağı bekliyorumKızlar bugün çok ekşınlı doğuran doğurana ben de telaşlandım park yatağın içine yatak söylemiştim daha o gelmedi, hastane kapısına tülle süs yapıcaktım o da gelmedi, kıl tüy işlerim var geceleri kabuslarıma giriyor temizlik yapmadan doğum yaptığımayy 27sine öyle endeksliyim ki benim bebiş gelmesin daha nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?