Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayırlısı olsun canım inşallah, idrar da sorun varsa gelişimini etkiliyorsa gelsin inşallah annesinin yanında daha güzel büyür minik
Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Gözün aydın olsun canım maşallah

Aynen ben de yatağı bekliyorum
Hızlı bir giriş oldu ama bakalım bize ne zaman sıra gelecek. Hareketleri de çok yavaşladı gibi inşallah sıkıntı yoktur
Bugun hareketleri benim de yavaş dün gayet iyiydi bence okuya okuya etkileniyoruz

Kız sen neredesin arada gir çık bir günaydın de nickini de aklımda tutamıyorum etiketlemek istesek bulamıycaz

Ben de kıl tüy halledemedim yarın yapmayı düşünüyorum bakalım panik yapma kız

Sağlığı yerinde olsun da kiloyu doğunca da alır ikiniz de iyi olun sağ salim doğsun inşaallah
Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini

Canım üzme kendini kimi bebek minyon olur kimi biraz fazla. Yapısı minyon olacak demek fıstığın Bak babasına çekmiş demek ki

Bugun hareketleri benim de yavaş dün gayet iyiydi bence okuya okuya etkileniyoruz
Kesinlikle hiçbir şeye gram stres yapmayın. Ben Ankara da selin ortasında kalınca çok stres yaptım. Elim ayağım boşaldi.Arabamiz sele gidiyordu .ondan beridir bebek kilo almamış.yoksa bir anda 450 gram alan bebek nasıl 100 gram bile almıyor. Düşünce çok önemli gerçekten. Dogumlarimiz da harika geçecek diye düşünelim

Ben hep evdeyim Kendimi iyi hissettikçe temizlik düzen işlerimi yapıyorum napim 2 gün yatsam evi poh götürüyo ev sürekli tozlu ve dağınık çıldıriciim doğumdan sonra 1 hafta bişe yapamam ev ne hale gelecek bakalım
Kız sen neredesin arada gir çık bir günaydın de nickini de aklımda tutamıyorum etiketlemek istesek bulamıycaz

Ay sen de bugün mü doğuruyordun
Yetişemiyorum
Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…