- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.361
HarikaArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Saat 15 te alınacak diye hatırlıyorum@Amy lee doğurdun mu?
Hayırlısı olsun canım inşallah, idrar da sorun varsa gelişimini etkiliyorsa gelsin inşallah annesinin yanında daha güzel büyür minikKızlar gittim kontrole. Benim kız 2 haftada hic büyümemişKarnı geriden geliyor. Karnının çevresine göre 2800 gram geldi .plesantasi yaslanmis galiba .Doktor bir de idrarda protein kucağına bakacak .Suyu hareketi ,kalp atışları falan iyi ama küçük kalmış Protein kaçağı varsa ben de yarın ya da öteki gün doguruyorum
Gözün aydın olsun canımArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Bugun hareketleri benim de yavaşAynen ben de yatağı bekliyorum
Hızlı bir giriş oldu ama bakalım bize ne zaman sıra gelecek. Hareketleri de çok yavaşladı gibi inşallah sıkıntı yoktur
Kız sen neredesin arada gir çık bir günaydın deÖnceki sayfalara pek bakamadım ama @Amy lee ve @Bitttter gözünüz aydınBenim maşallahım var önceki haftalardaki ağrılarım bile kalmadı hamile gibi değilim Allah son haftalarda bir enerji veriyor heralde Herşeyi kendim yapıcam diye diye başıma asetat kapaklı kutu katlama işi çıkardım doğurana kadar ancak biter erken gelmesin zaten
Ben de kıl tüy halledemedim yarın yapmayı düşünüyorum bakalım panik yapma kızKızlar bugün çok ekşınlı doğuran doğurana ben de telaşlandım park yatağın içine yatak söylemiştim daha o gelmedi, hastane kapısına tülle süs yapıcaktım o da gelmedi, kıl tüy işlerim var geceleri kabuslarıma giriyor temizlik yapmadan doğum yaptığımayy 27sine öyle endeksliyim ki benim bebiş gelmesin daha nolur
Sağlığı yerinde olsun da kiloyu doğunca da alır ikiniz de iyi olun sağ salim doğsun inşaallahKızlar gittim kontrole. Benim kız 2 haftada hic büyümemişKarnı geriden geliyor. Karnının çevresine göre 2800 gram geldi .plesantasi yaslanmis galiba .Doktor bir de idrarda protein kucağına bakacak .Suyu hareketi ,kalp atışları falan iyi ama küçük kalmış Protein kaçağı varsa ben de yarın ya da öteki gün doguruyorum
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebişiniArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Doğurmuştur ama akşama ancak yazar bence@Amy lee doğurdun mu?
Kayınvalidem birde gelecek demişti galiba onu görünce dedikoduya koyuldular@Amy lee doğurdun mu?
Canım üzme kendini kimi bebek minyon olur kimi biraz fazla. Yapısı minyon olacak demek fıstığınKalp atışı falan iyi oldugu için hemen almayı düşünmedi. İdrar testi verdim akşama çıkacak eğer onda protein kaçağı varsa beklemeyip alacak ,protein kaçağı yoksa ayin 29 unda sezaryen randevusu vardı .Ne kadar kilo alırsa o kadar iyi diyeceğiz.
Halbuki bu haftada deli gibi yedim .muz da yedim süt de içtim. Anlamadım valla .demekki minik kızımın potansiyeli bu .Babası da zaten 2300 doğmuş. Demekki ona çekti
Ay umarım ondandırBugun hareketleri benim de yavaşdün gayet iyiydi bence okuya okuya etkileniyoruz
15.00daymış heyecan doruktadırDoğurmuştur ama akşama ancak yazar bence
Kesinlikle hiçbir şeye gram stres yapmayın. Ben Ankara da selin ortasında kalınca çok stres yaptım. Elim ayağım boşaldi.Arabamiz sele gidiyordu .ondan beridir bebek kilo almamış.yoksa bir anda 450 gram alan bebek nasıl 100 gram bile almıyor. Düşünce çok önemli gerçekten. Dogumlarimiz da harika geçecek diye düşünelimBugun hareketleri benim de yavaşdün gayet iyiydi bence okuya okuya etkileniyoruz
Yok üzmedim de bari bir 100 gram alsaydi bariCanım üzme kendini kimi bebek minyon olur kimi biraz fazla. Yapısı minyon olacak demek fıstığınBak babasına çekmiş demek ki
Kız sen neredesin arada gir çık bir günaydın denickini de aklımda tutamıyorum etiketlemek istesek bulamıycaz
Hayırlı olsun canım çok sevindimmmmArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Yatağı bekliyorum derken ? Senin de mi doğum başladı??Aynen ben de yatağı bekliyorum
Hızlı bir giriş oldu ama bakalım bize ne zaman sıra gelecek. Hareketleri de çok yavaşladı gibi inşallah sıkıntı yoktur
Olsun daha iyi hafif çocuk. Ağır olunca zor olur. Doğunca alır o annesiYok üzmedim de bari bir 100 gram alsaydi bari
Niye bu kadar geç kaldınız bu işlerde acabaAynen ben de yatağı bekliyorum
Ay sen de bugün mü doğuruyordunArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?