- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.047
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.381
Benim yatak hazırNiye bu kadar geç kaldınız bu işlerde acaba
Sağlıkla huzurla büyüt inşallahArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişiniArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Pek doguracak gibi gorunmuyo amaİçimden bir ses fbtl bu hafta sonuna kalmaz doğurur diyor
Cuma benim de hem nst hem kontrol günüm. Güzel haberlerle gelelimAy umarım ondandırcuma gidicem bakalım ne diyecek
KesinlikleKesinlikle hiçbir şeye gram stres yapmayın. Ben Ankara da selin ortasında kalınca çok stres yaptım. Elim ayağım boşaldi.Arabamiz sele gidiyordu .ondan beridir bebek kilo almamış.yoksa bir anda 450 gram alan bebek nasıl 100 gram bile almıyor. Düşünce çok önemli gerçekten. Dogumlarimiz da harika geçecek diye düşünelim
Bende hala süs yapıyorumÖnceki sayfalara pek bakamadım amaSurrender ve @Bitttter gözünüz aydın Benim maşallahım var önceki haftalardaki ağrılarım bile kalmadı hamile gibi değilim Allah son haftalarda bir enerji veriyor heralde Herşeyi kendim yapıcam diye diye başıma asetat kapaklı kutu katlama işi çıkardım doğurana kadar ancak biter erken gelmesin zaten
Hahaha yeminle içinden geçen bu gidip doğuracakmısım gibi geliyorAyyyyyyy burda yazılanlar yüzünden haastaneye gidip beni göndermiceklerinden korkuyom valla
Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Ne zaman gideceksin Dr aAyyyyyyy burda yazılanlar yüzünden haastaneye gidip beni göndermiceklerinden korkuyom valla
Canim dışı pembe olani alacaktin ,uyuyordum mesajını yeni goruyorumAnteplililili şimdi krem alıyorum. Bu söylediğin kremin kremi mi merhemi mi diye eczacı soruyor hangisi
Hayirli olsun canim allahim anali babali buyutmek nasip eylesinArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Hayırlısı olsun canim bi doğsun elbet kilo alacaktırKalp atışı falan iyi oldugu için hemen almayı düşünmedi. İdrar testi verdim akşama çıkacak eğer onda protein kaçağı varsa beklemeyip alacak ,protein kaçağı yoksa ayin 29 unda sezaryen randevusu vardı .Ne kadar kilo alırsa o kadar iyi diyeceğiz.
Halbuki bu haftada deli gibi yedim .muz da yedim süt de içtim. Anlamadım valla .demekki minik kızımın potansiyeli bu .Babası da zaten 2300 doğmuş. Demekki ona çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?