- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.401
Gözün aydın. Maşallah. Sağlıkla huzurla büyüsün.Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Ay hayırlı olsuuuun Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Aynen katiliyorum ben de sabahtandır hareket takip ediyom inat gibi o da ses seda cikarmiyordu bi kac hafiften hissettim bakalm. Evhamdır dedim tedbiren aksama dek bakcam tabi hareketlerineBugun hareketleri benim de yavaşdün gayet iyiydi bence okuya okuya etkileniyoruz
Kalp atışı falan iyi oldugu için hemen almayı düşünmedi. İdrar testi verdim akşama çıkacak eğer onda protein kaçağı varsa beklemeyip alacak ,protein kaçağı yoksa ayin 29 unda sezaryen randevusu vardı .Ne kadar kilo alırsa o kadar iyi diyeceğiz.
Halbuki bu haftada deli gibi yedim .muz da yedim süt de içtim. Anlamadım valla .demekki minik kızımın potansiyeli bu .Babası da zaten 2300 doğmuş. Demekki ona çekti
Gözün aydın canım sağlıklı güzel bir ömür dilerimArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Ay bende vallaAyyyyyyy burda yazılanlar yüzünden haastaneye gidip beni göndermiceklerinden korkuyom valla
Benimki tam tersi baya hareketli suyu iyiymiş acaba hareket azalması mı artması mı doğum belirtisiAynen ben de yatağı bekliyorum
Hızlı bir giriş oldu ama bakalım bize ne zaman sıra gelecek. Hareketleri de çok yavaşladı gibi inşallah sıkıntı yoktur
Kim beaaaaa
Öyle bişi olursa ben eve gidip geliyim derim hazırlanıyım derim eve yakın hastane 5 dk flnAy bende vallayarın doktora gtcem kontrole tirsmaya başladım arabaya koysammi çantayı napsam
Ayyy deme öyle deme var dahaHahaha yeminle içinden geçen bu gidip doğuracakmısım gibi geliyor
Birde Dr la sorun var ya gıcık olup alırmış beni hemen
Ben bu cuma günü gidicem , kan idrar tahlili fln vercem , doğum için lazım sanırım, bakalım haftaya pazartesi yada salı gününe almaya çalışcam doğumu, eğer alamassam diğer cumaNe zaman gideceksin Dr a
Benim p.tesi randevum 36 küsurlarda olcam
Aynen ben koyayyim en iyisi benim uzak hastane ev arası ne olur ne olmazÖyle bisi olursa ben eve gidip geliyim derim hazırlanıyım derim eve yakın hastane 5 dk flnabboowwwwww bence ne olur ne olmaz arabada dursun çanta hep
Tamam almamıştım. Bekledim cevabınıCanim dışı pembe olani alacaktin ,uyuyordum mesajını yeni goruyorum
Ne bileyim birden herkes doğurmaya başladı arada benim de sancılarım oluyor ama geçiyo aslında ben de jilet yapıyorum yarım saatlik iş ama çok çabuk uzuyo benimkiler 2 günde bir yapmam lazım o zaman da çok tahriş oluyorBen de kıl tüy halledemedim yarın yapmayı düşünüyorum bakalım panik yapma kız
Esas önemli soru şu: çabuk bitirdiği bezler hangi marka kaç numaraYa kızlar ben bezlerin bu kadar çabuk tükendiğini unutmuşum
Hem sık kaka yapıyor hem de değiştirip kapatacakken temiz beze yapıyor
Geçen gün silerken elimin üstüne bıraktı. Isırcam minnak totişini
Allah'tan pazartesi akşam hallerin o işi. Dün doktor baktı.Ne bileyim birden herkes doğurmaya başladı arada benim de sancılarım oluyor ama geçiyo aslında ben de jilet yapıyorum yarım saatlik iş ama çok çabuk uzuyo benimkiler 2 günde bir yapmam lazım o zaman da çok tahriş oluyor
Esas önemli soru şu: çabuk bitirdiği bezler hangi marka kaç numaraona göre tavır alicam
Ben de baby turco aldım çok küçük falan diyorlardı amaBaby turco 1 no
Tabi çabuk biten sadece bez değil. İşin bir de ıslak mendil boyutu var
Ben de baby turco aldım çok küçük falan diyorlardı ama
Yenidoğan için uygun değil mi?
Aynen ne olur ne olmaz uzak olunca koyarım en azından arabada kalsın valiz, bende araba yok oyuzden mecbur eve gelip gidicemAynen ben koyayyim en iyisi benim uzak hastane ev arası ne olur ne olmazbence daha zamanım var gibi geliyor bana ama bellide olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?