Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugun hareketleri benim de yavaş dün gayet iyiydi bence okuya okuya etkileniyoruz
Aynen katiliyorum ben de sabahtandır hareket takip ediyom inat gibi o da ses seda cikarmiyordu bi kac hafiften hissettim bakalm. Evhamdır dedim tedbiren aksama dek bakcam tabi hareketlerine

Genetik daha çok etki ediyor.
Hiç ufak kaldı deme. Doğumdan sonra biraz gram verip ilk ödemini atınca düzenli beslemeyle çok çabuk toparlıyorlar

Aynen ben de yatağı bekliyorum
Hızlı bir giriş oldu ama bakalım bize ne zaman sıra gelecek. Hareketleri de çok yavaşladı gibi inşallah sıkıntı yoktur
Benimki tam tersi baya hareketli suyu iyiymiş acaba hareket azalması mı artması mı doğum belirtisi

Ay bende valla yarın doktora gtcem kontrole tirsmaya başladım arabaya koysammi çantayı napsam
Öyle bişi olursa ben eve gidip geliyim derim hazırlanıyım derim eve yakın hastane 5 dk fln abboowwwwww bence ne olur ne olmaz arabada dursun çanta hep

Hahaha yeminle içinden geçen bu gidip doğuracakmısım gibi geliyor
Birde Dr la sorun var ya gıcık olup alırmış beni hemen
Ayyy deme öyle deme var daha
Ne zaman gideceksin Dr a
Benim p.tesi randevum 36 küsurlarda olcam
Ben bu cuma günü gidicem , kan idrar tahlili fln vercem , doğum için lazım sanırım, bakalım haftaya pazartesi yada salı gününe almaya çalışcam doğumu, eğer alamassam diğer cuma

Öyle bisi olursa ben eve gidip geliyim derim hazırlanıyım derim eve yakın hastane 5 dk fln abboowwwwww bence ne olur ne olmaz arabada dursun çanta hep
Aynen ben koyayyim en iyisi benim uzak hastane ev arası ne olur ne olmaz bence daha zamanım var gibi geliyor bana ama bellide olmaz tabi

Ben de kıl tüy halledemedim yarın yapmayı düşünüyorum bakalım panik yapma kız
Ne bileyim birden herkes doğurmaya başladı arada benim de sancılarım oluyor ama geçiyo aslında ben de jilet yapıyorum yarım saatlik iş ama çok çabuk uzuyo benimkiler 2 günde bir yapmam lazım o zaman da çok tahriş oluyor

Esas önemli soru şu: çabuk bitirdiği bezler hangi marka kaç numara ona göre tavır alicam

Allah'tan pazartesi akşam hallerin o işi. Dün doktor baktı. İyi ki halletmisim. Şimdi bir daha yapmiycam. Zaten yarın gidicem

Ben de baby turco aldım çok küçük falan diyorlardı ama
Yenidoğan için uygun değil mi?

Kesinlikle uygun

Benimkine şu an büyük bile 1 no. Malum hala prematüre sayılıyor. Bantlar üst üste geçiyor mecburen
0 no var ama almadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…