- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.421
meme ucu satılıyordu silikon, bir arkadaşımın da dümdüzdü meme başı bi süre öyle emzirdi. ama araştır yine sen, çok bilgili değilim zararlı mı falan bilmiyorum. Bana sorarsan siyah halkayı komple ağzına tıkmayı başarırsan emer, bir kaç güne de çıkar meme başın. Ebeler her meme yapısına uygun emzirme şekilleri öneriyor, gösteriyor. Yardım da alabilirsin öyle tecrübeli birinden.Kızlar benim ilk doğumumda 2 gün sütüm gelmedi sezeryan olmuştum bir de bebek yanımda değildi yoğun bakımdaydı makine ile sağmaya çalışmıştım bir damla bile gelmemişti. Göğüs ucumda yok diyebilecek kadar küçük ilk günler sütüm gelmez emziremem filan diye endişeleniyorum. Bebeğin tutacağı bir göğüs ucum bile yok
Hayırlı olsuuun, şükür kavuşturanaArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Benim de kolonyaların süslemesi duruyor bi de kurabiye yapacağım ama hepsinin doğuma yetişmesi gerekmiyor 40ında dağıtmayı düşünüyorum asıl bunlarıBende hala süs yapıyorum
Eyvah eyvah kız gözümü korkuttun. Tekrar sipariş mi versem.Baby turco 1 no
Tabi çabuk biten sadece bez değil. İşin bir de ıslak mendil boyutu var
Ayyyy seninde günün azzz aslında bitirmeye çalışBenim de kolonyaların süslemesi duruyor bi de kurabiye yapacağım ama hepsinin doğuma yetişmesi gerekmiyor 40ında dağıtmayı düşünüyorum asıl bunları
Ben emzikde biberonda şırıngada hepsini koydum ne olur ne olmaz diye, amaaa eğer bişi olursa mama verirsem şırıngayla vericem diğerlerini öylesine koydum . Emziğide kabul ederse vericem benKızlar hastane çantasına emzik ve biberon koymayı düşünüyordum ama biraz araştırdım meme reddi falan olursa diye kafam karıştı şırıngayla falan veririm öyle sıkıntı olmuyormuş kararsız kaldım büyük ihtimalle sezaryan olcak sütüm de hemen gelmezse diye napıcamı bilemedim
Gözünaydın,Rabbim.anneli babalı büyütmeyi nasip etsin ,sağlıklı ömrü olsunArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Geçen rabia nın doktoruda sağa yat demiş , doğru bilmiyom ama ben çoğunlukla sağa yatıyodum bilmiyodum kaafası hep aşağıda hep benim . Onuda dene istersenKızlar nst ve muayeneden çıktım. 36+0 2700 Gr. Baş aşağıdaydı zaten ama yüzü şuan yukarıda ki dönmesi gerekiyormuş yana yada ters tarafa. Biraz canımız sıkıldı.daha vakit var gerçi ama kafa dönüşü daha zor sanırım.
Bunun için hareket öneriniz var mı? Kedi deve hareketi yap dedi Dr. Bir de dizler yerde pilates topuna eğilme hareketini.
EmZik tutsun istiyorum en azından uykuya dalmada falan yardımcı olur diye düşünüyorum. Ama sonra ya meme reddi olursa diye düşünüyorum bakalım yaşayıp görcez olmadı hastaneden eve gelince veririm emziği.Ben emzikde biberonda şırıngada hepsini koydum ne olur ne olmaz diye, amaaa eğer bişi olursa mama verirsem şırıngayla vericem diğerlerini öylesine koydum . Emziğide kabul ederse vericem ben
Beşiğe yatak sipariş etmiştim onu bekliyorum, yok başlamadı da tırsar olduk diyorumYatağı bekliyorum derken ? Senin de mi doğum başladı??
4 farklı emzik, iki farklı biberon koydumKızlar hastane çantasına emzik ve biberon koymayı düşünüyordum ama biraz araştırdım meme reddi falan olursa diye kafam karıştı şırıngayla falan veririm öyle sıkıntı olmuyormuş kararsız kaldım büyük ihtimalle sezaryan olcak sütüm de hemen gelmezse diye napıcamı bilemedim
Sıra gelmedi diyelimNiye bu kadar geç kaldınız bu işlerde acaba
Hiç bilmiyorumBenimki tam tersi baya hareketli suyu iyiymiş acaba hareket azalması mı artması mı doğum belirtisi
Üzerimde bi ağırlık var ya hiç bişey yapasım gelmiyor hava çok sıcak bütün gün yatıyorum annemler filan geldi neyse ki tamamlarım diye düşünüyorum inşallahAyyyy seninde günün azzz aslında bitirmeye çalış
Aynen insan başına ne gelicek bilmediği için hepsini koydum, bazı bebek aç doğuyo direk emzik alıyo, bazıları ağzını açmıyo hiç , bakalım bizimkiler nasıl olcakEmZik tutsun istiyorum en azından uykuya dalmada falan yardımcı olur diye düşünüyorum. Ama sonra ya meme reddi olursa diye düşünüyorum bakalım yaşayıp görcez olmadı hastaneden eve gelince veririm emziği.
Ayyyy bende senin gibi hepsini aldım4 farklı emzik, iki farklı biberon koydummama da aldım. Ama siz beni örnek almayın tabii
Bende kutuları katlamaya devamBende hala süs yapıyorum
Yaaa cok mutlu oldum nasıl moral oldu bana anlatamamArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?