Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
meme ucu satılıyordu silikon, bir arkadaşımın da dümdüzdü meme başı bi süre öyle emzirdi. ama araştır yine sen, çok bilgili değilim zararlı mı falan bilmiyorum. Bana sorarsan siyah halkayı komple ağzına tıkmayı başarırsan emer, bir kaç güne de çıkar meme başın. Ebeler her meme yapısına uygun emzirme şekilleri öneriyor, gösteriyor. Yardım da alabilirsin öyle tecrübeli birinden.
Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Hayırlı olsuuun, şükür kavuşturana

Kızlar hastane çantasına emzik ve biberon koymayı düşünüyordum ama biraz araştırdım meme reddi falan olursa diye kafam karıştı şırıngayla falan veririm öyle sıkıntı olmuyormuş kararsız kaldım büyük ihtimalle sezaryan olcak sütüm de hemen gelmezse diye napıcamı bilemedim

Ben emzikde biberonda şırıngada hepsini koydum ne olur ne olmaz diye, amaaa eğer bişi olursa mama verirsem şırıngayla vericem diğerlerini öylesine koydum . Emziğide kabul ederse vericem ben

Kızlar nst ve muayeneden çıktım. 36+0 2700 Gr. Baş aşağıdaydı zaten ama yüzü şuan yukarıda ki dönmesi gerekiyormuş yana yada ters tarafa. Biraz canımız sıkıldı.daha vakit var gerçi ama kafa dönüşü daha zor sanırım.

Bunun için hareket öneriniz var mı? Kedi deve hareketi yap dedi Dr. Bir de dizler yerde pilates topuna eğilme hareketini.

Geçen rabia nın doktoruda sağa yat demiş , doğru bilmiyom ama ben çoğunlukla sağa yatıyodum bilmiyodum kaafası hep aşağıda hep benim . Onuda dene istersen

Ben emzikde biberonda şırıngada hepsini koydum ne olur ne olmaz diye, amaaa eğer bişi olursa mama verirsem şırıngayla vericem diğerlerini öylesine koydum . Emziğide kabul ederse vericem ben
EmZik tutsun istiyorum en azından uykuya dalmada falan yardımcı olur diye düşünüyorum. Ama sonra ya meme reddi olursa diye düşünüyorum bakalım yaşayıp görcez olmadı hastaneden eve gelince veririm emziği.

4 farklı emzik, iki farklı biberon koydum mama da aldım. Ama siz beni örnek almayın tabii

Aynen insan başına ne gelicek bilmediği için hepsini koydum, bazı bebek aç doğuyo direk emzik alıyo, bazıları ağzını açmıyo hiç , bakalım bizimkiler nasıl olcak

Bende hala süs yapıyorum
Bende kutuları katlamaya devam Bugün inşallah çarşıya çıkabilirsem etiket için kağıt alıcam çikolataları da hazır olsun tarih yazmayacağım zaten. Tek içimlik kahve, tek tek poşetli fındıklı lokum ve çikolata aldım güzel olacak inşallah Kayınvalidem benim komşulardan pek gelen olmaz dedi çikolata sayısına göre yani 80 kutu yapsam yeterli gelecek heralde bu haftasonuna kadar herşeyi hazır ederim ama kutuları doğum haftası mı paketlesem bilemedim çikolatalar içinde erir mi kilerim var daha serin orası mutfağa falan nispeten ama bilemedim. Bir de eyüp sabri tuncerin japon kiraz çiçeği kolonyasını aldım pembe renk olduğu için şişesini süsleyeceğim. Kendime lohusa tacı yapcam bide evdeki malzemelerimden olduğu kadar

Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Yaaa cok mutlu oldum nasıl moral oldu bana anlatamamAllahım güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.Hic bir sıkıntı yaşamadınız değil mi dekolmana ait.Masallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…