Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Üzerimde bi ağırlık var ya hiç bişey yapasım gelmiyor hava çok sıcak bütün gün yatıyorum annemler filan geldi neyse ki tamamlarım diye düşünüyorum inşallah
Tarihini gördükçe ben endişeleniyom valla az ufak tefekler hazırlanırda baksana bu bebeklerin nezman geliceği belli olmuyo

4 farklı emzik, iki farklı biberon koydum mama da aldım. Ama siz beni örnek almayın tabii
Oioi yuvarlak silikon, frigg kauçuk ve chicco damaklı silikon emzik koydum, lansinoh ve avent biberon koydum, bebelac gold mama aldım yanımda küçük kahve makinesi ve derece yazan termoslardan da götürcem hadi hayırlısı

Tarihini gördükçe ben endişeleniyom valla az ufak tefekler hazırlanırda baksana bu bebeklerin nezman geliceği belli olmuyo
Aslında acil eşyalar çanta vs hazır ama süsler püsler hazır değil ama bugün benim de kafama dank etti az zaman kaldığı biraz daha hızlanıcam hazırlık konusunda

Bende sarmaaaa yapıp buzluğa atıyım diyorum, doğumdan sonra gelen birileri olursa buzlukdan çıkartıp annem yapıp ikram eder diye düşünüyorum
Annem hiç sevmez sarma sarmayı , kv yap getr demek istemiyorum ben severimde sarmayı, olmadı bu akşam yapıp buzluğa atıcam

Geçen rabia nın doktoruda sağa yat demiş , doğru bilmiyom ama ben çoğunlukla sağa yatıyodum bilmiyodum kaafası hep aşağıda hep benim . Onuda dene istersen
Normalde sola dönük yatmamız lazım artık. Solda kan akışı daha çok oluyor. Bunu da ilk defa duydum.

Benim yatak hazır
Puset örtüsü vs yıkanacak söktüm
Hastaneye gidecekler hazır
Bir tek bez kaldı o da kargoda

He bir de biberon kaynatıcam
Ay puset dedin de bizim bebek arabası kurulacak ya kıızz Biz aldığımız gibi çatı katına kaldırdık ellemeden daha 2 aylıkken aldığımız için tabi ben daha çok erken bişe olursa iade ederiz kafasındaydım e bebek görevlisi de siz böyle saklayın sonra kurulum için bize getirin burada açalım hasar kusur varsa telafi ederiz demişti onu da hallettirelim yakın zamanda. Biberon da kaynatmadım kauçuk emzik kaynatılmıyo galiba bi sıcak suya batırıp çıkarırım hepsini biberon yıkama deterjanı da aldım. Ben 36 bitince tamamdır kafasındayım gerçi erken gelmiyo benim bebeler ama 36 da her şey hazır olsun ne zaman isterse gelsin sağlıkla inşallah

Bebek arabasının nesini kuracaksınız ki benimki üç parça
Ayağı var üstüne sepeti ya da puseti takıyorsun her seyi hazır duruyor öyle

3. Bebek ve heyecanın harika.

Bayağı emek vermişsin hediyelik işlerine de tebrikler.

EzgininAnnesi bizde de hareketler azaldı. Dinlenip tatlı bir şeyler yiyince sakince gözlemle Nerdeyse saatler kaldı gelmelerine Başlarına geleceklerden habersiz keyif yapıyorlardır belki

Bence bize çektirecekleri için hazırlanıyorlar Yandık ki ne yandık.

Ahhh canisi bende çok severim sarmayı komşu olsaydık kesin gelirdim yardıma koca beş kg lik yaprağı kış bitmeden bitiriyorum ben sara sara

Aynen insan başına ne gelicek bilmediği için hepsini koydum, bazı bebek aç doğuyo direk emzik alıyo, bazıları ağzını açmıyo hiç , bakalım bizimkiler nasıl olcak
Bende koyayayım en iyisi ihtiyaç olursa kullanırım elimin altında olsun aynen çok merak ediyorum bende günler geçmek bilmiyor

Ben hiç bilmem sarma sarmayı hep annem yapar Ara ara yapıyor atıyorum buzluğa benim kızlar seviyorlar şuan bile var yine yapar. Kayınvalidem buzluğa ıspanak koydu doğumunda börek yaparım dedi onu da benim kızlar çok seviyorlar gidip gelip yerler diye. Bende eğer acil doğum olmazsa tostlar hazırlayıp pişirmeden strece sarıcam o şekilde hazır beklesin sadece makineye atıp pişirmesi kalsın. Akşam yemeği için de kavurma yapıp bırakcam ısıtıp ısıtıp yenilsin. İlk zamanlar gözümde büyüyor çocuklar çok yemek seçiyorlar fazla uğraşmayayım diyorum gerçi baktım olmuyor yemeksepeti, getir, trendyol sağolsun artık napim

Bebek arabasının nesini kuracaksınız ki benimki üç parça
Ayağı var üstüne sepeti ya da puseti takıyorsun her seyi hazır duruyor öyle
Kız biz en son bebek arabasını 10 sene önce gördük ya o da kapanıp açılan bişeydi bunun ayağı bi yerde puseti bi yerde bilmem nesi bi yerde anlamıyoz orda göstersinler bide hiç açılmadı ya hasarlıysa bizden bilmesinler.

Minik bebek doğuracaklar kulübüne hoş geldin. Haftan çok güzel ama , sağlıkla gelsin de zayıf olsun ne olacak. Annesi güzelce bakar büyütür
Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Gözün aydın, kocaman maşallah toparladığında hikayeni bekliyoruz

Ya olur o kadar çocuklu ev nihayetinde takma kafaya
Dr a gitmeden temizle senin de günlerin yaklaşmış sen normal doğum mu düşünüyordun öyleyse daha vakit var kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…