- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.461
Ooo sen şimdiden hazırsın ozman misafirleresaolsun kavinvalidem sarıp sarıp gönderiyor buzluğa atıyorum börek yapmış onları da attım buzlağa eşimde limonata yapmak için limon dilimleyip koycak buzluğa gelen gidene sıcakta soğuk soğuk içmek için gÜzel olur.
Uzun zaman sonra olunca ilk gibi oluyor galiba hala inanamıyorum zaten doğunca inancam heralde3. Bebek ve heyecanın harika.
Bayağı emek vermişsin hediyelik işlerine de tebrikler.
Ayyy ben yapamam herhalde yemek fln yaaa ilk.1 ay anne sen kal ben yapamam dedim sen yap dedim. Annemde sarma sarmayı sevmdiği için diyo bana sadece onu yap hazırla, bende misafir geldiğinde poça kek yaparım dedi bende tamam dedimBen hiç bilmem sarma sarmayı hep annem yaparAra ara yapıyor atıyorum buzluğa benim kızlar seviyorlar şuan bile var yine yapar. Kayınvalidem buzluğa ıspanak koydu doğumunda börek yaparım dedi onu da benim kızlar çok seviyorlar gidip gelip yerler diye. Bende eğer acil doğum olmazsa tostlar hazırlayıp pişirmeden strece sarıcam o şekilde hazır beklesin sadece makineye atıp pişirmesi kalsın. Akşam yemeği için de kavurma yapıp bırakcam ısıtıp ısıtıp yenilsin. İlk zamanlar gözümde büyüyor çocuklar çok yemek seçiyorlar fazla uğraşmayayım diyorum gerçi baktım olmuyor yemeksepeti, getir, trendyol sağolsun artık napim
Ayyyy ne güzel olurdu valla hep sana hep bana yapar koyardıkAhhh canisi bende çok severim sarmayı komşu olsaydık kesin gelirdim yardımakoca beş kg lik yaprağı kış bitmeden bitiriyorum ben sara sara
Travel mi aldığın arabaKız biz en son bebek arabasını 10 sene önce gördük ya o da kapanıp açılan bişeydi bunun ayağı bi yerde puseti bi yerde bilmem nesi bi yerde anlamıyoz orda göstersinler bide hiç açılmadı ya hasarlıysa bizden bilmesinler.
Aynen canım şimdiden ne yaparsak kârOoo sen şimdiden hazırsın ozman misafirlere
Aslinda actigim konuda resmi vardi ordanda bakabilridin o anTamam almamıştım. Bekledim cevabını
Aynen et yeni olcak ya kavurup atcam buzluğa erit erit yeAyyy ben yapamam herhalde yemek fln yaaa ilk.1 ay anne sen kal ben yapamam dedim sen yap dedim. Annemde sarma sarmayı sevmdiği için diyo bana sadece onu yap hazırla, bende misafir geldiğinde poça kek yaparım dedi bende tamam dedimheeee senin bayrama denk gelicek bide et olurrr buzlukdada daha iyi
Dediğin gibi en kötü hazır yemek
En zoru zaten yemek seçenler.
Bende korkuyorum meme reddi olursa diye o yüzden sanırım 3 5 gün geçip memeyi iyice tuttuktan sonra vereceğim emzik. O zaman meme reddi olmaz belkiEmZik tutsun istiyorum en azından uykuya dalmada falan yardımcı olur diye düşünüyorum. Ama sonra ya meme reddi olursa diye düşünüyorum bakalım yaşayıp görcez olmadı hastaneden eve gelince veririm emziği.
Aynennnnn sonrasını evdekiler halletsinAynen canım şimdiden ne yaparsak kârsonra Zor olabilir sadece bebeğimle ilgilenmek istiyorum
Geçen sene ben etleri çiğ buzluğa atmıştım, busene bende kavurup atıcam daha güzel hazır bi şekilde misssAynen et yeni olcak ya kavurup atcam buzluğa erit erit yeBiz annemle de kayınvalidemle de yakınız ya aç kalmayız ama işte daha sabahtan gelin tost yapın da diyemem ben hazır edeyim de
Aynen canım bende öyle düşünmüştüm okuduklarından sonra hatta uykuya geçişlerde alsa yeter diye düşünüyorum ama durum ne gösterir bilmiyorumBende korkuyorum meme reddi olursa diye o yüzden sanırım 3 5 gün geçip memeyi iyice tuttuktan sonra vereceğim emzik. O zaman meme reddi olmaz belki
Bende borek sardim koydum , milföyde var birde lorlu kurabiye yapio koyucam oda cok guzel oluyorBende sarmaaaa yapıp buzluğa atıyım diyorum, doğumdan sonra gelen birileri olursa buzlukdan çıkartıp annem yapıp ikram eder diye düşünüyorum
Annem hiç sevmez sarma sarmayı , kv yap getr demek istemiyorumben severimde sarmayı, olmadı bu akşam yapıp buzluğa atıcam
Valla güzel olurdu afiyet bal şeker olsun kuzumAyyyy ne güzel olurdu valla hep sana hep bana yapar koyardıkbende hazırlayıp oturup severm sarmayı, bende bitirdim bidonu 2 kişi şimdi yeni bidon acıcam
Aslında sıgara böreği gibi börek yapıpda koyabilirim heee doğruBende borek sardim koydum , milföyde var birde lorlu kurabiye yapio koyucam oda cok guzel oluyor
Tatliş telâşlar ya hosuma gidiyo yaparkene
Pişirilip mi koyuyprsun canim buzluga ,yoksa sarip çiğ mi kouyuyorsun sonrami nasil oluyo o kismi hic sarip koymadimdaAyyyy ne güzel olurdu valla hep sana hep bana yapar koyardıkbende hazırlayıp oturup severm sarmayı, bende bitirdim bidonu 2 kişi şimdi yeni bidon acıcam
Ay ne bilim aklıma gelmedi.E
Aslinda actigim konuda resmi vardi ordanda bakabilridin o an
Yok çiğ koyuyorum pişirmedennn , sonra çıkartıp pişiriyoruzPişirilip mi koyuyprsun canim buzluga ,yoksa sarip çiğ mi kouyuyorsun sonrami nasil oluyo o kismi hic sarip koymadimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?