Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ooo sen şimdiden hazırsın ozman misafirlere

3. Bebek ve heyecanın harika.

Bayağı emek vermişsin hediyelik işlerine de tebrikler.
Uzun zaman sonra olunca ilk gibi oluyor galiba hala inanamıyorum zaten doğunca inancam heralde
Hediyelik işinde de ben magnet tarzı falan yapmıcam kimse saklamıyor ama illa ki bişeyler vermek lazım bende severim kendim uğraşmayı yapayım dedim arkadaş çevrem gelir hastaneye de götürürüm falan böyle kutuda derli toplu hepsi bir arada vereyim diye düşündüm.

Ayyy ben yapamam herhalde yemek fln yaaa ilk.1 ay anne sen kal ben yapamam dedim sen yap dedim. Annemde sarma sarmayı sevmdiği için diyo bana sadece onu yap hazırla, bende misafir geldiğinde poça kek yaparım dedi bende tamam dedim heeee senin bayrama denk gelicek bide et olurrr buzlukdada daha iyi
Dediğin gibi en kötü hazır yemek
En zoru zaten yemek seçenler.

Ahhh canisi bende çok severim sarmayı komşu olsaydık kesin gelirdim yardıma koca beş kg lik yaprağı kış bitmeden bitiriyorum ben sara sara
Ayyyy ne güzel olurdu valla hep sana hep bana yapar koyardık bende hazırlayıp oturup severm sarmayı, bende bitirdim bidonu 2 kişi şimdi yeni bidon acıcam

Travel mi aldığın araba
Yani ben de hiç ömrümde görmedim kullanmadım ama baya kolaydı

Aynen et yeni olcak ya kavurup atcam buzluğa erit erit ye Biz annemle de kayınvalidemle de yakınız ya aç kalmayız ama işte daha sabahtan gelin tost yapın da diyemem ben hazır edeyim de

Bende korkuyorum meme reddi olursa diye o yüzden sanırım 3 5 gün geçip memeyi iyice tuttuktan sonra vereceğim emzik. O zaman meme reddi olmaz belki

Aynen et yeni olcak ya kavurup atcam buzluğa erit erit ye Biz annemle de kayınvalidemle de yakınız ya aç kalmayız ama işte daha sabahtan gelin tost yapın da diyemem ben hazır edeyim de
Geçen sene ben etleri çiğ buzluğa atmıştım, busene bende kavurup atıcam daha güzel hazır bi şekilde misss
Aynen dediğin gibi tost yapınsa denmez

Bende korkuyorum meme reddi olursa diye o yüzden sanırım 3 5 gün geçip memeyi iyice tuttuktan sonra vereceğim emzik. O zaman meme reddi olmaz belki
Aynen canım bende öyle düşünmüştüm okuduklarından sonra hatta uykuya geçişlerde alsa yeter diye düşünüyorum ama durum ne gösterir bilmiyorum

Bende borek sardim koydum , milföyde var birde lorlu kurabiye yapio koyucam oda cok guzel oluyor
Tatliş telâşlar ya hosuma gidiyo yaparkene

Ayyyy ne güzel olurdu valla hep sana hep bana yapar koyardık bende hazırlayıp oturup severm sarmayı, bende bitirdim bidonu 2 kişi şimdi yeni bidon acıcam
Pişirilip mi koyuyprsun canim buzluga ,yoksa sarip çiğ mi kouyuyorsun sonrami nasil oluyo o kismi hic sarip koymadimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…