- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.481
Fayda gorursen konuma yaz bariiAy ne bilim aklıma gelmedi.Neyse aldım sıkıntı yok
Ben de börek yaptım dün buzluğa attım çıkarıp fırınlarız hemen sarma pek beceremiyorum tabi sarma olsa daha iyi olurBende sarmaaaa yapıp buzluğa atıyım diyorum, doğumdan sonra gelen birileri olursa buzlukdan çıkartıp annem yapıp ikram eder diye düşünüyorum
Annem hiç sevmez sarma sarmayı , kv yap getr demek istemiyorumben severimde sarmayı, olmadı bu akşam yapıp buzluğa atıcam
Ben kv den istedim yapıp getirecek.Bende sarmaaaa yapıp buzluğa atıyım diyorum, doğumdan sonra gelen birileri olursa buzlukdan çıkartıp annem yapıp ikram eder diye düşünüyorum
Annem hiç sevmez sarma sarmayı , kv yap getr demek istemiyorumben severimde sarmayı, olmadı bu akşam yapıp buzluğa atıcam
Konun nere kız ayrı konu mu var. Yazarım tabiFayda gorursen konuma yaz bariiki goreceginden de eminim
Börek dahada iyü aslındaBen de börek yaptım dün buzluğa attım çıkarıp fırınlarız hemen sarma pek beceremiyorum tabi sarma olsa daha iyi olur
Yok canım sezeryan olacak günü belli 27sinde ama belli olmaz öncesinde gelir diye korku sardı bugünkü olayları duyuncaYa olur o kadar çocuklu ev nihayetinde takma kafaya
Dr a gitmeden temizle senin de günlerin yaklaşmış sen normal doğum mu düşünüyordun öyleyse daha vakit var kalbini ferah tut
Aynen yaaaa sarmaaaaa kurabiye poça yenmezmiii missss gibiiii getrsin tabiBen kv den istedim yapıp getirecek.Daha doğrusu buzlukta varmış sarılmış onu getirecek. Kurabiye ile poğaça yapacakmış bir de. Başta soylediginde gerek yok demiştim. Sonra düşündüm gelen olmasa bile evdekiler yer diye karar verdim.
Aynen yaaaa poçada iyi oluyo buzlukdaKayınvalidem sarma sardı biz de bugün annemle patatesli börek ve sigara böreği sarıcaz. Bir de poğaça mayakayıp şekil verip buzluğa atıcaz. O da pişirince yumuş yumuş oluyor
Bende hep fazla yapıp koyuyorum buzluğa. Şimdi de biraz var.Börek dahada iyü aslındanasıl güzel bazen ben poça yapıp kalanı buzluğa atıyorum, misafir gelmeden önce çıkartıp fırına atıyorum yeni yapmış gibi oluyor misss gibi, cidden iyi oluyo böyle zamanda buzluğa atıp çıkarıp yapmak
Kayınvalidem sarma sardı biz de bugün annemle patatesli börek ve sigara böreği sarıcaz. Bir de poğaça mayakayıp şekil verip buzluğa atıcaz. O da pişirince yumuş yumuş oluyor
Ev yapımı poğaçaya bayılıyorum aldığım 24kilonun 10u rahat popaçadan geliyodur ama buzluğa hiç atmadım şekil verince yapışmıyo mu birbirine bi de mayalayıp içini doldurup öyle mi atıyosunuzBörek dahada iyü aslındanasıl güzel bazen ben poça yapıp kalanı buzluğa atıyorum, misafir gelmeden önce çıkartıp fırına atıyorum yeni yapmış gibi oluyor misss gibi, cidden iyi oluyo böyle zamanda buzluğa atıp çıkarıp yapmak
Ben normal yapıyorum pişiriyorum, hazır bi şekilde buzluğa atıyorum,Ev yapımı poğaçaya bayılıyorum aldığım 24kilonun 10u rahat popaçadan geliyodur ama buzluğa hiç atmadım şekil verince yapışmıyo mu birbirine bi de mayalayıp içini doldurup öyle mi atıyosunuz
Pişirip atıyorum ben. Çıkarınca mikrodalgada ısıtiyorum ilk günkü gibi oluyor.Ev yapımı poğaçaya bayılıyorum aldığım 24kilonun 10u rahat popaçadan geliyodur ama buzluğa hiç atmadım şekil verince yapışmıyo mu birbirine bi de mayalayıp içini doldurup öyle mi atıyosunuz
Benimde günüm belliydi. Ama doktor yarına çekti.Yok canım sezeryan olacak günü belli 27sinde ama belli olmaz öncesinde gelir diye korku sardı bugünkü olayları duyunca
Ay yarın mı ne ara kacırdım yahuBenimde günüm belliydi. Ama doktor yarına çekti.Hiç belli olmuyor. Gerçi 3 gün çekti ama olsun. İyi ki cikolataya tarih yazdirmamisim.
Yarın kesin mi şimdi senin doğumBenimde günüm belliydi. Ama doktor yarına çekti.Hiç belli olmuyor. Gerçi 3 gün çekti ama olsun. İyi ki cikolataya tarih yazdirmamisim.
Evet ben de hiç bir şeye tarih yazdırmadım bakalım bekleyip göreceğiz ne zaman gelecekBenimde günüm belliydi. Ama doktor yarına çekti.Hiç belli olmuyor. Gerçi 3 gün çekti ama olsun. İyi ki cikolataya tarih yazdirmamisim.
Evet travel geçiyor işte ister puseti ister sepeti takıyosun orada pek incelemedik yani sormadık daha doğrusu tipine sürüşüne fiyatına baktım aldım kurarken anlatırsınız dedik eşime anlatmaları lazım o uğraşacak bagaja koy çıkar falanTravel mi aldığın araba
Yani ben de hiç ömrümde görmedim kullanmadım ama baya kolaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?