Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de börek yaptım dün buzluğa attım çıkarıp fırınlarız hemen sarma pek beceremiyorum tabi sarma olsa daha iyi olur

Ben kv den istedim yapıp getirecek. Daha doğrusu buzlukta varmış sarılmış onu getirecek. Kurabiye ile poğaça yapacakmış bir de. Başta soylediginde gerek yok demiştim. Sonra düşündüm gelen olmasa bile evdekiler yer diye karar verdim.

Ben de börek yaptım dün buzluğa attım çıkarıp fırınlarız hemen sarma pek beceremiyorum tabi sarma olsa daha iyi olur
Börek dahada iyü aslında nasıl güzel bazen ben poça yapıp kalanı buzluğa atıyorum, misafir gelmeden önce çıkartıp fırına atıyorum yeni yapmış gibi oluyor misss gibi, cidden iyi oluyo böyle zamanda buzluğa atıp çıkarıp yapmak

Ya olur o kadar çocuklu ev nihayetinde takma kafaya

Dr a gitmeden temizle senin de günlerin yaklaşmış sen normal doğum mu düşünüyordun öyleyse daha vakit var kalbini ferah tut
Yok canım sezeryan olacak günü belli 27sinde ama belli olmaz öncesinde gelir diye korku sardı bugünkü olayları duyunca

Aynen yaaaa sarmaaaaa kurabiye poça yenmezmiii missss gibiiii getrsin tabi hazırlıklı olmak lazım

Bende hep fazla yapıp koyuyorum buzluğa. Şimdi de biraz var.

Kayınvalidem sarma sardı biz de bugün annemle patatesli börek ve sigara böreği sarıcaz. Bir de poğaça mayakayıp şekil verip buzluğa atıcaz. O da pişirince yumuş yumuş oluyor

Ev yapımı poğaçaya bayılıyorum aldığım 24kilonun 10u rahat popaçadan geliyodur ama buzluğa hiç atmadım şekil verince yapışmıyo mu birbirine bi de mayalayıp içini doldurup öyle mi atıyosunuz

Ben normal yapıyorum pişiriyorum, hazır bi şekilde buzluğa atıyorum,
Misafir mi gelicek akşama 3-4 saat önceden çıkartıp çözdürüp tekrar fırına yada mikrodalgaya atıp ısıtıp servis ediyorum

Pişirip atıyorum ben. Çıkarınca mikrodalgada ısıtiyorum ilk günkü gibi oluyor.

Yok canım sezeryan olacak günü belli 27sinde ama belli olmaz öncesinde gelir diye korku sardı bugünkü olayları duyunca
Benimde günüm belliydi. Ama doktor yarına çekti. Hiç belli olmuyor. Gerçi 3 gün çekti ama olsun. İyi ki cikolataya tarih yazdirmamisim.

Travel mi aldığın araba
Yani ben de hiç ömrümde görmedim kullanmadım ama baya kolaydı
Evet travel geçiyor işte ister puseti ister sepeti takıyosun orada pek incelemedik yani sormadık daha doğrusu tipine sürüşüne fiyatına baktım aldım kurarken anlatırsınız dedik eşime anlatmaları lazım o uğraşacak bagaja koy çıkar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…