Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya sanki grupta herkes doğuracak da ben kalacakmışım gibi hissediyorum bana sıra gelene kadar bebelerinizin kırkı çıkacak. Arkadaşlar biz bu gruba temmuz ayı olarak başladık ne bu sizdeki haziran aşkı
Seninde ama cidden tam temmuz sonu

Ya sanki grupta herkes doğuracak da ben kalacakmışım gibi hissediyorum bana sıra gelene kadar bebelerinizin kırkı çıkacak. Arkadaşlar biz bu gruba temmuz ayı olarak başladık ne bu sizdeki haziran aşkı
Korkma bende varım

Geçen sene ben etleri çiğ buzluğa atmıştım, busene bende kavurup atıcam daha güzel hazır bi şekilde misss
Aynen dediğin gibi tost yapınsa denmez
Bende çiğden koyuyorum kasaptan hazırlanıp geliyor atıyorum buzluğa ama bu sefer kavurcam hazır olsun

Evet canım normal yapar gibi yapıp yağlı kağıda dizip buzluğa Ama arkadaşların dediği gibi pişiripte de atabilirsin

Yok çiğ koyuyorum pişirmedennn , sonra çıkartıp pişiriyoruz
Ya biz çiğ koyduk pirinçler hep kırıldı pişince beğenmedim şimdi pişmiş koyuyoruz gerçi ben öyle de sevmiyorum buzluk kokusu sinmiş gibi oluyor ama çocuklar yiyorlar. Eşim ayrıca derin dondurucu mu alsak demeye başladı ne bulsam dolduruyorum diye

Kız dünya şey yapıyorsun maşallah ben bir tek anahtarlık yapcam birde lokum alırız okadar lohusa tacını nasıl yapcan merak ettim

Ben gideyim Ağustos annelerine o zaman kız orda ilk doğuran da ben olurum hem aaaa havalarıma bak
Belki erken gelir bellimi olur
Bende çiğden koyuyorum kasaptan hazırlanıp geliyor atıyorum buzluğa ama bu sefer kavurcam hazır olsun
Yani zate doğum yapcan bide onunlamı uğraşcan hemen çıkar yap mis
Aynen aslında bende fazla buzlukda durmasını sevmiyoeum sarmanın cidden bi değişik oluyo tadı, ama pişirip denemedim hiç birazınıda pişirip deniyimm olmadı, bide dediğin gibi dolabıda fazla doldurmak istemiyorum bende derin dondurucum yok, etler gelcek fln kurbanda fazla bişi yapamam

Asya İnci koysanız olmuyor mu

Ben dolma falan yaptığımda içini biraz ocakta kavuruyorum domates suyunu falan biraz çektiriyorum öyle yapıyorum kalan iç harç olursada buzluğa atıyorum bi sonraki dolma yaptığımda kullanıyorum çok iyi oluyor buzluk tadı falan olmuyor öyle de yapabilirsiniz kızlar

Bende içini ben kavurur biraz suda çektirirp şişirirm princini öyle yaparızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…