- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.501
Seninde ama cidden tam temmuz sonuYa sanki grupta herkes doğuracak da ben kalacakmışım gibi hissediyorumbana sıra gelene kadar bebelerinizin kırkı çıkacak. Arkadaşlar biz bu gruba temmuz ayı olarak başladık ne bu sizdeki haziran aşkı
Korkma bende varımYa sanki grupta herkes doğuracak da ben kalacakmışım gibi hissediyorumbana sıra gelene kadar bebelerinizin kırkı çıkacak. Arkadaşlar biz bu gruba temmuz ayı olarak başladık ne bu sizdeki haziran aşkı
Ben gideyim Ağustos annelerine o zamanSeninde ama cidden tam temmuz sonu
Bende çiğden koyuyorum kasaptan hazırlanıp geliyor atıyorum buzluğa ama bu sefer kavurcam hazır olsunGeçen sene ben etleri çiğ buzluğa atmıştım, busene bende kavurup atıcam daha güzel hazır bi şekilde misss
Aynen dediğin gibi tost yapınsa denmez
Evet canım normal yapar gibi yapıp yağlı kağıda dizip buzluğaEv yapımı poğaçaya bayılıyorum aldığım 24kilonun 10u rahat popaçadan geliyodur ama buzluğa hiç atmadım şekil verince yapışmıyo mu birbirine bi de mayalayıp içini doldurup öyle mi atıyosunuz
Normal mi bekleyeceksin sen?Ben gideyim Ağustos annelerine o zamankız orda ilk doğuran da ben olurum hem aaaa havalarıma bak
Ya biz çiğ koyduk pirinçler hep kırıldı pişince beğenmedim şimdi pişmiş koyuyoruz gerçi ben öyle de sevmiyorum buzluk kokusu sinmiş gibi oluyor ama çocuklar yiyorlar. Eşim ayrıca derin dondurucu mu alsak demeye başladı ne bulsam dolduruyorum diyeYok çiğ koyuyorum pişirmedennn , sonra çıkartıp pişiriyoruz
Dur ozelden atayimKonun nere kız ayrı konu mu var. Yazarım tabi
Iyiymis deneyeyim bi ara bendeYok çiğ koyuyorum pişirmedennn , sonra çıkartıp pişiriyoruz
Kız dünya şey yapıyorsun maşallahBende kutuları katlamaya devamBugün inşallah çarşıya çıkabilirsem etiket için kağıt alıcam çikolataları da hazır olsun tarih yazmayacağım zaten. Tek içimlik kahve, tek tek poşetli fındıklı lokum ve çikolata aldım güzel olacak inşallah Kayınvalidem benim komşulardan pek gelen olmaz dedi çikolata sayısına göre yani 80 kutu yapsam yeterli gelecek heralde bu haftasonuna kadar herşeyi hazır ederim ama kutuları doğum haftası mı paketlesem bilemedim çikolatalar içinde erir mi kilerim var daha serin orası mutfağa falan nispeten ama bilemedim. Bir de eyüp sabri tuncerin japon kiraz çiçeği kolonyasını aldım pembe renk olduğu için şişesini süsleyeceğim. Kendime lohusa tacı yapcam bide evdeki malzemelerimden olduğu kadar
Belki erken gelir bellimi olurBen gideyim Ağustos annelerine o zamankız orda ilk doğuran da ben olurum hem aaaa havalarıma bak
Yani zate doğum yapcan bide onunlamı uğraşcan hemen çıkar yap misBende çiğden koyuyorum kasaptan hazırlanıp geliyor atıyorum buzluğa ama bu sefer kavurcam hazır olsun
Aynen aslında bende fazla buzlukda durmasını sevmiyoeum sarmanın cidden bi değişik oluyo tadı, ama pişirip denemedim hiç birazınıda pişirip deniyimm olmadı,Ya biz çiğ koyduk pirinçler hep kırıldı pişince beğenmedim şimdi pişmiş koyuyoruz gerçi ben öyle de sevmiyorum buzluk kokusu sinmiş gibi oluyor ama çocuklar yiyorlar. Eşim ayrıca derin dondurucu mu alsak demeye başladı ne bulsam dolduruyorum diye
Asya İnci koysanız olmuyor muDoğum haberleri bir bir gelmeye başladıben hala bebek ismiyle uğraşıyorum kizlar. Bugün rüyamda acil doğuma giriyomusum eşime diyorum ki hemen kimliği çıkarma ismi benim içime sinmedi (Asya olarak konuşmuştuk en son ) ben İnci koymak istiyorum sanırım bekle filan diyorum. Sabah uyandım tekrar kafam karıştı
Olsun attim canim yinedeAnteplililili şaşkınlığımi mazur gör. Demin uyukladim biraz kendimi toparlayamadim. Konunu favorilerime almışım üstelik haberim yok
Tamam ben senin için doguruyum sen içinde tutAy yarın mı ne ara kacırdım yahuBenim icinde dogur
Genel anestezi oldunya daha kendine gelemedi kesin
Bende içini ben kavurur biraz suda çektirirp şişirirm princini öyle yaparızzzBen dolma falan yaptığımda içini biraz ocakta kavuruyorum domates suyunu falan biraz çektiriyorum öyle yapıyorum kalan iç harç olursada buzluğa atıyorum bi sonraki dolma yaptığımda kullanıyorum çok iyi oluyor buzluk tadı falan olmuyor öyle de yapabilirsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?