Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yarın kesin mi şimdi senin doğum
Canım valla doktor net bir şey demedi.. Ama gece 12 den sonra bir şey yeme sabah erken gel dedi. Bakarız duruma göre eşin esyalarini getirir dedi beni korkutmak için böyle konuştu zannedersem yarın yapacak sezeryani ben öyle anladım.

Dolap uygulamasında böyle 1,5 tl yada 2,5 tl yapan anahtarlıklar var yaptırmak isteyen dolap uygulamasına baksın hediyeliklere
Aa iyimiş ben çok üşeniyorum kendim birsey alıp yapmaya, bazı seyler de saçma sapan pahalı. Bu hem kullanılacak birsey. Hesabın adı ne ?

Sarma sardık annemle attık biraz ama geçen bi kısmı pişirip yedik
biraz daha sarıp koyacağız börek yapcaz birde hemen ısıt ye modunda

Bende çok severim sarma sarmayı ama şuan zor oluyor ya belin başın heryerin ağrıyor
Yardım edecek biri varsa 2 3 kişi daha kolay sarılıyor

Kız dünya şey yapıyorsun maşallah ben bir tek anahtarlık yapcam birde lokum alırız okadar lohusa tacını nasıl yapcan merak ettim
Ya bende sadece çikolata yaptıracaktım güya ne ara buraya geldi olay bende anlamadım Ablalarında şeker hamurlu kurabiyeler magnetler falan yapmıştım bu kez sadece çikolata vermek haksızlık gibi geldi galiba Bir de çalışmıyorum evdeyim can sıkıntısı heralde onu da yapim bunu da yapim dedim işte
Benim ilk kızımda yaptığım taç, saç bandı, yaka süsü ve terlik takımım var aslında ama mevlütte evde kullanmıştım onları kapı süsü de yapmıştım onların modası geçti şimdi sadece taç yapıcam mevlüt düşünmüyorum zaten hastanede takarım işte yalandan Benim büyük bir kutum var elime geçen kurdele ip incik boncuk ne varsa biriktiriyorum sonra onlarla kendim kızlarıma taç saç bandı vs yapıyorum elimdekilerle bişeyler yaratırım yine

Ay baya bayaaaaa alıcak ameliyata belli senimde kendine gelmen baya sürer
Belden aşagiya diye biliyordum ,eger oyleyse gec gelir aksa 9 u bulur desene
Yok onu yapamam diyodu genel anesteziyle istiyodu bencede geç gelir
Aa iyimiş ben çok üşeniyorum kendim birsey alıp yapmaya, bazı seyler de saçma sapan pahalı. Bu hem kullanılacak birsey. Hesabın adı ne ?
Rüyasüsevi bu attığım sayfa, ama baktıkça bir sürü sayfalar çıkıyo, hem ucuz hem güzel cidden uğraşmaya değmez

Sigara boregide harika oluyor ,ben ev yag kokmasin diye firina koymalik sardim
Benim yufkacı ablam var ondan hazır alıyorum böreği Hediyeliklere ayırdığım vakti yemeğe ayırmak zor geliyor galiba bana Ama benim veletler sevmiyorlar sigara böreğini bende onların sevmediği şeyi misafirlere yapmakla uğraşamam

Maşallah kızlar bu sene temmuz bebeleri temmuzu beklememis
2021 temmuz annesiyim sizi okudukça hamileliğimi özlüyorum bi tane daha doğurasım geliyor
Sonra bebelere bakıp hızlıca hamilelik fikrinden soğuyorum
Rabbim bebeklerinize hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Doğum yapanlara geçmiş olsun sütler şelale gibi aksın
Doğum yapacak olanlar da gözünü açıp kapatıp yavrularına kavuşsun

Ee daha neymiş al hazir at buzluga ben sardiydim tek tek

2020 haziran annesiydim simdi 2022 haziran annesi olabilirim sende dikkat et bak prez. delik cikti bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…