- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.521
Canım valla doktor net bir şey demedi.. Ama gece 12 den sonra bir şey yeme sabah erken gel dedi.Yarın kesin mi şimdi senin doğum
Belden aşagiya diye biliyordum ,eger oyleyse gec gelir aksa 9 u bulur deseneGenel anestezi oldunya daha kendine gelemedi kesin
Aa iyimiş ben çok üşeniyorum kendim birsey alıp yapmaya, bazı seyler de saçma sapan pahalı. Bu hem kullanılacak birsey. Hesabın adı ne ?Dolap uygulamasında böyle 1,5 tl yada 2,5 tl yapan anahtarlıklar varyaptırmak isteyen dolap uygulamasına baksın hediyeliklere
Sarma sardık annemle attık biraz ama geçen bi kısmı pişirip yedikBende sarmaaaa yapıp buzluğa atıyım diyorum, doğumdan sonra gelen birileri olursa buzlukdan çıkartıp annem yapıp ikram eder diye düşünüyorum
Annem hiç sevmez sarma sarmayı , kv yap getr demek istemiyorumben severimde sarmayı, olmadı bu akşam yapıp buzluğa atıcam
Sigara boregide harika oluyor ,ben ev yag kokmasin diye firina koymalik sardimAslında sıgara böreği gibi börek yapıpda koyabilirim heee doğruaynen cidden güzelmiş
Yok icimde de tutmiyimTamam ben senin için doguruyum sen içinde tut
Cok basit kolonya sisesi ve renkli drajeler iyide oyalanırsın hem.Aa iyimiş ben çok üşeniyorum kendim birsey alıp yapmaya, bazı seyler de saçma sapan pahalı. Bu hem kullanılacak birsey. Hesabın adı ne ?
Kız o kadar konustuk ya karı beni bayıltsınlar dedi durdu yaBelden aşagiya diye biliyordum ,eger oyleyse gec gelir aksa 9 u bulur desene
Ya bende sadece çikolata yaptıracaktım güya ne ara buraya geldi olay bende anlamadımKız dünya şey yapıyorsun maşallahben bir tek anahtarlık yapcam birde lokum alırız okadar lohusa tacını nasıl yapcan merak ettim
Ay baya bayaaaaa alıcak ameliyata belliCanım valla doktor net bir şey demedi.. Ama gece 12 den sonra bir şey yeme sabah erken gel dedi.Bakarız duruma göre eşin esyalarini getirir dedi beni korkutmak için böyle konuştu zannedersem yarın yapacak sezeryani ben öyle anladım.
Yok onu yapamam diyodu genel anesteziyle istiyodu bencede geç gelirBelden aşagiya diye biliyordum ,eger oyleyse gec gelir aksa 9 u bulur desene
Rüyasüsevi bu attığım sayfa, ama baktıkça bir sürü sayfalar çıkıyo, hem ucuz hem güzel cidden uğraşmaya değmezAa iyimiş ben çok üşeniyorum kendim birsey alıp yapmaya, bazı seyler de saçma sapan pahalı. Bu hem kullanılacak birsey. Hesabın adı ne ?
Amann ne bilem atlamişam orayiKız o kadar konustuk ya karı beni bayıltsınlar dedi durdu yaGece gelir yazar
HahaahahahahahKız o kadar konustuk ya karı beni bayıltsınlar dedi durdu yaGece gelir yazar
Benim yufkacı ablam var ondan hazır alıyorum böreğiSigara boregide harika oluyor ,ben ev yag kokmasin diye firina koymalik sardim
Ee daha neymiş al hazir at buzluga ben sardiydim tek tekBenim yufkacı ablam var ondan hazır alıyorum böreğiHediyeliklere ayırdığım vakti yemeğe ayırmak zor geliyor galiba bana Ama benim veletler sevmiyorlar sigara böreğini bende onların sevmediği şeyi misafirlere yapmakla uğraşamam
Sıramı vermek istemiyorum lütfen kendi topiğinde kalBen gideyim Ağustos annelerine o zamankız orda ilk doğuran da ben olurum hem aaaa havalarıma bak
Ne buzluğa atcam kapıya kadar getiriyorlar günlükEe daha neymiş al hazir at buzluga ben sardiydim tek tek
2020 haziran annesiydim simdi 2022 haziran annesi olabilirim sende dikkat et bak prez. delik cikti bacimMaşallah kızlar bu sene temmuz bebeleri temmuzu beklememis
2021 temmuz annesiyim sizi okudukça hamileliğimi özlüyorum bi tane daha doğurasım geliyor
Sonra bebelere bakıp hızlıca hamilelik fikrinden soğuyorum
Rabbim bebeklerinize hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Doğum yapanlara geçmiş olsun sütler şelale gibi aksın
Doğum yapacak olanlar da gözünü açıp kapatıp yavrularına kavuşsun
Pişirip mi geliyor ooo işi sen yapmışınnNe buzluğa atcam kapıya kadar getiriyorlar günlük
YokBelden aşagiya diye biliyordum ,eger oyleyse gec gelir aksa 9 u bulur desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?