- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.541
O drajeleein icinde bademmi var antep fistigimiCok basit kolonya sisesi ve renkli drajeler iyide oyalanırsın hem.
Antep fıstıgını kim kaybetmis ben bulamO drajeleein icinde bademmi var antep fistigimi
Sordugumda sorumu demiAntep fıstıgını kim kaybetmis ben bulamÇikolata var
Hiç sevmem uğraşmayıCok basit kolonya sisesi ve renkli drajeler iyide oyalanırsın hem.
Kız bak nettenHiç sevmem uğraşmayıonların malzemeleri almak için Eminönüne falan gitmek lazım hiç uğraşamam
Yok günlük sarıyor neyli istersen vakumlu getiriyor ister kızart ister fırına atPişirip mi geliyor ooo işi sen yapmışınn
Kızzzzzz antepli yaaa onlrda çok tabiAntep fıstıgını kim kaybetmis ben bulamÇikolata var
Herşey internetten siparişle geliyor artık yahu ama işte canının istemesi lazım çok el oyalıyorHiç sevmem uğraşmayıonların malzemeleri almak için Eminönüne falan gitmek lazım hiç uğraşamam
Evet canım aksilik olmazsa normal istiyorumNormal mi bekleyeceksin sen?
Valla cuma günü kontrolüm var ben de doğuruyorum diye yazarım buraya hepimiz şokBelki erken gelir bellimi olur
Ay Ağustos anneleri de beni istemedi ben bu çocuğu nerelerde doğuramSıramı vermek istemiyorum lütfen kendi topiğinde kal
Biz ıspanagı antep fıstıgı diye yiyen kekolardanızKızzzzzz antepli yaaa onlrda çok tabi
Kızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Kızlar, sancım en üst seviyede çıktı. Ama ben hissetmiyorum. Doktor şaşırdı:) muzlu süt içtiğim icin öğleden sonra doğum.
Yatısım verildi
Evet 20 tane boş kolonya şişesini 60/70₺ satıyorlarKız bak nettenVardır illa satan birileri
İşte ben hiç sevmem, arkadaşıma nişanda yaptık çok aşırı sıkıldım yaparkenHerşey internetten siparişle geliyor artık yahu ama işte canının istemesi lazım çok el oyalıyor
İşte mesela ben 100 tane anahtarlık istiyorum, poşeti etiketi dahil 2.5Benim hediyelikler için kahve, lokum, çikolata, etiketi, kutusu, bağlama ipi 350 gibi bişey tuttu ama mesela kahve 120 li kutu aldım 80 tanesi dağıtmalık gerisi bana kalacak lokum 1 kg aldım saymadım ama 100 tane rahat vardır kutu da 80 li yoktu 100 lü aldım ama indirimliydi 50 li fiyatına geldi yani 350 bile değil 300 tlye geldi diyeyim 80 kutu hazırlayacağım tanesi 3,75 tlye geliyor resmen bedava aynı içerikli kutunun tanesini 10 tlden aşağı yapmazlardı.
O fiyata bulduysan yaptır gitsin ben millet kullanmaz diye yaptırmadım geçen bir arkadaş doğumda verdi attım valla ben hiç sevmem evde ıvır zıvır magnetleri de hep attımİşte mesela ben 100 tane anahtarlık istiyorum, poşeti etiketi dahil 2.5
250₺ Hadi kargo ekle 20₺ max. Aynı hesaba geliyor
Hem de uğraşmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?