Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herşey internetten siparişle geliyor artık yahu ama işte canının istemesi lazım çok el oyalıyor
İşte ben hiç sevmem, arkadaşıma nişanda yaptık çok aşırı sıkıldım yaparken
Ha bir de onun alçı pastasına kadar bütün organizasyon masasını da ben yaptım iyi ki sevmiyorum ama çok sıkıcı işler cidden, hiç uğraşacak halim yok

Benim hediyelikler için kahve, lokum, çikolata, etiketi, kutusu, bağlama ipi 350 gibi bişey tuttu ama mesela kahve 120 li kutu aldım 80 tanesi dağıtmalık gerisi bana kalacak lokum 1 kg aldım saymadım ama 100 tane rahat vardır kutu da 80 li yoktu 100 lü aldım ama indirimliydi 50 li fiyatına geldi yani 350 bile değil 300 tlye geldi diyeyim 80 kutu hazırlayacağım tanesi 3,75 tlye geliyor resmen bedava aynı içerikli kutunun tanesini 10 tlden aşağı yapmazlardı.

İşte mesela ben 100 tane anahtarlık istiyorum, poşeti etiketi dahil 2.5
250₺ Hadi kargo ekle 20₺ max. Aynı hesaba geliyor
Hem de uğraşmıcam

İşte mesela ben 100 tane anahtarlık istiyorum, poşeti etiketi dahil 2.5
250₺ Hadi kargo ekle 20₺ max. Aynı hesaba geliyor
Hem de uğraşmıcam
O fiyata bulduysan yaptır gitsin ben millet kullanmaz diye yaptırmadım geçen bir arkadaş doğumda verdi attım valla ben hiç sevmem evde ıvır zıvır magnetleri de hep attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…