- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.561
Hep yürüyünce 3 4 aydır o kadar etkilemiyor. Benim yer bulsa ya ağzımdan çıkacak ya göbek deligimdenSurpriz dogumlari okuduktan sonra gidip gelip biseyler yeme istegi oluştu bendebu da dogum belirtisi degildir heralde en ufak şeyi belirti sayacam az kaldı.
Bu arada yürüyüşe gittim yolumun yarisinda kasılma yaşadım neymiş kız o öyle burda diyenler oluyordu da aşağı vurdu bebe yolda cıkıverecek sandımotursam mı eve mi donsem napsam şaştım vallahi. Bu sicaklarda nasıl yürüyorsunuz bu arada geberiyor insan
Canim ne kadar yürüdün , bana 20 dk yi gecme dedi bugünSurpriz dogumlari okuduktan sonra gidip gelip biseyler yeme istegi oluştu bendebu da dogum belirtisi degildir heralde en ufak şeyi belirti sayacam az kaldı.
Bu arada yürüyüşe gittim yolumun yarisinda kasılma yaşadım neymiş kız o öyle burda diyenler oluyordu da aşağı vurdu bebe yolda cıkıverecek sandımotursam mı eve mi donsem napsam şaştım vallahi. Bu sicaklarda nasıl yürüyorsunuz bu arada geberiyor insan
Ben dün 10 bine yakın adım attım bugün de 5 bine yakın oldu akşam bir daha yürümeyi düşünüyorumCanim ne kadar yürüdün , bana 20 dk yi gecme dedi bugün
Sen alistirdin tabi bünyeniBen dün 10 bine yakın adım attım bugün de 5 bine yakın oldu akşam bir daha yürümeyi düşünüyorum
2. De öyle düzenli yapmamıştım. Bir gün tüm çarşıyı turladım eve geldim ve foşşş olduSen alistirdin tabi bünyeni
Bana heo yat dinlen dedi artik yuruyuse başlayacam birde 10.000 adim atarsam yolun yarisinda foooş diyee gelir melir
İlla Bi yerde doğar.Evet canım aksilik olmazsa normal istiyorum
Valla cuma günü kontrolüm var ben de doğuruyorum diye yazarım buraya hepimiz şok
Ay Ağustos anneleri de beni istemedi ben bu çocuğu nerelerde doğuram
Ben de yüruyordum işe gidip geliyrdm falan yerimde durmam ama bu sefer benim de taş kesildi karnım. Bu kasilmaydı yani eminimHep yürüyünce 3 4 aydır o kadar etkilemiyor. Benim yer bulsa ya ağzımdan çıkacak ya göbek deligimdenyürürken oluyor benimde çok değil ama. Karnim taş gibi kesiliyor bide.
Yarım saat yurüdüm. Ama 10 15 dakika oldu sinyal verdimCanim ne kadar yürüdün , bana 20 dk yi gecme dedi bugün
Vallahi ben de durmazdm yururdum ama bugün ilk defa gidemedim cok fazla. ŞaşırtıcıBen dün 10 bine yakın adım attım bugün de 5 bine yakın oldu akşam bir daha yürümeyi düşünüyorum
Işte bak basima gelir kesin2. De öyle düzenli yapmamıştım. Bir gün tüm çarşıyı turladım eve geldim ve foşşş oldu
Bana da bıçak saplanıyor alta bu aralar hızlı yürüyemiyorumVallahi ben de durmazdm yururdum ama bugün ilk defa gidemedim cok fazla. Şaşırtıcı
39+4te ama gelsindi artık yaniIşte bak basima gelir kesin
Benimki suan 36+339+4te ama gelsindi artık yani
Senin daha erken otur oturduğun yerdeBenimki suan 36+3dogurmak istedigim tarihte 4 temmuz annem gelcek o gelmedne doğmasının
Kiz daha squat cekmeye başlamaliymisim bugun iyle dedi doktor , masadn tutun diyo gunde 10 tane yap dediSenin daha erken otur oturduğun yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?