Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Surpriz dogumlari okuduktan sonra gidip gelip biseyler yeme istegi oluştu bende bu da dogum belirtisi degildir heralde en ufak şeyi belirti sayacam az kaldı.

Bu arada yürüyüşe gittim yolumun yarisinda kasılma yaşadım neymiş kız o öyle burda diyenler oluyordu da aşağı vurdu bebe yolda cıkıverecek sandım otursam mı eve mi donsem napsam şaştım vallahi. Bu sicaklarda nasıl yürüyorsunuz bu arada geberiyor insan

Hep yürüyünce 3 4 aydır o kadar etkilemiyor. Benim yer bulsa ya ağzımdan çıkacak ya göbek deligimden yürürken oluyor benimde çok değil ama. Karnim taş gibi kesiliyor bide.

Canim ne kadar yürüdün , bana 20 dk yi gecme dedi bugün

Hep yürüyünce 3 4 aydır o kadar etkilemiyor. Benim yer bulsa ya ağzımdan çıkacak ya göbek deligimden yürürken oluyor benimde çok değil ama. Karnim taş gibi kesiliyor bide.
Ben de yüruyordum işe gidip geliyrdm falan yerimde durmam ama bu sefer benim de taş kesildi karnım. Bu kasilmaydı yani eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…