- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.581
Yarin dogum var demi saat kacta litfen girmeden yaz iki dua edekKuaföre gittim.
İşlerimi hallettim.
Eşim koltuk yüzlerini perdeleri yıkadı.
Şimdi evi bı süpürüp silip banyoya girdim mi missssss doğurabilirim
Ben de yapim onuKiz daha squat cekmeye başlamaliymisim bugun iyle dedi doktor , masadn tutun diyo gunde 10 tane yap dedizordan foşurdatacaniz hica didim
Len seninki bendende küçük cocukla ugrasma bakBen de yapim onu
8.30 hastaneye yatışYarin dogum var demi saat kacta litfen girmeden yaz iki dua edek
Anca gelir kızLen seninki bendende küçük cocukla ugrasma bak
Benim bile yapasım var valla bezdim ben nefes alamıyoruBen de yapim onu
Ay insan heyecandan uyuyamaz8.30 hastaneye yatış
10.00 doğuma alınış.
11 kapanış
Genel mi olacak? Ben spinalden cıktıgımda ablam yazmıs wp tan bende geri wptan ona yazıyodum o kadar kafam iyidi aramıyorum da yazıyorum8.30 hastaneye yatış
10.00 doğuma alınış.
11 kapanış
Ben olsam bende öyle yaparımki nasıl okucak hepsiniŞimdi amy gelecek bakacakki 100 tane bildirimzaten karı üşengeç direkt toplu mesaj yazip bebesinden ilgilenir
O kadar yoruldum ki bugün.Ay insan heyecandan uyuyamaz
Spinal canım.Genel mi olacak? Ben spinalden cıktıgımda ablam yazmıs wp tan bende geri wptan ona yazıyodum o kadar kafam iyidi aramıyorum da yazıyorum
Senin daha da çok zamanın var sen de otur oturduğun yerdeBenim bile yapasım var valla bezdim ben nefes alamıyoru
Yogun bakimdaydim kizlar damardan demir ilaci verdiler 8 saat gozetim altinda kalmam gerekiyormus oraya da tel almiyolardi dogurmadim hala
@M-elek37 doğurdun mu kız
Ve Sadagallahulazim8.30 hastaneye yatış
10.00 doğuma alınış.
11 kapanış
Evden bi cikisim bi de dönüsüm vardı. Cikarken hizli ve dinamik dönerken ağlamaklıBana da bıçak saplanıyor alta bu aralar hızlı yürüyemiyorum
Merak ettik bizdeYogun bakimdaydim kizlar damardan demir ilaci verdiler 8 saat gozetim altinda kalmam gerekiyormus oraya da tel almiyolardi dogurmadim hala
Valla sanci hissetmiyorum dogru duzgun ama nst de 60 lari görüyor acilmaya da sabahtan beri tekrar bakmadilar bekliyorum öyleMerak ettik bizdenasilsin peki suan sancin falan varmi iyimisin
Offff boyle topik baskani olmaya ne varBen olsam bende öyle yaparımki nasıl okucak hepsiniben doğuma gittiğimde doğum yapanların bana ekrangörümtüsünü alıp saklada sonra listeye ekliyim senin benden sonra olur doğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?