Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de öyleyim su gibi uyanıyorum malesef sen yine yakında doğuran biz temmuza kaldık
Şükrediyorum zaten iyi ki ağustos eylül değil diye dayanamazdım o kadar lohusalık da zor olacak bu sıcakta terden yapışırız bebekle artık birbirimize İnşallah sizler de en kısa zamanda sağlıkla alırsınız bebişleri kucağınıza ya da havalar serinler biraz

Dogum yapan ların gözleri aydın uzun güzel ömürler dilerim bebeklere kızlar birde istanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde dogum yapanlar düşünenler var mı hep özel mi tercih ediyorsunuz
Benim devlet Hastanesi'nde olacak bir aksilik olmadigi sürece canım başakşehir cam sakurada.
Günaydın kızlar
Bugün ben de Dr gidiyorum
Bakalım ne olacak
Hadi hayırlısı bakalım bende geldim yeni bakalım inşallah sagsalim dönerim hastaneye gelen dönemiyor dogurmadan tırstım

Kizlar ben taburcuyum kendi isteğimle cunki acilmam yok ve burda 39. Haftaya kadar dogumu baslatmiyolarmis suni balon vs 39 a kadar bekletip duruma göre baslaticaklardi bende burda beklemek istemedim bebegimin durumu iyi benm sancilarim devam ediyor ama doktor doguma hazirlik sancilari dedi zaten bende sadece kasilma olarak hissediyorum evde beklicem belki dogumum kendiliginden baslar 37+5 bugun

Günaydın, bol terlemeli bir güne uyandım. Gece kalktığımda bir buçuk iki saat uyuyamamak farz oldu artık. Sabah şiş gözlerle kalkıyorum. Tam toparladım derken gece terleyip soğuyunca sabah da böyle boğazların şiş gibi uyanıyorum. 8 aydır olmayan hastalıklar geldi son ayı buldu.
Rüyamda da balık gibi döndüm bir oyuncakta oturup. Dünkü doktorun bebeğin yüzü ters dönmesi lazım demesi bilinçaltıma işlemiş.

yildizsavascisi evet bebek hem baş geliş olmalı, hem de yüzü en iyi açı için bizim sırt yönümüze bakmalı. Öyle olmayınca işler zorlaşıyor.

Morkahve ve EzgininAnnesi güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…