- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.781
Çok hafif. Umarım o dur :) cunku artık bir yerimi elletmek istemiyorum. Parmak olayı çok fenaydı benim için.Surrender karnına bastırdılar mı kan akıyor mu diye?
Bana bir miktar bastırdı galiba tam hatırlamayamadım
Hamilelik günlüğün 39. Hafta gösteriyor .Benimki suan 36+3dogurmak istedigim tarihte 4 temmuz annem gelcek o gelmedne doğmasının
Şükrediyorum zaten iyi ki ağustos eylül değil diye dayanamazdım o kadar lohusalık da zor olacak bu sıcakta terden yapışırız bebekle artık birbirimizeBen de öyleyim su gibi uyanıyorum malesef sen yine yakında doğuran biz temmuza kaldık
Umarım öyle bir şeydir. Hala elim ayağım fazlaca şiş. Ne korkular yaşıyoruz yahuTansiyonun düşmüş olabilir mi? Ben gebeliğin başında yaşıyodum bunu tansiyonum çok düşük oluyordu o zamanlar
Benim devlet Hastanesi'nde olacak bir aksilik olmadigi sürece canım başakşehir cam sakurada.Dogum yapan ların gözleri aydın uzun güzel ömürler dilerim bebeklere kızlar birde istanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde dogum yapanlar düşünenler var mı hep özel mi tercih ediyorsunuz
Hadi hayırlısı bakalım bende geldim yeni bakalım inşallah sagsalim dönerim hastaneye gelen dönemiyor dogurmadan tırstımGünaydın kızlar
Bugün ben de Dr gidiyorum
Bakalım ne olacak
Bununla bitti çok şükürIlkınde 1 kere parmak oldu.
Bunda defalarca
Aynı doktor aslında. Kum torbası falan konulmadı. Bastırma oldu mu emin değilim:)
Hafif bir ellendi orası sadece
Baktı kanaman gelmemiş ilkinde bol bol parmaklayın demiş drIlkınde 1 kere parmak oldu.
Bunda defalarca
Aynı doktor aslında. Kum torbası falan konulmadı. Bastırma oldu mu emin değilim:)
Hafif bir ellendi orası sadece
22 kız bugün, başladı yengeç dönemi. Benim korkulu rüyamGünaydın herkeseikizler burcu için son gün bakalim kimler yakalayacak
Bugün artık yengeç değil mi ya öyle geçiyor kaynaklardaGünaydın herkeseikizler burcu için son gün bakalim kimler yakalayacak
Günaydın herkeseikizler burcu için son gün bakalim kimler
Sonra yengeç e mi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?