- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.801
Kum torbası iyiydi yaaPis kanın akması için pıhtılarla tıkanmasın diye yolu açıyorlar.
Önceden karna bastırırlarmış veya kum torbası koyarlarmış. Şimdi direk deliği açıyorlar
Benim büyük kızın yüzü öne dönükmüş boynuna da kordon dolanıkmış Allahtan planlı sezaryandı da sıkıntı olmadıGünaydın, bol terlemeli bir güne uyandım. Gece kalktığımda bir buçuk iki saat uyuyamamak farz oldu artık. Sabah şiş gözlerle kalkıyorum.Tam toparladım derken gece terleyip soğuyunca sabah da böyle boğazların şiş gibi uyanıyorum. 8 aydır olmayan hastalıklar geldi son ayı buldu.
Rüyamda da balık gibi döndüm bir oyuncakta oturup. Dünkü doktorun bebeğin yüzü ters dönmesi lazım demesi bilinçaltıma işlemiş.
@yildizsavascisi evet bebek hem baş geliş olmalı, hem de yüzü en iyi açı için bizim sırt yönümüze bakmalı. Öyle olmayınca işler zorlaşıyor.
@Astirid veEzgininAnnesi güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ahh ya duygulandımEvet, ona rağmen mınnoş bisiunutmuşuz yenidoğan bebeklerı
Gözlerinin çizgisi cok uzun . Japon göz gibiAhh ya duygulandımmis kokulu koynunda artık. Şimdi benim merak ettiğim ayrıntılara bak,
Kime benziyor?
Kızın nasıl tepki verdi? çok heyecanlıydı
Çıktınız mı hastaneden?
O kadar haklı bir isyan kiBebiş napıyo bebiş
Mis gibi de kokuyordur şimdi o
Yav şu doğuranlar bi el ayak bisey ataydı da bebek göreydik be
Ah bayılırımGözlerinin çizgisi cok uzun . Japon göz gibi
Yumuk yumuk gözleri. Suan kimseye benzemiyor ☺
Kızım dün gitmek istemedi eve mecbur gitti:) sabırsızlıkla bekliyor bugün de gelmeyi. Çocuk yerinde duramıyor heyecandan
Yarın çıkacağız insallah.
Darısı sizlere
bana o yüzden hiç yapmadılar demek ki. kanamadan yana hiç sıkıntım yoktu sağolsun.Ay çook geçmiş olsun. Çok iyi biliyorum bastırmayı parmaklanmayı.. bir sezeryana bedel o durum. Şükür ki geçti :)
Hatta doktoruma sordum bu konuyu kesinlikle istemiyorum bu sefer dedim. Oda o anki kanaman iyise yapılmıyor değilse yapılır dedi..
O ne demekkiKızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
anaa hakkaten yaa, bunların hiçbiri aklıma gelmedi. ebem tembihlemişti zaten enerji verecek kuru yemişler al yanına diye. Doğum sancıları çekerken bir şeyler atıştırmak serbestmişKuru meyve ,Ruh gibi çıkmayım diye makyaj malzemesi ,yüz yıkama jeli ,dış fırçası, göğüs kremi bunlar da olabilir
Benim sezaryen olacak bir de kayısı kompostosu yapacağım bağırsaklara iyi geliyormuşanaa hakkaten yaa, bunların hiçbiri aklıma gelmedi. ebem tembihlemişti zaten enerji verecek kuru yemişler al yanına diye. Doğum sancıları çekerken bir şeyler atıştırmak serbestmişaksi halde anne yorgun düşüyor serum takmak zorunda kalıyoruz dedi. Serum takınca da hareket sınırlanıyor dogum öncesi merdiven inip çıkma ya da plates gibi şeyler yaparken zorlanıyoruz dedi.
Diger yazdiklarin da çok mantıklı, teşekkürler
Uyuyor suan . Emzirmek icin kaldırdım kalkmadı. Cunku gece gazi vardı baya durmadı. Gazda benden geçti. Maalesef .atarım bugün el ya da ayakBebiş napıyo bebiş
Mis gibi de kokuyordur şimdi o
Yav şu doğuranlar bi el ayak bisey ataydı da bebek göreydik be
Yengeç olsun daha iyiBen aslana kadar tutamam kesin bu çocuğu daha çok var
Erkenden kestir hiç bekletme hem emmede zorlanıyor hem gaz yapıyor emebilmek için yaptığı hareketler yüzünden.Kızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
Ben sevmem yengeçYengeç olsun daha iyi
bence de evde beklemek daha iyi, rahat ortamında. yatarsın, gezersin, duş alırsın sancın olunca.Kizlar ben taburcuyum kendi isteğimle cunki acilmam yok ve burda 39. Haftaya kadar dogumu baslatmiyolarmis suni balon vs 39 a kadar bekletip duruma göre baslaticaklardi bende burda beklemek istemedim bebegimin durumu iyi benm sancilarim devam ediyor ama doktor doguma hazirlik sancilari dedi zaten bende sadece kasilma olarak hissediyorum evde beklicem belki dogumum kendiliginden baslar 37+5 bugun
Basit bir şey ama emerken yorar kuzuyu.Kızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
Daha vakit var ama dediğin yöntemi yapar mı Dr sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz.Benim büyük kızın yüzü öne dönükmüş boynuna da kordon dolanıkmış Allahtan planlı sezaryandı da sıkıntı olmadıGerçi dr elini bile sokup döndürüyo gerekirse eski ebeler neler yaparlarmış ama artık kimse sorumluluk almak istemiyor o kadar acıya ağrıya katlanmayı da istemiyoruz.
Yarın bir gün de kavgalara başlarlarGözlerinin çizgisi cok uzun . Japon göz gibi
Yumuk yumuk gözleri. Suan kimseye benzemiyor ☺
Kızım dün gitmek istemedi eve mecbur gitti:) sabırsızlıkla bekliyor bugün de gelmeyi. Çocuk yerinde duramıyor heyecandan
Yarın çıkacağız insallah.
Darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?