Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim büyük kızın yüzü öne dönükmüş boynuna da kordon dolanıkmış Allahtan planlı sezaryandı da sıkıntı olmadı Gerçi dr elini bile sokup döndürüyo gerekirse eski ebeler neler yaparlarmış ama artık kimse sorumluluk almak istemiyor o kadar acıya ağrıya katlanmayı da istemiyoruz.

Ahh ya duygulandım mis kokulu koynunda artık. Şimdi benim merak ettiğim ayrıntılara bak,
Kime benziyor?
Kızın nasıl tepki verdi? çok heyecanlıydı
Çıktınız mı hastaneden?
Gözlerinin çizgisi cok uzun . Japon göz gibi
Yumuk yumuk gözleri. Suan kimseye benzemiyor ☺
Kızım dün gitmek istemedi eve mecbur gitti:) sabırsızlıkla bekliyor bugün de gelmeyi. Çocuk yerinde duramıyor heyecandan
Yarın çıkacağız insallah.

Darısı sizlere

Ah bayılırım eşime daha geçen gün dedim yok ki ailenizde çekik göz Bi tane şöyle yumuk gözlü bi oğlumuz olsun

Sağlıklı olsunlar, sen iyi ol bizde Doğuralım da artık gaz kaka pişik falan konuşalım yahu

bana o yüzden hiç yapmadılar demek ki. kanamadan yana hiç sıkıntım yoktu sağolsun.

Kuru meyve ,Ruh gibi çıkmayım diye makyaj malzemesi ,yüz yıkama jeli ,dış fırçası, göğüs kremi bunlar da olabilir
anaa hakkaten yaa, bunların hiçbiri aklıma gelmedi. ebem tembihlemişti zaten enerji verecek kuru yemişler al yanına diye. Doğum sancıları çekerken bir şeyler atıştırmak serbestmiş aksi halde anne yorgun düşüyor serum takmak zorunda kalıyoruz dedi. Serum takınca da hareket sınırlanıyor dogum öncesi merdiven inip çıkma ya da plates gibi şeyler yaparken zorlanıyoruz dedi.
Diger yazdiklarin da çok mantıklı, teşekkürler

Benim sezaryen olacak bir de kayısı kompostosu yapacağım bağırsaklara iyi geliyormuş rica ederim

Bebiş napıyo bebiş
Mis gibi de kokuyordur şimdi o

Yav şu doğuranlar bi el ayak bisey ataydı da bebek göreydik be
Uyuyor suan . Emzirmek icin kaldırdım kalkmadı. Cunku gece gazi vardı baya durmadı. Gazda benden geçti. Maalesef .atarım bugün el ya da ayak

bence de evde beklemek daha iyi, rahat ortamında. yatarsın, gezersin, duş alırsın sancın olunca.
Kızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
Basit bir şey ama emerken yorar kuzuyu.

Daha vakit var ama dediğin yöntemi yapar mı Dr sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz.

Yarın bir gün de kavgalara başlarlar Ayy ne güzel ya 2 kız annesi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…