- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.821
Bizim çantalarımız neredeyse aynıydı, aldıklarına ekstra olarak bir ihtiyaç doğdu mu?Uyuyor suan . Emzirmek icin kaldırdım kalkmadı. Cunku gece gazi vardı baya durmadı. Gazda benden geçti. Maalesef .atarım bugün el ya da ayak
Evet canim ileride ve gununde dogmayacak dedi doktorum, gunude 15 temmuz normaldeHamilelik günlüğün 39. Hafta gösteriyor .
Bebek mi ilerde nasıl oldu bu
Ben kaçırmışım
Hani dilimizin altıyla çene arasinda iplik gibi bir şey .kitaptan okumuştum yalan olmasın. Çok önemli bir şey değil diye hatırlıyorum.O ne demekki
Çok basit bir işlemle kesiyorlar emmeye ve sonrasında konuşmaya engel olabiliyor. Hatta çıkmadan halleder cocuk cerrahi anestezi bile gerekmiyor. Benim 2.cide vardı.Kızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
Canım hiç belli olmuyor bu bebeklerin ne olacağı bir oradalar bir burada inşallah düzelir en kötü sezaryan olursun korkma yeter ki sağlıklı olun doğumlar çok zor değil artıkDaha vakit var ama dediğin yöntemi yapar mı Dr sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz.
Canım gözünaydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel ömrü olsunUyuyor suan . Emzirmek icin kaldırdım kalkmadı. Cunku gece gazi vardı baya durmadı. Gazda benden geçti. Maalesef .atarım bugün el ya da ayak
Gerçekten aynı cinsiyette olması çocuklar için öyle iyi oluyor ki karşıdan otur izle oyunları oyuncakları uyuyor giyimleri uyuyor birbirlerini daha iyi anlıyorlar mahrem yok ömür boyu en yakın arkadaşlar Allahın izniyle.Yarın bir gün de kavgalara başlarlarAyy ne güzel ya 2 kız annesi olmak
Benim eşimde varmış tee 40 sene öncesi dr kesivermiş şimdi daha bile basittir korkmaKızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
Jilet gibi birseyle tık diye kesiyorlar anlamıyor bile. Ağlamamıştı hiç sonra hemen emzirmistim.Benim eşimde varmış tee 40 sene öncesi dr kesivermiş şimdi daha bile basittir korkma
Öyledir muhtemelen zaten zar gibi bişeyJilet gibi birseyle tık diye kesiyorlar anlamıyor bile. Ağlamamıştı hiç sonra hemen emzirmistim.
Anladım, hiç bilmiyordum böyle bişey olduğunu yeni duydum onemli bişey değil sanırım.Hani dilimizin altıyla çene arasinda iplik gibi bir şey .kitaptan okumuştum yalan olmasın. Çok önemli bir şey değil diye hatırlıyorum.
Bu arada şimdi tekrardan baktım, bende dil bagi var ve yıllardır ben bunu bilmiyordum. Ben o iplik gibi şeyin herkeste olduğunu sanıyordum
Emerken sorun yapıyor ve ilerde konuşmada peltekliğe neden olabiliyor. O yüzden önemsiz ama hemen çözülmesi gereken birsey. Çocuk doktoru kontrol ederken söylüyor zaten.Anladım, hiç bilmiyordum böyle bişey olduğunu yeni duydum onemli bişey değil sanırım.
Önce doktorun görmesi lazımmış.doktorumun çocuğunda da varmışErkenden kestir hiç bekletme hem emmede zorlanıyor hem gaz yapıyor emebilmek için yaptığı hareketler yüzünden.
Netten baktimÇok basit bir işlemle kesiyorlar emmeye ve sonrasında konuşmaya engel olabiliyor. Hatta çıkmadan halleder cocuk cerrahi anestezi bile gerekmiyor. Benim 2.cide vardı.
Orası daha da guclenmeden kestirmek gerek ve bebek bilinçlenmeden. 4 aylıkken kestirdik galiba. Bir fıs fıs ve bir kesik. Kolay bir şey.Kızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
Çok küçükken gerek olmuyor. Sünnette bile yapmıyor anestezi doktorlar ilk hafta. Çocuk cerrahi varsa bir göster aşırı basit bir işlem. Büyüdükçe cocuk anestezi ve dikiş gerekiyor.Netten baktim
Anestezi galan yazıyordu.
Bepanthol pişik yada sudocrem aldı, muslerada alan var arkadaşların çoğuoğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?
Son 9 gün hazir misinBepanthol pişik yada sudocrem aldı arkadaşların çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?