Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uyuyor suan . Emzirmek icin kaldırdım kalkmadı. Cunku gece gazi vardı baya durmadı. Gazda benden geçti. Maalesef .atarım bugün el ya da ayak
Bizim çantalarımız neredeyse aynıydı, aldıklarına ekstra olarak bir ihtiyaç doğdu mu?

Bir de bebişi iki kat uzun kollu mu giydirdiler?

Hani dilimizin altıyla çene arasinda iplik gibi bir şey .kitaptan okumuştum yalan olmasın. Çok önemli bir şey değil diye hatırlıyorum.
Bu arada şimdi tekrardan baktım, bende dil bagi var ve yıllardır ben bunu bilmiyordum. Ben o iplik gibi şeyin herkeste olduğunu sanıyordum

Son düzenleme:
Yarın bir gün de kavgalara başlarlar Ayy ne güzel ya 2 kız annesi olmak
Gerçekten aynı cinsiyette olması çocuklar için öyle iyi oluyor ki karşıdan otur izle oyunları oyuncakları uyuyor giyimleri uyuyor birbirlerini daha iyi anlıyorlar mahrem yok ömür boyu en yakın arkadaşlar Allahın izniyle.

Anladım, hiç bilmiyordum böyle bişey olduğunu yeni duydum onemli bişey değil sanırım.

oğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?

Bepanthol pişik yada sudocrem aldı, muslerada alan var arkadaşların çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…