- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.841
Hastane sudocrem önermişti. Onu bititirnce nivea ninkini aldım, o da aynı şekilde işimi gördü.oğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?
Ben bepanthol baby kullanıyorum pişiği önlemek için paraben parfüm falan içermiyo doğduğundan beri kullanıyoruz henüz pişik olmadıkoğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?
Kum torbası iyiydi yaa
Basit bir operasyonu var diye biliyorum sanki ama emin olamadımKızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
Bulgar kremi var bende sudocrem aldım ama bazı bebeklere yaramıyormuş bulgar kremini de aldım çevremde kullanan herkes çok memnun. ZDRAVE Krem ismi trendyolda satılyor bulgar marketi varsa çevrenizde oraya da sorabilirsiniz 26 tl ye aldım marketten. yoğun bir krem az sürmek yetiyor.oğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?
Yani benim konuşmamda falan bir sıkıntım yok .belki de eskiden bakmıyorlardi bileAnladım, hiç bilmiyordum böyle bişey olduğunu yeni duydum onemli bişey değil sanırım.
1 kız 1 erkek ya da 2 erkek kesinlikle böyle olmuyor. Kizlar arasındaki bağ çok farklı. Her daim dert ortağı birbirlerine .Birbirlerinin en iyi arkadaşları. Annelerine de en iyi arkadaşGerçekten aynı cinsiyette olması çocuklar için öyle iyi oluyor ki karşıdan otur izle oyunları oyuncakları uyuyor giyimleri uyuyor birbirlerini daha iyi anlıyorlar mahrem yok ömür boyu en yakın arkadaşlar Allahın izniyle.
Hafif sersem ve ağrı kesici etkisinde olduğum için herhalde bana bir etkisi olmamıştı. Sadece yaz sıcağını bir tık daha boğucu yapmıştı.Bir miktar incinmişlik hissi kalıyor tabi.
Ama baya etkili yöntem şimdi kabul edelim
Ayağa kalkıp tuvalete gidince de açılırdı ya diye düşünmeden edemiyor insan.
Kan akış hızını görmek önemli galiba onlar için. Çok kan kaybedip kaybedilmediğine de bakıyorlar..
Ayyy çok heyecanlıyım haftaya cuma demek dahda heyecanlandırıyo beniSon 9 gün hazir misinbende kendim doğuracagim zaman belirsiz olunca belli olanları takibe aldim
Ben mustela aldım ama birde incia almayı düşünüyorum. Incia daha temiz içeriklioğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?
Hafif sersem ve ağrı kesici etkisinde olduğum için herhalde bana bir etkisi olmamıştı. Sadece yaz sıcağını bir tık daha boğucu yapmıştı.
Ne yapacaklara tam ayilmadan, ilaçların etkisinden çıkmadan yapsalar iyi olur. Kafa bir milyon hatırlamıyor bazı şeyleri insna
ne kadar süre kullandınız ?Bepanthol pişik yada sudocrem aldı, muslerada alan var arkadaşların çoğu
Değiştirdğinizde bir problem yaşadınız mıHastane sudocrem önermişti. Onu bititirnce nivea ninkini aldım, o da aynı şekilde işimi gördü.
ne kadar süre kullanmak gerekiyor peki sürekli olarak mıBen bepanthol baby kullanıyorum pişiği önlemek için paraben parfüm falan içermiyo doğduğundan beri kullanıyoruz henüz pişik olmadık
2 / 3 sesi çıkartamama geç konuşma gibi durumların var mı?Hani dilimizin altıyla çene arasinda iplik gibi bir şey .kitaptan okumuştum yalan olmasın. Çok önemli bir şey değil diye hatırlıyorum.
Bu arada şimdi tekrardan baktım, bende dil bagi var ve yıllardır ben bunu bilmiyordum. Ben o iplik gibi şeyin herkeste olduğunu sanıyordum
Mesela benim oğlumda emip kilo almama oldu hemen kesildi o yüzden. Gereksiz mamaya başlayacaktı yoksa.2 / 3 sesi çıkartamama geç konuşma gibi durumların var mı?
Çok az insan hiç etkisiz bir hayat sürüyor aslında. Hepimizde var da ileri olması biraz müdahale gerektiriyor belki seninki normal sınırlardadır.
Öyle vallaYarın bir gün de kavgalara başlarlarAyy ne güzel ya 2 kız annesi olmak
Evet canım. 2 kat uzun kollu giydirdiler . Gercekten üşüyorlar.Bizim çantalarımız neredeyse aynıydı, aldıklarına ekstra olarak bir ihtiyaç doğdu mu?
Bir de bebişi iki kat uzun kollu mu giydirdiler?
Ememiyolar, çene kasları çok çalışıp yeterince çekemedikleri için huzursuz ve yorgun oluyolarmış.Mesela benim oğlumda emip kilo almama oldu hemen kesildi o yüzden. Gereksiz mamaya başlayacaktı yoksa.
İkisinde de hastaneden çıkmadan yaptırdım hatta hiç ama hiç anlamadilarEmemiyolar, çene kasları çok çalışıp yeterince çekemedikleri için huzursuz ve yorgun oluyolarmış.
Gaz oluyormuş, efor yüzünden kilo alamıyolarmış, sesleri doğru çıkarabilen çok az oluyor zaten en az 2 3 harf olmayacak hayatlarında.
Ben kendi kendine geçme ihtimalini bile beklemem sanırım anında müdahale ettiririm.
Sünneti ilk hafta mı yaptırdın? Bende ilk hafta olsun birtain istiyorum bir sıkıntımız olmazsa eğer. Aklım şuan sünnette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?