Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hastane sudocrem önermişti. Onu bititirnce nivea ninkini aldım, o da aynı şekilde işimi gördü.

Ben bepanthol baby kullanıyorum pişiği önlemek için paraben parfüm falan içermiyo doğduğundan beri kullanıyoruz henüz pişik olmadık

Kum torbası iyiydi yaa

Bir miktar incinmişlik hissi kalıyor tabi.
Ama baya etkili yöntem şimdi kabul edelim

Ayağa kalkıp tuvalete gidince de açılırdı ya diye düşünmeden edemiyor insan.

Kan akış hızını görmek önemli galiba onlar için. Çok kan kaybedip kaybedilmediğine de bakıyorlar..

Bulgar kremi var bende sudocrem aldım ama bazı bebeklere yaramıyormuş bulgar kremini de aldım çevremde kullanan herkes çok memnun. ZDRAVE Krem ismi trendyolda satılyor bulgar marketi varsa çevrenizde oraya da sorabilirsiniz 26 tl ye aldım marketten. yoğun bir krem az sürmek yetiyor.

1 kız 1 erkek ya da 2 erkek kesinlikle böyle olmuyor. Kizlar arasındaki bağ çok farklı. Her daim dert ortağı birbirlerine .Birbirlerinin en iyi arkadaşları. Annelerine de en iyi arkadaş

Hafif sersem ve ağrı kesici etkisinde olduğum için herhalde bana bir etkisi olmamıştı. Sadece yaz sıcağını bir tık daha boğucu yapmıştı.

Ne yapacaklara tam ayilmadan, ilaçların etkisinden çıkmadan yapsalar iyi olur. Kafa bir milyon hatırlamıyor bazı şeyleri insna

Son 9 gün hazir misin bende kendim doğuracagim zaman belirsiz olunca belli olanları takibe aldim
Ayyy çok heyecanlıyım haftaya cuma demek dahda heyecanlandırıyo beni her ameliyata girenin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum delice

Ben mustela aldım ama birde incia almayı düşünüyorum. Incia daha temiz içerikli

Bu bebek saniyede pozisyon değişmez, poposunu aşağı çevirmez herhalde değil mi. Eğildim ayakkabı için sonra başladı aşağıdan bıçak saplamaya Ne güzel kafası aşağıdaydı
Çok sinirliyim zaten ne dediğimi de bilmiyorum taksiciyi kesecektim

Aynen. Herşeyi o arada yapsalar ne iyi. İlk ayağa kaldırmayı bile.
Ben ağrı hissetmeye başlamıştım o anlarda.

Hemşire 'biraz rahatsız edici biliyorum ama hemen bitecek' dedi bir de

2 / 3 sesi çıkartamama geç konuşma gibi durumların var mı?
Çok az insan hiç etkisiz bir hayat sürüyor aslında. Hepimizde var da ileri olması biraz müdahale gerektiriyor belki seninki normal sınırlardadır.

Mesela benim oğlumda emip kilo almama oldu hemen kesildi o yüzden. Gereksiz mamaya başlayacaktı yoksa.

Yarın bir gün de kavgalara başlarlar Ayy ne güzel ya 2 kız annesi olmak
Öyle valla
Bizim çantalarımız neredeyse aynıydı, aldıklarına ekstra olarak bir ihtiyaç doğdu mu?

Bir de bebişi iki kat uzun kollu mu giydirdiler?
Evet canım. 2 kat uzun kollu giydirdiler . Gercekten üşüyorlar.

Çantalarınıza uzun kollu. Sıcak tutacak battaniye muhakkak koyun .

Mesela benim oğlumda emip kilo almama oldu hemen kesildi o yüzden. Gereksiz mamaya başlayacaktı yoksa.
Ememiyolar, çene kasları çok çalışıp yeterince çekemedikleri için huzursuz ve yorgun oluyolarmış.
Gaz oluyormuş, efor yüzünden kilo alamıyolarmış, sesleri doğru çıkarabilen çok az oluyor zaten en az 2 3 harf olmayacak hayatlarında.
Ben kendi kendine geçme ihtimalini bile beklemem sanırım anında müdahale ettiririm.

Sünneti ilk hafta mı yaptırdın? Bende ilk hafta olsun bitsin istiyorum bir sıkıntımız olmazsa eğer. Aklım şuan sünnette

İkisinde de hastaneden çıkmadan yaptırdım hatta hiç ama hiç anlamadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…