- 23 Ekim 2018
- 16.269
- 37.625
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.861
Ah sünnetEmemiyolar, çene kasları çok çalışıp yeterince çekemedikleri için huzursuz ve yorgun oluyolarmış.
Gaz oluyormuş, efor yüzünden kilo alamıyolarmış, sesleri doğru çıkarabilen çok az oluyor zaten en az 2 3 harf olmayacak hayatlarında.
Ben kendi kendine geçme ihtimalini bile beklemem sanırım anında müdahale ettiririm.
Sünneti ilk hafta mı yaptırdın? Bende ilk hafta olsun bitsin istiyorum bir sıkıntımız olmazsa eğer. Aklım şuan sünnette
En iyisini yapmışsınİkisinde de hastaneden çıkmadan yaptırdım hatta hiç ama hiç anlamadilar
Eğer sünnet ettirmekte kararliysa aile bence en en başından olmalı.bide daha temiz geliyor bana sünnetli hali idrar yolu enfeksiyonu riskide azalıyor. Beden bütünlüğü vs bu aralar çok gündemde ama ben iyi ki yaptırdım diyorum.En iyisini yapmışsın
Bende bunu çok merak ediyordum. Uzun kollu değil iç badiler ekleyeyim. Sanki ben aşırı sıcak diye yanıyorum oda sıcaklar gibi geliyor ama öyle olmuyor demek. İnsan unutuyor hemenÖyle valla
Evet canım. 2 kat uzun kollu giydirdiler . Gercekten üşüyorlar.
Çantalarınıza uzun kollu. Sıcak tutacak battaniye muhakkak koyun .
Kesinlikle ben de öyle diyorum. Karşı komşumun oğlu 2. Sınıfa girdi ikna edemiyorlar şimdi yaptırmak için ki çocuk haklı travma benceEğer sünnet ettirmekte kararliysa aile bence en en başından olmalı.bide daha temiz geliyor bana sünnetli hali idrar yolu enfeksiyonu riskide azalıyor. Beden bütünlüğü vs bu aralar çok gündemde ama ben iyi ki yaptırdım diyorum.
Ben şimdi kalkissam 6 yaşında kıyameti kopartırKesinlikle ben de öyle diyorum. Karşı komşumun oğlu 2. Sınıfa girdi ikna edemiyorlar şimdi yaptırmak için ki çocuk haklı travma bence
Evet niyetim oİkisinde de hastaneden çıkmadan yaptırdım hatta hiç ama hiç anlamadilar
Erken almıyorlar mı? Ama kızlar azıcık daha ufak olabiliyorlar oğlunla kıyaslama yapmak pek sağlıklı olmayabilir.Kızlar benim bebis 3 haftadir üst üste her hafta 100 gr aliyor az degilmi ya asla kilo takntisi olan biri degilim kiyas da sevmem ama oglumda hic boyle degildi onden önden gidiyordu doktor sorun gormuyor ama 3 haftadr 3 kg yi goremedik zaten haftaya sali dogum 37+1 im bebis 2950 gr sanirim doguma kadar 3100 olursa opup basima koycamoglum 3600 flan dogdu ödemliydi dogum snrasi kisa surede 3350 oldu minickti bu kiz hepten çitlenbik olcak heralde
Çok heyecanlıyım doğumdan daha çok heyecanlıyım sünnet konusundaAh sünnetbüyük 3 aylıktı küçük tam 40ı çıktığı gün ya da 1 gün önceydi yaptırdığımızda. İkisi de çok hızlı iyileşti,ilk çiş ve ilk gece biraz zorladı sonra çok şükür bitti gitti
Bize sıcak zaten . Özellikle hemşire üstünü ıncelttıgımızde uyardı. 2 kat uzun kollu ve alt :)Bende bunu çok merak ediyordum. Uzun kollu değil iç badiler ekleyeyim. Sanki ben aşırı sıcak diye yanıyorum oda sıcaklar gibi geliyor ama öyle olmuyor demek. İnsan unutuyor hemen
Evet iştah sifir gercekten meyve bile tüketemiyorum sanirim benim beslenmemlede alakasi var ..Erken almıyorlar mı? Ama kızlar azıcık daha ufak olabiliyorlar oğlunla kıyaslama yapmak pek sağlıklı olmayabilir.
Havalar ısındı iştahla azaldı kilo alımı yavaşlıyor biz az yiyoruz falan hepsi etkiliyor bence
Oglumu tam 6 aylikken sunnet ettirdim esimi ve ailesini bu konuda yenmem cok zor oldu etraf ay yazik kucuk deglmi diyip durdu sünneti gozumde okdar buyuttulerki vazgecirmeye calistilar direndim lokal anestezi ile sunnet oldu ve sana bisi soylymmi asiri tepki veren esim ve ailesi nekadr haklymssn demeye basladi herkse bizim gelin. 6 aylk yaptrdi cocuk hc bisii anlamadi diye meth etmeye basladi kaynanam bana kalsa doğar dogmaz yaptrrdm ama 6 aya bile ne kavgalr ne kavgalr sanki cocugumu benden iyi dusunuyorlar ben oglum sunnet olnca dedimki sunnet bumuymus ne ameliyattan cknca aglama huzursuzluk ne sonrasi huzursuzlk hc olmadi benim icin krem surmeli bir surecti sadece okdr basit birde bardak koyuyordum pipisi hic bir yere degmiyordu aşiri basit ya yenidoganda daha basittir düşünsene göbeği düşmeden sünneti iyleşiyorÇok heyecanlıyım doğumdan daha çok heyecanlıyım sünnet konusundayeğenim 7 yaşındaydı çok zor geçti hatırlıyorum. Yazdı bide.
Kesin yaptıracağız, bunun kararını verdik dolayısıyla en sağlıklı zaman o zaman gibi geliyor.
Arkadaşım diyor ki ee sünnet düğünü, mevlüt vs yapardın o zaman kestirirdin hastanede şimdi kaynayacak aradadeli midir nedir. Çok cahilsin demek istedim ama gülümsedim sadece
Sünnet düğünü kaldı miÇok heyecanlıyım doğumdan daha çok heyecanlıyım sünnet konusundayeğenim 7 yaşındaydı çok zor geçti hatırlıyorum. Yazdı bide.
Kesin yaptıracağız, bunun kararını verdik dolayısıyla en sağlıklı zaman o zaman gibi geliyor.
Arkadaşım diyor ki ee sünnet düğünü, mevlüt vs yapardın o zaman kestirirdin hastanede şimdi kaynayacak aradadeli midir nedir. Çok cahilsin demek istedim ama gülümsedim sadece
Hayır..hiçbir problem yaşamadım.Değiştirdğinizde bir problem yaşadınız mı
Sünnet düğünü kaldı mihiç düşünmedim ben yapmayı bazı yerlerde devam ediyor demek. Bide yapacaksan bile sünneti olsun bitsin sonra yapılır.
Trakyada deli yapılır hem de, baya baya düğün yapıyorlar onlarBurda yapiyorlar. Ben ankarada cok nadir gprmüstüm isteyen yapiyordu ama canakkalede yapiyotlar hem de bir gösteriş bi abartı konvoylar jiple cocugu gezdirmeler cocuk arabanin cam tavanindan milleti selamliyor resmen seyim kesildi herkes bilsin dercesine. Sonra erkek cocugu şeyinin nekadar kiymetli oldugunu hatta kizdan bile degerlioldugunu dusunuyor. Ne de olsa erkek oldu artik
Burdakiler de bence bir miktar trakyalı. Mesela dügunler hep trakya havasi. Kızlari da ortaokulda kuran hatmine zorlayip mevlüd yapiyorlar. Herkesi cagirip yapiliyor. Bir de su cumle var hep simdi oku bitir hallet. Sonra yapamazsn. O yüzden burda kadinlarin cogu ben onu gencken hallettim diye geziyor. Ne biliyim burda gordüm bunlari da her yerin düsüncesi kultüru farkli. Ama ileriye dönük o gençler cocuklar yanlıs düsünceyle büyumüş oluyor.Trakyada deli yapılır hem de, baya baya düğün yapıyorlar onlar
pişik kremi kullanman gerekip gerekmediğini kendin anlarsın bence. yaz aylarında ter+idrar yumuşacık tenlerine zarar verebilir, hiçbir şey olmaya da bilir. bazen ek gıdaya başlayınca kabak domates gibi şeyler yiyince kakası asitleşiyor ve popoyu kavuruyor o zamanlarda lazım olabilir. bebekten bebeğe değişir yani. bazen sütten ağzı yanan misali insan, düzenli kullanayım da hiç olmasın diyor, o zaman bi süre düzenli kullanım da oluyor. öyle işte.ne kadar süre kullanmak gerekiyor peki sürekli olarak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?