- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.881
Sen yurt dışında değilmisin, belki ordaki bi kampanyadır, ne aldın da verdiler hediye olmadı bi bakalımKizlar Rossman bugun hediye boyle bisey verdi bana. Rossmana bir bakinEki Görüntüle 3087782
Kesinlikle ne kadar erken o kadar iyi. Biz eğleneceğiz diye çocuğa işkence etmeye ne gerek varÇok heyecanlıyım doğumdan daha çok heyecanlıyım sünnet konusundayeğenim 7 yaşındaydı çok zor geçti hatırlıyorum. Yazdı bide.
Kesin yaptıracağız, bunun kararını verdik dolayısıyla en sağlıklı zaman o zaman gibi geliyor.
Arkadaşım diyor ki ee sünnet düğünü, mevlüt vs yapardın o zaman kestirirdin hastanede şimdi kaynayacak aradadeli midir nedir. Çok cahilsin demek istedim ama gülümsedim sadece
Bende onun appi var girdim biseyler aldim barkodu okuttu aa dedi size hediyemiz var cantayi getirdi. O app te de hamile oldugumu falan kayit etmistim onceden. Bi sor yinede bencedeSen yurt dışında değilmisin, belki ordaki bi kampanyadır, ne aldın da verdiler hediye olmadı bi bakalım
Benim kardeşim yok o yüzden deneyimleyemedim ama kızlarımdan ve etrafımdan gördüğüme göre gerçekten aynı cinsiyet ve yakın yaş iyi oluyor mesela ben bu kez erkek olsun istedim daha çok çevrenin etkisiyle ve yaş farkları zaten olacaktı erkekte olsa farketmez dedim ama yine de yaş ne olursa olsun yine kız olmasına da öncelikle ablaları sonra düşününce ben de çok sevindim benim teyzelerimin halalarımın araları da fazla ama hep birlikteler inşallah benim kızlarım da hiç ayrılmazlar ben de hep bir kız kardeşim olsaydı demişimdir hayatımın her döneminde kısmet boy boy kızlarımın olmasıymış1 kız 1 erkek ya da 2 erkek kesinlikle böyle olmuyor. Kizlar arasındaki bağ çok farklı. Her daim dert ortağı birbirlerine .Birbirlerinin en iyi arkadaşları. Annelerine de en iyi arkadaş
Şu mantık beni öldürecek. Bu milletin bazı insanlarının daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Sen çocuğun sünnetini bir haltmış gibi paylaş,gösteriş yaptığını zannet.Burda yapiyorlar. Ben ankarada cok nadir gprmüstüm isteyen yapiyordu ama canakkalede yapiyotlar hem de bir gösteriş bi abartı konvoylar jiple cocugu gezdirmeler cocuk arabanin cam tavanindan milleti selamliyor resmen seyim kesildi herkes bilsin dercesine. Sonra erkek cocugu şeyinin nekadar kiymetli oldugunu hatta kizdan bile degerlioldugunu dusunuyor. Ne de olsa erkek oldu artik
Canım benim oğlum olsaydı ya bebekken yaptırırdım sünnetini ya da hiç yaptırmaz büyüyünce kendisi karar versin kendi bedeni kendi tercihi de diyebilirdimÇok heyecanlıyım doğumdan daha çok heyecanlıyım sünnet konusundayeğenim 7 yaşındaydı çok zor geçti hatırlıyorum. Yazdı bide.
Kesin yaptıracağız, bunun kararını verdik dolayısıyla en sağlıklı zaman o zaman gibi geliyor.
Arkadaşım diyor ki ee sünnet düğünü, mevlüt vs yapardın o zaman kestirirdin hastanede şimdi kaynayacak aradadeli midir nedir. Çok cahilsin demek istedim ama gülümsedim sadece
Ben hayattan bile izine ayrıldım millet çalışıyorcuma izne ayrılıyorum, son günlerim
Ne güzel hediye ozman bi emzik zaten kaç para süperBende onun appi var girdim biseyler aldim barkodu okuttu aa dedi size hediyemiz var cantayi getirdi. O app te de hamile oldugumu falan kayit etmistim onceden. Bi sor yinede bencede
Malesef bu taraf böyle canım gösteriş için canını verir insanlar bir sünnet yapıyorlar içkiler su gibi akıyor geçen arkadaş sadece düğünde biraya 20 bin vereceğiz dedi şok oldum hem müslümanız deyip çocuğu sünnet ettiriyorlar hem de içki dağıtıyorlar nasıl bir mantık ben anlamıyorum.Burda yapiyorlar. Ben ankarada cok nadir gprmüstüm isteyen yapiyordu ama canakkalede yapiyotlar hem de bir gösteriş bi abartı konvoylar jiple cocugu gezdirmeler cocuk arabanin cam tavanindan milleti selamliyor resmen seyim kesildi herkes bilsin dercesine. Sonra erkek cocugu şeyinin nekadar kiymetli oldugunu hatta kizdan bile degerlioldugunu dusunuyor. Ne de olsa erkek oldu artik
Keşke hiç biri olmasa ne gerek varşimdi aynı hastanede doğum yapan arkadaşa sordum parmak olayı yokmuş kum torbası ve karın masajı varmış hadi bakalım görcez 1 ay sonra
Hani dilimizin altıyla çene arasinda iplik gibi bir şey .kitaptan okumuştum yalan olmasın. Çok önemli bir şey değil diye hatırlıyorum.
Bu arada şimdi tekrardan baktım, bende dil bagi var ve yıllardır ben bunu bilmiyordum. Ben o iplik gibi şeyin herkeste olduğunu sanıyordum
Ben döndüm şimdi durum stabil haftaya tekrar gidicem kan tahlili vs yapılacak anestezi Dr ile de görüşecekmişiz haftaya belli olacak net tarih artıkBenim devlet Hastanesi'nde olacak bir aksilik olmadigi sürece canım başakşehir cam sakurada.
Hadi hayırlısı bakalım bende geldim yeni bakalım inşallah sagsalim dönerim hastaneye gelen dönemiyor dogurmadan tırstım
Kızlar, bu arada dil bağı varmış bebekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?