- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.901
Askerden terhis olmakla aynı duygu şafak sayıyor insan :)cuma izne ayrılıyorum, son günlerim
Ben bugün bübchen aldım temiz içerikli diye biliyorumoğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?
Bebiş napıyo bebiş
Mis gibi de kokuyordur şimdi o
Yav şu doğuranlar bi el ayak bisey ataydı da bebek göreydik be
Canım 2 kat uzun kollu nasıl oluyor. Hem iç zıbın uzun kollu hem üzerine giydirdigimiz body mi uzun kollu olacak? Acemi anaya bir yardımBize sıcak zaten . Özellikle hemşire üstünü ıncelttıgımızde uyardı. 2 kat uzun kollu ve alt :)
Dr bana aç gel kan ver dedi sonra kahvaltı yapıp ntsye giricem canımKızlar cuma günü kan ve idrar tahlili vericem doğum için için istiyolar yaaa, açmı olmam lazım tokmu. Arada kalıyorum hem kan vercem belki aç olmamm lazımdır,
Sonra nst ye giricem ondada tok olmam lazımyaptıranlar bi diyi versin açmı gidiyim
Bence aç git sonra birseyler ye nst girKızlar cuma günü kan ve idrar tahlili vericem doğum için için istiyolar yaaa, açmı olmam lazım tokmu. Arada kalıyorum hem kan vercem belki aç olmamm lazımdır,
Sonra nst ye giricem ondada tok olmam lazımyaptıranlar bi diyi versin açmı gidiyim
Yapanlar var sanırımSünnet düğünü kaldı mihiç düşünmedim ben yapmayı bazı yerlerde devam ediyor demek. Bide yapacaksan bile sünneti olsun bitsin sonra yapılır.
Dr bana aç gel kan ver dedi sonra kahvaltı yapıp ntsye giricem canım
Bence aç git sonra birseyler ye nst gir
Şu mantık beni öldürecek. Bu milletin bazı insanlarının daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Sen çocuğun sünnetini bir haltmış gibi paylaş,gösteriş yaptığını zannet.Sonra erkekler kadınlara karşı neden böyle saygısız,kaba, şiddet yanlısı vs.
Erkeğin derisini, sonra askerliğini, sonra bilmem neyini yücelten kafalarınızı düzeltin.
Eşimle kararlıyız ki konuşmadan da ortak fikrimizdi. Kızımızı erkek gibi tabiriyle atılgan ve hür yetiştireceğiz. Hiçbir konuda geri kalmayacak ve arzu ettiği hayallerini destekleyeceğiz. İleride oğlumuz olursa da aynı desteklerle büyüteceğiz ama tam tersi tabirle kız gibi olacak bu süreç. Hiçbir şekilde kendini üstün görmeyecek, her işni kendi yapmayı öğrenecek, kız yada ileride kadın diye hiçbir karşı cinsine yanlış hareket yapmaya yeltenmeyecek ve zihninde de böyle bir kavram oluşmaması için çalışacağız Allah'ın izniyle.
Sizler de bence böyle büyütün. Şu devirde bazı +50 kuşağının kafa yapısıyla iş yapmayın. Sosyal mesaj bitmiştir.
Rahim çabuk toparlansın diyeymişKeşke hiç biri olmasa ne gerek var
Evet 2 tane uzun kolluCanım 2 kat uzun kollu nasıl oluyor. Hem iç zıbın uzun kollu hem üzerine giydirdigimiz body mi uzun kollu olacak? Acemi anaya bir yardım
Sen yine de Dr sor daha iyi olurBisi sorucam bende ara ara oluyordu ama doktor usg de su iyi dedigi icin hic soylemedim.. boyle su gbi akinti rengi yok kokusu yok kivami yok sadece cmsrm islaniyor . Az önce biraz fazla geldi boyle adet birden gelir sicak hissedersn ama akar tutamazsn ya o sekilde tuvalete gittim cmsrm avuc ici kadar islanmis su gelmis su boyle gelirmi az az yoksa birden cokmu gelir doktoruma yazmalimiyim napcami sasirdm
Evet içki kısmına girmek istemedim aklima geldi o taraf ama sonuçta içmek istiyorlarsa icebilirler cidden cok müthiş paralar akıtıyorlar içki için. O tezatlıklarına laf etmek istemedim. Kendi müslümanliklari veya kendi hayatlarinda yaşadikları tezatliklar. Hoş o da cocuklara geciyor sonra onlar da buyuyunce aynisini devam ettiriyor.Malesef bu taraf böyle canım gösteriş için canını verir insanlar bir sünnet yapıyorlar içkiler su gibi akıyor geçen arkadaş sadece düğünde biraya 20 bin vereceğiz dedi şok oldum hem müslümanız deyip çocuğu sünnet ettiriyorlar hem de içki dağıtıyorlar nasıl bir mantık ben anlamıyorum.
Dönek derken kafa ortasındaOğlumda da var. Ama çok engellemiyor diye almadılar.
Oğlum baba tarafından saçının önündeki döneği, anne tarafından dil bağı almış.
Kimse genlerimizi sorgulamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?