Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bugün bübchen aldım temiz içerikli diye biliyorum

Bebiş napıyo bebiş
Mis gibi de kokuyordur şimdi o

Yav şu doğuranlar bi el ayak bisey ataydı da bebek göreydik be

İnan benim kızın daha bir tane fotosu var onda da net değil. Zaten prematüreydi malum

Emzirmeye giriyorum ama yenidoğan servisine tel sokmuyorlar. Bu haftaiçi taburcu olacak inşallah. O zaman çekicem

Dr bana aç gel kan ver dedi sonra kahvaltı yapıp ntsye giricem canım

Bence aç git sonra birseyler ye nst gir

Bisi sorucam bende ara ara oluyordu ama doktor usg de su iyi dedigi icin hic soylemedim.. boyle su gbi akinti rengi yok kokusu yok kivami yok sadece cmsrm islaniyor . Az önce biraz fazla geldi boyle adet birden gelir sicak hissedersn ama akar tutamazsn ya o sekilde tuvalete gittim cmsrm avuc ici kadar islanmis su gelmis su boyle gelirmi az az yoksa birden cokmu gelir doktoruma yazmalimiyim napcami sasirdm

Sen yine de Dr sor daha iyi olur

Evet içki kısmına girmek istemedim aklima geldi o taraf ama sonuçta içmek istiyorlarsa icebilirler cidden cok müthiş paralar akıtıyorlar içki için. O tezatlıklarına laf etmek istemedim. Kendi müslümanliklari veya kendi hayatlarinda yaşadikları tezatliklar. Hoş o da cocuklara geciyor sonra onlar da buyuyunce aynisini devam ettiriyor.

Ama ozellikle cinsellik ve cinsiyet hakkıda gelecege yön verecek nesiller ve zihinler yetiştirmiyorlar o noktada dile getirilecek daha çok şey var malesef ☹

Oğlumda da var. Ama çok engellemiyor diye almadılar.

Oğlum baba tarafından saçının önündeki döneği, anne tarafından dil bağı almış.
Kimse genlerimizi sorgulamasın
Dönek derken kafa ortasında
Ya da alnın tam kenarındakı çiçeğe benzeyen şekli mi diyorsun.
Sezercıkte de vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…