Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya ben doktorla da konuştum hastaneden çıkmadan yaptırmayı planlıyordum. Bi defa söyledim söylemez olaydım. Herkes karıştı. Eşimin babaannesi bile diyor ki çocuk büyüsün sünnetini bilsin. 20 sini bekleyelim o zaman yemin ederim bu kadar saçma şey duymadım.

Kesinlikle çok haklısın bende çok kızıyorum bu cinsiyetçi kutlamalara. Aslında ben sadece cinsiyetçi kutlamalar değil bu bebeklerin ruhunun bile duymadığı bir çok kutlamaya da karşıyım gereksiz masraflar yığını valla bugün birisi paylaşmış 5-6 aylık kızına kına gecesi yapmış ne alaka anlamadım bir kına törenleri eksikti bu da yeni moda sanırım

Bende de olmustu 2 hafta once. Ve bunun üstünden bi kaç gün gecince kontrol vardi doktora gittim kurmussun kafanda falan dedi. Fazla su ıslaklıgı oldugu gün öglen uykusuna yatmistim. uykudan kalktiktan sonra olmustu. Baya terlemistim. Belki ondandrı o zaman dedim. Sonra az az devam etti ama ben de su ıslakligıyla beraber beyazimsi akinti da oluyor.
Gecen hafta yine gittim doktora kontrollerim haftada bir oluyor artik. Ve yine suyu normal cikti. Ve akinti da biraz azaldı.
Bakalm yarın yine gidecegim kontrole. Nasılmis gorecegim ama evham yapmiyorum artk.

Bu cok yogun ıslaklıgı yaşadigim hafta bi de Esergy sanirim anlamamısım sızıntı seklinde suyum azalmıs doguma alcak doktor dedi. Ben de o yuzden ekstra bi korkmuştum hatta topikte on kere dile getirip sizleri bile bezdirmis olabilirim

Ya bu acılı birşey bilse ne olacak cocukta piskolojik soruna kadar yol aciyor bende bu ve bune benzer cok sey duydum esim bile destek olmadi . Ama sonradan eşim bidaha oglum olsa seni dinlerim dogar dogmaz yaptiririm demeye basladi cnku oglum sunnet olmusla olmamis arasinda hc bir farki yok tu birde biyerde okumustum idrarda iylesmeye yardmci oluyormus sanirim kucuk yasta iylesme hic birseyn farkinda olmamasi daha iyi bence ..

Üstelik sunnet dugunu nedir ya yapana saygi duyuyorum elbet ama okdar sacmaki al oglum bu pipin okdr kiymetliki dugun yapiyoruz birde al hayatinin merkezine koy demek hani sade bir mevlid anlrmda bildgn ciddi anlamda düğün yapan var .. benim esimde yapmiycgi halde bunu bahane etti sakaya vurarak bende dedimki ogluna sunnet dugunu yaparsan ilerde kizim olursa bnde ilk adet oldugunda kizima dugun yaparm kutsallastirilacaksa analik kutsallastirilsn sonucta regl dogurganlik kazandiriyor

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hiç okumadan yazıyorum iyi dilekleriniz için çok teşekkürler herşey çok güzel rüya gibi ben Ela mı aldım az evvel eve geldim hastanede olduğum sürede hep emZirme derdindeydim iyi kötü sütüm geliyor sadece bir kere mama verdik onuda pek emmedi zaten kakasınıda yaptı çok şükür rüya gibi dedimya gerçekten öyle 2900 grm 48 cm doğdu miniğim epidural başladık sonra ben ağlama krizine girince hafif bir uyuşturdular ama nasıl oluyorsa bebeğimin doğum anını doğumhanede ki fotoğraf çekimizi hatırlıyorum bizde herşey yolunda kv dem bende kalıcak bi süre bu arada ben gazımı bir türlü çıkaramayınca bana hastane çıkışında lavman yapıldı Buda tuhaf bi anı oldu genelde girerken yapılır Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin yaşadığımız bu güzel süreçte iyiki yanımdasınız

Kafanda kurmussun ne ya sonucta bu dogum icin gelen bi su olmaya bilir ama doktorumuza danismakta en dogal hakkimiz yani bilmiyoruzki soruyorz birde hamilelik disinda bir kadindan berrak kivamsiz fazlaca su gelirmi cok sacma kadinsal akintilar yada iltihapli akintilar genelde kivamli oluyor bu arada benim sade su geldi hc bir sekilde kivamli bisi yok . Bakalm ya bende doktora yazdm ama muhtemelen olur oyle seyler diyip gecer cumsrtsi kontrlm var zaten bi dogursakta şu cevapsiz sorulardan kurtulsak :))

Yaa gözünüz aydin saglikli sihatli buyutmek nasip olsun benimde elam olacak sen elami kucagima aldim yazinca bir garip güzel hissetim Allahim hep beraber mutlu huzurlu nice yıllar gormek nasip etsin size inşAllah

Valla ilk dedigimde suyun mu geliyor ki dedi sonra usg ile bakti tabi ben bidı bıdı ettikce adam oo sen baya kafanda kurmussun yaa dedi. Ama suyu gayet iyi dedi. Ben de Şöyle ki az geliyo hep degil dedim o degildir o zaman hep gelmesi lazm dedi. Istersen bakalm ama dedi sanırım alttan muayene etcekti ben de yok suyu iyiyse kalsn dedim alttan baktirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…