- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.941
Ben cok ikilemde kalinca penye battaniyeden bi tik kalin nohut battaniyede aldim canim bence al aklnda kalcagina yaninda kalsn bakBattaniye olarak penye battaniye yeterli olur mu ki
Benimde hic kesmiyoda mecbur napcanBende evden alayim uğrayıp diyorum ama başlarına güneş geçecek. Bide gözüm kesmiyor
Benim su sızıntı şeklinde geldi diğer iki doğumda ama böyle anlaşılmayacak gibi değil. Ayağa kalkınca ya da WC ye oturunca da sızıyordu mesela. Hatta doktoru aramıştık 1 saat takip edin devam ederse gelin demişti. Arada dursa da asla kesilmez su mutlaka devamı gelirBisi sorucam bende ara ara oluyordu ama doktor usg de su iyi dedigi icin hic soylemedim.. boyle su gbi akinti rengi yok kokusu yok kivami yok sadece cmsrm islaniyor . Az önce biraz fazla geldi boyle adet birden gelir sicak hissedersn ama akar tutamazsn ya o sekilde tuvalete gittim cmsrm avuc ici kadar islanmis su gelmis su boyle gelirmi az az yoksa birden cokmu gelir doktoruma yazmalimiyim napcami sasirdm
Vallahi burada sicak ne bilem amy uzun giydirdiler diyince bilemedim. Hele bugün gercekten darlandm ayri pis bi sıcak var. Müslin de koymustum penye battaniye de koymustum. Üsürse hepsini birden örteriz artkCok sicak yaAl yanina yinede muslin de koy
Hamileler kurmakta 1 numaradir zatenValla ilk dedigimde suyun mu geliyor ki dedi sonra usg ile bakti tabi ben bidı bıdı ettikce adam oo sen baya kafanda kurmussun yaa dedi. Ama suyu gayet iyi dedi. Ben de Şöyle ki az geliyo hep degil dedim o degildir o zaman hep gelmesi lazm dedi. Istersen bakalm ama dedi sanırım alttan muayene etcekti ben de yok suyu iyiyse kalsn dedim alttan baktirmadim
Wc de oturunca siziyor ama idrarmi yoksa vajinal akintimi anlayamiyorum en iysi bende takip edeyim biraz degisikti cnku sicak sicak rahimden akti birden ve sade su normalde olabilir bilmiyorum ama normalde akintilarm oldugunda hep kremsi vs oluyor hayrlisi bakalmBenim su sızıntı şeklinde geldi diğer iki doğumda ama böyle anlaşılmayacak gibi değil. Ayağa kalkınca ya da WC ye oturunca da sızıyordu mesela. Hatta doktoru aramıştık 1 saat takip edin devam ederse gelin demişti. Arada dursa da asla kesilmez su mutlaka devamı gelir
Nohut battaniyesini kv aldm ben dedi ama uzakta daha bize ulaşmadi. O kivamda bişi var olmadi onu gotureyim bi deBen cok ikilemde kalinca penye battaniyeden bi tik kalin nohut battaniyede aldim canim bence al aklnda kalcagina yaninda kalsn bakSurrender bebesine iki kat uzun kol giydirmisler bebek yeni dogunca üşüyormus belki 20 gunlk vs olunca biraz buyuyunce vucut isisi duzelnce daha raht giydirebilirz ama yenidogan bebekler hipotermi sorunu olabiliyormus
Evet anneme sordum babamda da varmış. Kardeşimde yokmuş ama .Ben bu şey herkeste var sanıyordumOğlumda vardı doğduğunda kbb doktoruna gösterin dediler. Onun aldırmak için dereceleri var.
Yeğeniminkini aldırdılar 2 yaşındayken..
Doktor oğlum için rahat meme emebiliyor mu, dilini dışarı çıkarıp yalanıyor mu diye sordu. Muayene etti ve 7 aylıkken tekrar çağırdı. O zaman da almadı. Ama ben her kbb doktoruna gitmemde sordum dil bağına baksınlar diye..
Ben ş,ç,j gibi noktalı harflerden anlaşılır sanıyordum. Oğlum 4-5 yaşına kadar zorlandı çünkü o harflerde.
Şimdi 6 yaşında en son doktorun biri "nine de" diye test etti. Oradan anlaşılıyormuş.
Bir miktar var ama hiçbir doktor almıyor
Sende varsa ailede başkasında da vardır..
Nohut battaniyesini kv aldm ben dedi ama uzakta daha bize ulaşmadi. O kivamda bişi var olmadi onu gotureyim bi deher gün daha da artacak mı bu valiz işi bi cantayla bâsladim dogurana kadar 2 ye cıkmasa bari
Şeffaf su gibi ve kokusuzsa biraz daha takip et devam ederse mutlaka doktoruna haber ver. İlkinde sabah gittim doktora hiç bir şey yoktu nst temizdi. Akşam bi başladı biz doğumaWc de oturunca siziyor ama idrarmi yoksa vajinal akintimi anlayamiyorum en iysi bende takip edeyim biraz degisikti cnku sicak sicak rahimden akti birden ve sade su normalde olabilir bilmiyorum ama normalde akintilarm oldugunda hep kremsi vs oluyor hayrlisi bakalmbekliycez artik
Oyyy maşallah ikinizinde iiyi olduğuna sevindim ne güzel bebişin yanınada artıkMerhaba kızlar hiç okumadan yazıyorum iyi dilekleriniz için çok teşekkürler herşey çok güzel rüya gibi ben Ela mı aldım az evvel eve geldim hastanede olduğum sürede hep emZirme derdindeydim iyi kötü sütüm geliyor sadece bir kere mama verdik onuda pek emmedi zaten kakasınıda yaptı çok şükür rüya gibi dedimya gerçekten öyle 2900 grm 48 cm doğdu miniğim epidural başladık sonra ben ağlama krizine girince hafif bir uyuşturdular ama nasıl oluyorsa bebeğimin doğum anını doğumhanede ki fotoğraf çekimizi hatırlıyorumbizde herşey yolunda kv dem bende kalıcak bi süre bu arada ben gazımı bir türlü çıkaramayınca bana hastane çıkışında lavman yapıldı Buda tuhaf bi anı oldu genelde girerken yapılır Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin yaşadığımız bu güzel süreçte iyiki yanımdasınız
Ben 1 yaşımda konuşmuşum, hiç de sorun olmadı konuşmam. O yüzden de bunu şu güne kadar bilmiyordum .Ben o şeyin herkeste olduğunu sanıyordum2 / 3 sesi çıkartamama geç konuşma gibi durumların var mı?
Çok az insan hiç etkisiz bir hayat sürüyor aslında. Hepimizde var da ileri olması biraz müdahale gerektiriyor belki seninki normal sınırlardadır.
Hamileler kurmakta 1 numaradir zatenbende smdi yazdgma pisman oldum ya bencede devami gelmeyecek gbi devami gelen bisi olsa neyse iki dk da kurdum bende baksana ahajan devami gelmezse benimkide dalga gecer muhtemelen
Ben penye ve müslin aldım sadece brnce olur yaBattaniye olarak penye battaniye yeterli olur mu ki
Tamda dedigin gbi ama heycanlandm ya bak smdiŞeffaf su gibi ve kokusuzsa biraz daha takip et devam ederse mutlaka doktoruna haber ver. İlkinde sabah gittim doktora hiç bir şey yoktu nst temizdi. Akşam bi başladı biz doğuma
Evet hep ikilem .. ama biyandanda sakin ol bi kasik sudan nolcak diyorumaynen.
Ya bi de adet döngüsündeydim sonradan tarihe bakinca belki ondan dedim. Bilmiyorum iste napcan gec kalmiş olmaktan korkuyoruz zamaninda müdahale olsun tedbirsizligimden dolayi bişey olmasin istiyoruz. Aslinda cok ayri bi sorumluluk ve işin garibi standart bisey yok i da olabilir bu da olabilir seklinde hep
Avuç içi kadar değil de daha çok olmalı diye biliyorum ben .Ben idrarimi artık çok tutamıyorum bebek aşağıda çünkü. Benim her daim ıslak oluyor. Doktor suyu da iyi dedi o yüzden ben de söylemedim. Onun rengi ve kokusu farklı oluyormuş. Bir de tuvaletten hemen kalkma biraz bekle çünkü az bi şey idrar kalabiliyor. Peceteyle biraz tut bakalım hala böyle çok geliyor mu yoksa damla damla mi geliyorBisi sorucam bende ara ara oluyordu ama doktor usg de su iyi dedigi icin hic soylemedim.. boyle su gbi akinti rengi yok kokusu yok kivami yok sadece cmsrm islaniyor . Az önce biraz fazla geldi boyle adet birden gelir sicak hissedersn ama akar tutamazsn ya o sekilde tuvalete gittim cmsrm avuc ici kadar islanmis su gelmis su boyle gelirmi az az yoksa birden cokmu gelir doktoruma yazmalimiyim napcami sasirdm
Vauv o kadar hızlı degisim oluyor mu ya ? Ben sanıyordum nst temizse bayağı bir süre doğurmazsinŞeffaf su gibi ve kokusuzsa biraz daha takip et devam ederse mutlaka doktoruna haber ver. İlkinde sabah gittim doktora hiç bir şey yoktu nst temizdi. Akşam bi başladı biz doğuma
Ben wc ye oturunca devam eden bisey yoktu o zaman takip et bakalm. Sizintisi olanlar hemen o gün dogurmadı ya ciger gelistirici falan filan iki gün bekledi sanirim esergy.Wc de oturunca siziyor ama idrarmi yoksa vajinal akintimi anlayamiyorum en iysi bende takip edeyim biraz degisikti cnku sicak sicak rahimden akti birden ve sade su normalde olabilir bilmiyorum ama normalde akintilarm oldugunda hep kremsi vs oluyor hayrlisi bakalmbekliycez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?