Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Battaniye olarak penye battaniye yeterli olur mu ki
Ben cok ikilemde kalinca penye battaniyeden bi tik kalin nohut battaniyede aldim canim bence al aklnda kalcagina yaninda kalsn bak Surrender bebesine iki kat uzun kol giydirmisler bebek yeni dogunca üşüyormus belki 20 gunlk vs olunca biraz buyuyunce vucut isisi duzelnce daha raht giydirebilirz ama yenidogan bebekler hipotermi sorunu olabiliyormus

Benim su sızıntı şeklinde geldi diğer iki doğumda ama böyle anlaşılmayacak gibi değil. Ayağa kalkınca ya da WC ye oturunca da sızıyordu mesela. Hatta doktoru aramıştık 1 saat takip edin devam ederse gelin demişti. Arada dursa da asla kesilmez su mutlaka devamı gelir

Cok sicak ya Al yanina yinede muslin de koy
Vallahi burada sicak ne bilem amy uzun giydirdiler diyince bilemedim. Hele bugün gercekten darlandm ayri pis bi sıcak var. Müslin de koymustum penye battaniye de koymustum. Üsürse hepsini birden örteriz artk

Hamileler kurmakta 1 numaradir zaten bende smdi yazdgma pisman oldum ya bencede devami gelmeyecek gbi devami gelen bisi olsa neyse iki dk da kurdum bende baksana ahajan devami gelmezse benimkide dalga gecer muhtemelen

Wc de oturunca siziyor ama idrarmi yoksa vajinal akintimi anlayamiyorum en iysi bende takip edeyim biraz degisikti cnku sicak sicak rahimden akti birden ve sade su normalde olabilir bilmiyorum ama normalde akintilarm oldugunda hep kremsi vs oluyor hayrlisi bakalm bekliycez artik

Nohut battaniyesini kv aldm ben dedi ama uzakta daha bize ulaşmadi. O kivamda bişi var olmadi onu gotureyim bi de her gün daha da artacak mı bu valiz işi bi cantayla bâsladim dogurana kadar 2 ye cıkmasa bari

Evet anneme sordum babamda da varmış. Kardeşimde yokmuş ama .Ben bu şey herkeste var sanıyordum

Nohut battaniyesini kv aldm ben dedi ama uzakta daha bize ulaşmadi. O kivamda bişi var olmadi onu gotureyim bi de her gün daha da artacak mı bu valiz işi bi cantayla bâsladim dogurana kadar 2 ye cıkmasa bari
Yok ya ben bitek nohut battaniye ekdlm valla hala tekteyim cifte cikarmaya niyetim yok benim valizde suan bir müslin bir penye birde nohut battaniye var dedgn gbi muslin arti penyeye sarilsada gayet yeter bence

Şeffaf su gibi ve kokusuzsa biraz daha takip et devam ederse mutlaka doktoruna haber ver. İlkinde sabah gittim doktora hiç bir şey yoktu nst temizdi. Akşam bi başladı biz doğuma

Oyyy maşallah ikinizinde iiyi olduğuna sevindim ne güzel bebişin yanınada artık

Ben 1 yaşımda konuşmuşum, hiç de sorun olmadı konuşmam. O yüzden de bunu şu güne kadar bilmiyordum .Ben o şeyin herkeste olduğunu sanıyordum

Hamileler kurmakta 1 numaradir zaten bende smdi yazdgma pisman oldum ya bencede devami gelmeyecek gbi devami gelen bisi olsa neyse iki dk da kurdum bende baksana ahajan devami gelmezse benimkide dalga gecer muhtemelen
aynen.

Ya bi de adet döngüsündeydim sonradan tarihe bakinca belki ondan dedim. Bilmiyorum iste napcan gec kalmiş olmaktan korkuyoruz zamaninda müdahale olsun tedbirsizligimden dolayi bişey olmasin istiyoruz. Aslinda cok ayri bi sorumluluk ve işin garibi standart bisey yok i da olabilir bu da olabilir seklinde hep

Şeffaf su gibi ve kokusuzsa biraz daha takip et devam ederse mutlaka doktoruna haber ver. İlkinde sabah gittim doktora hiç bir şey yoktu nst temizdi. Akşam bi başladı biz doğuma
Tamda dedigin gbi ama heycanlandm ya bak smdi takipteym ozmn aksama kadr bidaha olmazsa sanirim o akinti o akinti degil demektir not: 22 sinde dogurmak istemiyoooooom

Evet hep ikilem .. ama biyandanda sakin ol bi kasik sudan nolcak diyorum filmlerde kovayla su boşaliyor bisi olmuyor ya sonra kendine gel gercek hayattasin diyorum

Avuç içi kadar değil de daha çok olmalı diye biliyorum ben .Ben idrarimi artık çok tutamıyorum bebek aşağıda çünkü. Benim her daim ıslak oluyor. Doktor suyu da iyi dedi o yüzden ben de söylemedim. Onun rengi ve kokusu farklı oluyormuş. Bir de tuvaletten hemen kalkma biraz bekle çünkü az bi şey idrar kalabiliyor. Peceteyle biraz tut bakalım hala böyle çok geliyor mu yoksa damla damla mi geliyor

Vauv o kadar hızlı degisim oluyor mu ya ? Ben sanıyordum nst temizse bayağı bir süre doğurmazsin

Ben wc ye oturunca devam eden bisey yoktu o zaman takip et bakalm. Sizintisi olanlar hemen o gün dogurmadı ya ciger gelistirici falan filan iki gün bekledi sanirim esergy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…