Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Amy lee ninde yasadgi yere baktm istanbul yani oda pek serin bi yerde degil istanbul su bi haftadir biraz iyi serin kavurucu sicaklar kapida neminini hic sorma zaten güney cephede oturmak ve evin butun odalarinin guneye bakmasi gunesin dogusundan batisina bizim evde bazen hic cam acmiyorum daha serin geliyor cam acinca kaynar hava giriyor iceri sanki

Buda benim baby nin sıfatı eşgali zaten burnu gozu cozemedimde dudaklri biraz belli oda cok mutlsuz gozukuyor millet usg den bakinca anasina babasina benzetiyor bizim usgde doktr iki saat gosteriyor agzi burnu cozemiyom nekdr eski usg ise artk

Eklentiler

• IMG_20220622_160842.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 78
Aynen bayadır havalar serindi, ama bugun belli etti kendini çok sıcak, böyle giderse hava sıcak olur biZim doğumda

1bal1kaymakannesi kuzum benim de iç çamaşırım genelde ıslak. Hatta tüm hamilelik böyle geçti Hep peçete veya günlük ped koyuyorum.
Akıntım artık iyice su gibi. Kokusu yok. Amniyon sıvısının kendine has bir kokusu var diye okumuştum. Mesela bir geliyor, sonra 3 saat sonra geliyor. Bu güne kadar sızıntıdan hiç şüphelenmedim, suyum da hep iyi çıkıyor ultrasonda

Kızlar ben bebek hareketlerini soracaktım. Günde kaç olması lazımdı, unuttum
İki gündür bebiş çok sakin, ama hareket ettiği zaman canımı acıtıyor.
Yani sık sık değil de, uzun aralıklarla ve sert hareket ediyor.
Mesela saat 2de canımı çok yaktı, sonra hiç hareket etmedi.
Şimdi yine(demek ki 2.5 saat sonra) sağlam 4-5 tekme attı ve durdu.

Benim doktorum 10 diyor canım

Ben günde 10 diye biliyorum canım

Kızlar demekki bunun ameliyatta geneli , spinali yok, kimse hemen gelemiyo haber vermeye, tam kendine gelmeden
Ya aslinda kendine geliyorsun spinal için konuşuyorum ama emzirme olayı oluyor hemsire geliyor bide başında kv falan olunca doğurdu gene de elinden tel düşmüyor muhabbeti olmasın diyedir belki bilemiyorum ama ben emzirdikten sonra telefonumu istemiştim

Bende sırf oda kalabalık olur fln diye elime alıp yazamamhaklı olarak, anca gece fln yazabilirim herkes dağılıp gittikden sonra

Sonra gelin ne telefoncu demesinler

Selam güzel anneler ben de kontrolden geldim. Daha doğum yapanlardan haber yok galiba inşaallah sorunsuz almışlardır miniklerini kucaklarına ne güzel ya minicik eller ayaklar bezelye burunlar mis kokular

Bizim kontrol de güzel geçti 38+1 olduk bu gün geçen hafta az kilo almış diye üzülmüştüm maşallah bu hafta 3260 olmuş boyu da 49 cm dedi doktor Ama daha doğumla ilgili hiçbir işaret yok hatta doktor bayramdan önce doğar mı sence dedi içime bi kurt düştü. Hemen bu gün uzun uzun yürüyüşlere merdiven çıkmaya başlıyorum

hurmalar ada çayları başlasın ozman artık maşallah bebişe

Bende sırf oda kalabalık olur fln diye elime alıp yazamamhaklı olarak, anca gece fln yazabilirim herkes dağılıp gittikden sonra

Sonra gelin ne telefoncu demesinler
Heran herşey olabilir valla diyebilirler canim gece zaten sakin oluyor refakatcilar uyuyor sen uyuyamıyorsn o arada şey yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…