- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.961
Aynen bayadır havalar serindi, ama bugun belli etti kendini çok sıcak, böyle giderse hava sıcak olur biZim doğumdaAmy lee ninde yasadgi yere baktm istanbul yani oda pek serin bi yerde degil istanbul su bi haftadir biraz iyi serin kavurucu sicaklar kapida neminini hic sorma zaten güney cephede oturmak ve evin butun odalarinin guneye bakmasi gunesin dogusundan batisina bizim evdebazen hic cam acmiyorum daha serin geliyor cam acinca kaynar hava giriyor iceri sanki
Ben de öyle sanıyordum Benim 2sinde de nst de hiç sancı çıkmadı. Doğum aniden başladıVauv o kadar hızlı degisim oluyor mu ya ? Ben sanıyordum nst temizse bayağı bir süre doğurmazsin
Zaten biz doguruyorz kavurucu sicaklr geliyormus rivayetlere goreAynen bayadır havalar serindi, ama bugun belli etti kendini çok sıcak, böyle giderse hava sıcak olur biZim doğumda
selamlar bende siznle aynı haftadayım bendede sertleşme oluyor sıksık siz ne yaptınız peki?Aynısı bende de var özellikle ayaktayken karnım taş gibi.
Teşekkür ederimmEvet 2 tane uzun kollu
Benim doktorum 10 diyor canımKızlar ben bebek hareketlerini soracaktım. Günde kaç olması lazımdı, unuttum
İki gündür bebiş çok sakin, ama hareket ettiği zaman canımı acıtıyor.
Yani sık sık değil de, uzun aralıklarla ve sert hareket ediyor.
Mesela saat 2de canımı çok yaktı, sonra hiç hareket etmedi.
Şimdi yine(demek ki 2.5 saat sonra) sağlam 4-5 tekme attı ve durdu.
Ben günde 10 diye biliyorum canımKızlar ben bebek hareketlerini soracaktım. Günde kaç olması lazımdı, unuttum
İki gündür bebiş çok sakin, ama hareket ettiği zaman canımı acıtıyor.
Yani sık sık değil de, uzun aralıklarla ve sert hareket ediyor.
Mesela saat 2de canımı çok yaktı, sonra hiç hareket etmedi.
Şimdi yine(demek ki 2.5 saat sonra) sağlam 4-5 tekme attı ve durdu.
Ya aslinda kendine geliyorsun spinal için konuşuyorum ama emzirme olayı oluyor hemsire geliyor bide başında kv falan olunca doğurdu gene de elinden tel düşmüyor muhabbeti olmasın diyedir belki bilemiyorumKızlar demekki bunun ameliyatta geneli , spinali yok, kimse hemen gelemiyo haber vermeye, tam kendine gelmeden
Günde diyorsun kuzum değil mi?Benim doktorum 10 diyor canım
Bende sırf oda kalabalık olur fln diye elime alıp yazamamYa aslinda kendine geliyorsun spinal için konuşuyorum ama emzirme olayı oluyor hemsire geliyor bide başında kv falan olunca doğurdu gene de elinden tel düşmüyor muhabbeti olmasın diyedir belki bilemiyorumama ben emzirdikten sonra telefonumu istemiştim
hurmalar ada çayları başlasın ozman artıkSelam güzel annelerben de kontrolden geldim. Daha doğum yapanlardan haber yok galiba inşaallah sorunsuz almışlardır miniklerini kucaklarına ne güzel ya minicik eller ayaklar bezelye burunlar mis kokular
Bizim kontrol de güzel geçti 38+1 olduk bu gün geçen hafta az kilo almış diye üzülmüştüm maşallah bu hafta 3260 olmuş boyu da 49 cm dedi doktorAma daha doğumla ilgili hiçbir işaret yok hatta doktor bayramdan önce doğar mı sence dedi içime bi kurt düştü. Hemen bu gün uzun uzun yürüyüşlere merdiven çıkmaya başlıyorum
Heran herşey olabilir valla diyebilirler canim gece zaten sakin oluyor refakatcilar uyuyor sen uyuyamıyorsn o arada şey yaparsınBende sırf oda kalabalık olur fln diye elime alıp yazamamhaklı olarak, anca gece fln yazabilirim herkes dağılıp gittikden sonra
Sonra gelin ne telefoncu demesinler
Aynen o ara bi şekilde yazıp çıkarıpHeran herşey olabilir valla diyebilirler canim gece zaten sakin oluyor refakatcilar uyuyor sen uyuyamıyorsn o arada şey yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?