- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.981
hurmalar ada çayları başlasın ozman artıkmaşallah bebişe
Benim sezaryen olacak ama bu su olayını yaşamak isterdim .Tam anlamıyla nasil bir şey merak ediyorumBen de öyle sanıyordum Benim 2sinde de nst de hiç sancı çıkmadı. Doğum aniden başladı
Düzenli olarak kullanmanız lazım. Ben pişiği önlemek için altını değiştirirken temizledikten hemen sonra sürüyorum sizde öyle yapabilirsiniz nohut tanesinden daha az kadar sürseniz yetiyo zaten baya bereketline kadar süre kullanmak gerekiyor peki sürekli olarak mı
Eve çıkınca zaten emzirirken bakiniveriyoesun telefona emzirmek uzun sürüyor ilk zamanlariAynen o ara bi şekilde yazıp çıkarıp
Ben dua ediyorum bu sefer önce sancı olsun diyeBenim sezaryen olacak ama bu su olayını yaşamak isterdim .Tam anlamıyla nasil bir şey merak ediyorum
Çünkü önce su gelince hastanede çok vakit geçiyor ya ama sen sezaryen olacaksan o sıkıntı olmazBenim sezaryen olacak ama bu su olayını yaşamak isterdim .Tam anlamıyla nasil bir şey merak ediyorum
Evet canım 1 gün içindeGünde diyorsun kuzum değil mi?
Saatte falan değildir inşallah
Artık düzeni var ondan böyle. Günde 10 hareket yeterli sayiliyorKızlar ben bebek hareketlerini soracaktım. Günde kaç olması lazımdı, unuttum
İki gündür bebiş çok sakin, ama hareket ettiği zaman canımı acıtıyor.
Yani sık sık değil de, uzun aralıklarla ve sert hareket ediyor.
Mesela saat 2de canımı çok yaktı, sonra hiç hareket etmedi.
Şimdi yine(demek ki 2.5 saat sonra) sağlam 4-5 tekme attı ve durdu.
Ahhh bol bol gelsinde uzun uzun sürsünEve çıkınca zaten emzirirken bakiniveriyoesun telefona emzirmek uzun sürüyor ilk zamanlari
Aynen benim sezaryen olacak ya o yüzden bir şey fark etmiyor .haftası da iyiÇünkü önce su gelince hastanede çok vakit geçiyor ya ama sen sezaryen olacaksan o sıkıntı olmaz
İnşallah olurBen dua ediyorum bu sefer önce sancı olsun diye
Merhaba bende pişik merhemi alıcam ama sürekli kullanımda masrafı ne oluyor size? Biraz pahalı geldi de banaDüzenli olarak kullanmanız lazım. Ben pişiği önlemek için altını değiştirirken temizledikten hemen sonra sürüyorum sizde öyle yapabilirsiniz nohut tanesinden daha az kadar sürseniz yetiyo zaten baya bereketli
Aslında çok erkek düşkünlüğü veya ayrım yoktur kızlar da çok özgürler ama alkol ve gösteriş malesefEvet içki kısmına girmek istemedim aklima geldi o taraf ama sonuçta içmek istiyorlarsa icebilirler cidden cok müthiş paralar akıtıyorlar içki için. O tezatlıklarına laf etmek istemedim. Kendi müslümanliklari veya kendi hayatlarinda yaşadikları tezatliklar. Hoş o da cocuklara geciyor sonra onlar da buyuyunce aynisini devam ettiriyor.
Ama ozellikle cinsellik ve cinsiyet hakkıda gelecege yön verecek nesiller ve zihinler yetiştirmiyorlar o noktada dile getirilecek daha çok şey var malesef ☹
Ben kaşarlandım artık bacım bana koymaz da sen korkma hepsi geçecekHadi yaaaa
Cuma sorcam hocaya bende bakalım bizim hastane ne yapıyyorr, zaten habire sezeryan videoları pylaşıyo inatagramdan görüyomBen kaşarlandım artık bacım bana koymaz da sen korkma hepsi geçecek
Belkide yokturBen 1 yaşımda konuşmuşum, hiç de sorun olmadı konuşmam. O yüzden de bunu şu güne kadar bilmiyordum .Ben o şeyin herkeste olduğunu sanıyordum
Kilo boy olaylarına takılma ultrason yanıltıcı oluyor sağlıklı olsun yeterSelam güzel annelerben de kontrolden geldim. Daha doğum yapanlardan haber yok galiba inşaallah sorunsuz almışlardır miniklerini kucaklarına ne güzel ya minicik eller ayaklar bezelye burunlar mis kokular
Bizim kontrol de güzel geçti 38+1 olduk bu gün geçen hafta az kilo almış diye üzülmüştüm maşallah bu hafta 3260 olmuş boyu da 49 cm dedi doktorAma daha doğumla ilgili hiçbir işaret yok hatta doktor bayramdan önce doğar mı sence dedi içime bi kurt düştü. Hemen bu gün uzun uzun yürüyüşlere merdiven çıkmaya başlıyorum
Dürüstlük desen var, cesaret verme desen varBen kaşarlandım artık bacım bana koymaz da sen korkma hepsi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?