Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cuma sorcam hocaya bende bakalım bizim hastane ne yapıyyorr, zaten habire sezeryan videoları pylaşıyo inatagramdan görüyom yukardan ittiriyolar kesilen yeri çekiştiriyolar fln görüyorum
Aynen bende ilk kez spinal olacağım o konuda bende gördükçe bir hoş oluyorum ama sağsağlim çocuklarımla kavuşalım gerisine dayanırım Allahın izniyle

İlkinde almıstı doktorum bunda da alırda eşimi ikna etme çabasındayım o da seni öyle görünce dayanamıyorum dedi ilkinde acemiydin şimdi tecrübeli annesin dedi ama ikna ederim insaallah

Kızlar eski mesajları henüz okuyamadım Soranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.

Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor. Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.

Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.

Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.

Gözün aydın hemen kilo alir zaten sağ salim atlattin zor kısmı evladinla nice güzel günler görürsün insallah

Ikisinide yaşadın diye soruyorum normal mi sezeryan mi kolay geldi

Gözünüz aydın ay herkes patır patır doğuruyor
Sana ağrı kesici az vermişler gibi geldi bana iste versinler yine. Spinal olayı nasıl anlat biraz

Ben de öyleyim valla heyecanlı stresli endişeli.Sanki sınav var da ben hiç hazirlanmamism gibibilmediğim çok şey var gibi ....uzar da gider.en iyisi akışına bırakıp yaşayarak öğrenmek sanırım

Ayyy maşallah hayırlı olsun çok sevindim bebişin yanında artık

Gözünaydın canim sana da çok geçmiş olsun,bi an önce toparlanirsin insallah.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Günde 10 hareket sayacagiz. Benim de merak ettiğim evet 10 kez hareket var en az ama dinle bugün arasında epey hareket farkı olursa bu sorun olur mu? Dün gayet iyiydi hareket sayısı. Bugün daha sakin

Günde 10 hareket sayacagiz. Benim de merak ettiğim evet 10 kez hareket var en az ama dinle bugün arasında epey hareket farkı olursa bu sorun olur mu? Dün gayet iyiydi hareket sayısı. Bugün daha sakin
Olmaz hiç merak etme. Bazı günler hiç hissetmiyorum bazen kıpır kıpır saymaya gerek kalmıyor.

Yaa güle oynaya büyüsün minik kuş ömrü uzun bahtı açık olsun

Kızlar eski mesajları henüz okuyamadım Soranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…