- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.021
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah darısı başımızaKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Yaptiginiz paketin bir fotografini atar misiniz? Kafamda oturmadiO kadar attım tuttum çikolata etiketleri için sonunda gittim ısmarladım valla kolonya şişesi etiketi de olacak toplam 95-100 tanesi 20 tl ve yuvarlak şekilde olacak uğraştığıma değmeyecekti sadece hazır etiketlerden seçmek zorunda kaldım kendi tasarımım yalan oldu ama kimsenin de çikolata üstündeki etiket modelini inceleyeceğini sanmıyorum
Dün bu işleri yapan bir mağazada benim hazırladığım tarz kutular gördüm içinde tek içimlik kahve ve minik şişede çakıl taşı var tanesine 12,5 tl dediBenim hem içerik daha çok hem de 3,75 e falan geldi toptan alsam daha bile ucuza gelirmiş amma kar yapıyolar be
Şuan 12 tane kaydettiğimm, liptonn hesapda bugun doğumu vardı doğum olduysa 13 flnyoncambenim kac bebe dogdu gi
Kutuları hazırladım da daha içini hazırlamadım etiketleri bekliyeceğim içinde tek içimlik kahve, lokum ve çikolata olacak üstünü de jüt ipiyle bağlayacağımYaptiginiz paketin bir fotografini atar misiniz? Kafamda oturmadi
Çok tatlı bir hediye benceKutuları hazırladım da daha içini hazırlamadım etiketleri bekliyeceğim içinde tek içimlik kahve, lokum ve çikolata olacak üstünü de jüt ipiyle bağlayacağım
Kilo boy olaylarına takılma ultrason yanıltıcı oluyor sağlıklı olsun yeter
Bunun aynısını tanesi 12,5 dediler benim içeriği biraz değişik olacakYaptiginiz paketin bir fotografini atar misiniz? Kafamda oturmadi
Seninle bi alakası olduğunu sanmıyorum yeri daraldığı için dr lar doğru ölçüm alamıyorlar 1 mm bile az ölçse değerler değişiyor ve genellikle ultrasonda söylenenle doğum kilosu farklı oluyor zaten dr da tahmini söylüyor üzme kendini ayrıca doğunca da kilo verecek şişliği inecek sonra toplayacak zayıf bebeklerin daha hızlı büyüdüğü de bir gerçek benceAyy evet aslında önemli olan sağlığı ben o dönem çok ağlamalı stresli bi dönemden geçmiştim eşimle, kilo almayınca kendimi suçlamıştım şimdi almasına o yüzden çok sevindim
Gel vallaÇok tatlı bir hediye benceetiket içinde en iyisi ben diğerlerinde kendim uğramıştim ama böyle kolay oldu. Sana bebek görmeye gelmek lazim
Ay hayırlı olsun, gözün aydın. Ağrısız sancısız ilerler inşallah ikiniz için deKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Evet ya benim de gördüğüm hep zayıf doğan bebek çok hızlı toparlıyorKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Seninle bi alakası olduğunu sanmıyorum yeri daraldığı için dr lar doğru ölçüm alamıyorlar 1 mm bile az ölçse değerler değişiyor ve genellikle ultrasonda söylenenle doğum kilosu farklı oluyor zaten dr da tahmini söylüyor üzme kendini ayrıca doğunca da kilo verecek şişliği inecek sonra toplayacak zayıf bebeklerin daha hızlı büyüdüğü de bir gerçek bence
Nereden sipariş verdin? Ben de çikolatayı ayrı stickerı ayrı alıp birleştirmeyi düşünüyorum daO kadar attım tuttum çikolata etiketleri için sonunda gittim ısmarladım valla kolonya şişesi etiketi de olacak toplam 95-100 tanesi 20 tl ve yuvarlak şekilde olacak uğraştığıma değmeyecekti sadece hazır etiketlerden seçmek zorunda kaldım kendi tasarımım yalan oldu ama kimsenin de çikolata üstündeki etiket modelini inceleyeceğini sanmıyorum
Dün bu işleri yapan bir mağazada benim hazırladığım tarz kutular gördüm içinde tek içimlik kahve ve minik şişede çakıl taşı var tanesine 12,5 tl dediBenim hem içerik daha çok hem de 3,75 e falan geldi toptan alsam daha bile ucuza gelirmiş amma kar yapıyolar be
İlk çocuğum yinede şöyle bişi yapmadım banada yazıklar olsun
Kahve hariç diğer hepsi trendyoldanNereden sipariş verdin? Ben de çikolatayı ayrı stickerı ayrı alıp birleştirmeyi düşünüyorum da
Benimde dedigin gbi ve usg de su hep iyi ama bu sefer birden cok gelince sasirdim cnm yoks sanirim 31-32 haftadan snra hep su geliyor benden suyumda azalma yok hic hatta ilk baslarda ben sey diye dusunuyodum acaba idrarmi kaciyor cocuk birden basini vurunca ama yok alaksi yok vajinadan geliyor ve adet gbi hissediyorm bakiyorm su gelmis1bal1kaymakannesi kuzum benim de iç çamaşırım genelde ıslak. Hatta tüm hamilelik böyle geçti Hep peçete veya günlük ped koyuyorum.
Akıntım artık iyice su gibi. Kokusu yok. Amniyon sıvısının kendine has bir kokusu var diye okumuştum. Mesela bir geliyor, sonra 3 saat sonra geliyor. Bu güne kadar sızıntıdan hiç şüphelenmedim, suyum da hep iyi çıkıyor ultrasonda
Canım yazamadim telefonu aldım eşim elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?