Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O kadar attım tuttum çikolata etiketleri için sonunda gittim ısmarladım valla kolonya şişesi etiketi de olacak toplam 95-100 tanesi 20 tl ve yuvarlak şekilde olacak uğraştığıma değmeyecekti sadece hazır etiketlerden seçmek zorunda kaldım kendi tasarımım yalan oldu ama kimsenin de çikolata üstündeki etiket modelini inceleyeceğini sanmıyorum
Dün bu işleri yapan bir mağazada benim hazırladığım tarz kutular gördüm içinde tek içimlik kahve ve minik şişede çakıl taşı var tanesine 12,5 tl dedi Benim hem içerik daha çok hem de 3,75 e falan geldi toptan alsam daha bile ucuza gelirmiş amma kar yapıyolar be

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah darısı başımıza

Yaptiginiz paketin bir fotografini atar misiniz? Kafamda oturmadi

Yaptiginiz paketin bir fotografini atar misiniz? Kafamda oturmadi
Kutuları hazırladım da daha içini hazırlamadım etiketleri bekliyeceğim içinde tek içimlik kahve, lokum ve çikolata olacak üstünü de jüt ipiyle bağlayacağım

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 106
Kutuları hazırladım da daha içini hazırlamadım etiketleri bekliyeceğim içinde tek içimlik kahve, lokum ve çikolata olacak üstünü de jüt ipiyle bağlayacağım
Çok tatlı bir hediye bence etiket içinde en iyisi ben diğerlerinde kendim uğramıştim ama böyle kolay oldu. Sana bebek görmeye gelmek lazim

Ayy evet aslında önemli olan sağlığı ben o dönem çok ağlamalı stresli bi dönemden geçmiştim eşimle, kilo almayınca kendimi suçlamıştım şimdi almasına o yüzden çok sevindim
Kilo boy olaylarına takılma ultrason yanıltıcı oluyor sağlıklı olsun yeter

Eklentiler

• 372D490E-9843-42D4-8217-023A6F7E916B.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 110
Ayy evet aslında önemli olan sağlığı ben o dönem çok ağlamalı stresli bi dönemden geçmiştim eşimle, kilo almayınca kendimi suçlamıştım şimdi almasına o yüzden çok sevindim
Seninle bi alakası olduğunu sanmıyorum yeri daraldığı için dr lar doğru ölçüm alamıyorlar 1 mm bile az ölçse değerler değişiyor ve genellikle ultrasonda söylenenle doğum kilosu farklı oluyor zaten dr da tahmini söylüyor üzme kendini ayrıca doğunca da kilo verecek şişliği inecek sonra toplayacak zayıf bebeklerin daha hızlı büyüdüğü de bir gerçek bence

Ay hayırlı olsun, gözün aydın. Ağrısız sancısız ilerler inşallah ikiniz için de

Gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüt inşaallah bebeğini mis gibi de kokla yerimize
Evet ya benim de gördüğüm hep zayıf doğan bebek çok hızlı toparlıyor Neyse dediğin gibi sağlıklı olsunlar sağ salim bi alalım kucağımıza da doğup da büyümeyen yok

Nereden sipariş verdin? Ben de çikolatayı ayrı stickerı ayrı alıp birleştirmeyi düşünüyorum da

Benimde dedigin gbi ve usg de su hep iyi ama bu sefer birden cok gelince sasirdim cnm yoks sanirim 31-32 haftadan snra hep su geliyor benden suyumda azalma yok hic hatta ilk baslarda ben sey diye dusunuyodum acaba idrarmi kaciyor cocuk birden basini vurunca ama yok alaksi yok vajinadan geliyor ve adet gbi hissediyorm bakiyorm su gelmis aman neyse bisi olmaz bi kasik su geldi zaten icerde bebise yetcek kadar vardir suan devam etmiyor ama kontrl ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…