- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.041
Sağol cnmCok şık olmus begendim :)
@umudahasret böyle olacak canım bak 1 tane hazırladım senin için
Piyasadaki çoğu pişik önleyici merhemin fiyatları böyle ama bepanthol baby içerik ve etkiden ben çok memnumumMerhaba bende pişik merhemi alıcam ama sürekli kullanımda masrafı ne oluyor size? Biraz pahalı geldi de bana
Hayırlı olsun, çok sevindim her şey güzel geçmiş maşallahMerhaba kızlar hiç okumadan yazıyorum iyi dilekleriniz için çok teşekkürler herşey çok güzel rüya gibi ben Ela mı aldım az evvel eve geldim hastanede olduğum sürede hep emZirme derdindeydim iyi kötü sütüm geliyor sadece bir kere mama verdik onuda pek emmedi zaten kakasınıda yaptı çok şükür rüya gibi dedimya gerçekten öyle 2900 grm 48 cm doğdu miniğim epidural başladık sonra ben ağlama krizine girince hafif bir uyuşturdular ama nasıl oluyorsa bebeğimin doğum anını doğumhanede ki fotoğraf çekimizi hatırlıyorumbizde herşey yolunda kv dem bende kalıcak bi süre bu arada ben gazımı bir türlü çıkaramayınca bana hastane çıkışında lavman yapıldı Buda tuhaf bi anı oldu genelde girerken yapılır Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin yaşadığımız bu güzel süreçte iyiki yanımdasınız
Kıstırmaların hazırları da var paketli bi bak internetten hem hijyenik hem hazırÇok güzel olacak bence bitinceben de lokum bisküvi kıstırma yaptıracağım tek tek paketlerde. Eski zaman gibi
Ya önceden de demişimdir benim bu bebe nasıl kısmetli bişeyse maşallah hep önüne çıktı indirimli bilmem ne yani alıp yapmasam olmazdıİlk çocuğum yinede şöyle bişi yapmadım banada yazıklar olsun
Owww oldumu o kadar yahu hey masallahŞuan 12 tane kaydettiğimm, liptonn hesapda bugun doğumu vardı doğum olduysa 13 fln
Bende böyle alıp yapmayı uğraşmayı severim, birde eminönü gibi bi ganimet yakın olunca çok severim , ama üşendim resmen hamileykenYa önceden de demişimdir benim bu bebe nasıl kısmetli bişeyse maşallah hep önüne çıktı indirimli bilmem ne yani alıp yapmasam olmazdı
Valla daha temmuza girmeden 12 bebiş oldu şimdiden, dahada gelicekler varOwww oldumu o kadar yahu hey masallah
Ben eminönüne yakın olsam ohhoooBende böyle alıp yapmayı uğraşmayı severim, birde eminönü gibi bi ganimet yakın olunca çok severim , ama üşendim resmen hamileykenbide kimsenin gelmiceğini bildiğim için gerek görmedim
Ben bu hafta çok su içtim ve her idrar sonrası camasirda bir kaç damla gormeye başladım. Canım sıkıldı çünkü forumdaki konularda sıvı geldiğini farkedemeden sıvısı tukenenlerin yazılarını okudum, kendi kendimi biraz korkuttum. Bazen çok bilmemek en iyisi galiba.Benimde dedigin gbi ve usg de su hep iyi ama bu sefer birden cok gelince sasirdim cnm yoks sanirim 31-32 haftadan snra hep su geliyor benden suyumda azalma yok hic hatta ilk baslarda ben sey diye dusunuyodum acaba idrarmi kaciyor cocuk birden basini vurunca ama yok alaksi yok vajinadan geliyor ve adet gbi hissediyorm bakiyorm su gelmisaman neyse bisi olmaz bi kasik su geldi zaten icerde bebise yetcek kadar vardir suan devam etmiyor ama kontrl ediyorum
Kutuyu satın mı aldın kendin mi hazırladın?@umudahasret böyle olacak canım bak 1 tane hazırladım senin için
Tam sınav binasına girecekken kimliğimi unuttuğumu farketmisim gibiSanki sınava yetisemeyecekmisim gibi
Aynennnn işe yarıcak şeyler bi güzel yenirBen eminönüne yakın olsam ohhoooBana da çok kişi gelmez aslında ama belli de olmaz ben yapayım da verilecek insan çıkar nasılsa olmadı açar kendimiz yer içeriz
Geçmiş olsun sizi i kdr iyi anlıyorum ki ayni şeyleri yaşadım bundan 21 ay önce bende kanama vs bsy olmadi ama doguramadim resmen çocuk kanalda kaldi oksijensiz kaldı eşim yoğun bakımda ben evde perişan olmsutuk cocuguda görmemiştim hiç 12 gün sonra kavuştuk şimdi çok sağlıklı bı çocuk hipotermi aldık bizde ins o güzel günleri görürsünüz çıkarken emar filan çekiliyor onlar teni çıkarsa korkmayin derim bide nöbet geçirmesi önemli onuda sorun zaten söylüyorlar sanırım hepsini Allah sabır versin insallahKızlar selam
Merak ettiğinizi bildiğim için kısaca yazıyorum. Çok halim yok çünkü kucağım boş evimdeyim. Kızım ise hala hastanede.
Suyum geldi, hastaneye gittik, 5-6 cm açıklık var her şey süper merak etme dediler ve fakat o an kanamam başladı ve plasenta kısmen ayrılmış derken acil sezeryana alındım.
Bebeğim oksijensiz kaldığı için de hipotermi cihazına götürdüler. Kritük 72 saati atlattık. Bundan sonrası kızımızın gücüne kaldı. Hayata tutunmaya çalışıyor. Şimdilik doktorlar kalıcı bir hasar olmayacağını ve kızımızın 1 hafta 10 gün içinde evimize geleceğini söylüyorlar ama bilmiyoruz. Bekliyoruz. Ağlıyoruz dua ediyoruz. Kocam yoğun bakımın önünde nöbette ben evde duada. Allahım düşmanıma yaşatmasın ama çok zor bir süreç. Dualarınızı kızımdan esirgemeyin
Bende bepanthol baby kullanıyorum çok memnunum cildini yumusak tutulmasına yardımcı oluyor pişik oluşmadan engelliyoroğlumun doğumuna çok az kaldı hazırlıklarımı tamamlıyorum şuan sadece pişik merhemi kaldı bi sürü marka gördüm ama içerik olarak emin olamadım kullandığınız önerebileceğiniz temiz güvenli içerik olarak pişik merhemi varmıdır?
Yok idrar anlasilir zaten ya idrarin kokusu oluyor ve şahsen kullandgm ilactan dolaymi ne idrar koyu benim ki renkli bisi camasra degdignde anliyosn bu bildgn bardakla su dökmussun gbi bisi garip ti yani ama devamini gozlemliyorum doktorumda cevap vermedi henuz oyle okdr sık sık gelse bence bebegin suyu oldgnu anlar insan ya benm uzun arlklarla oluyor islaklik hic olmadigida oluyor az kaldi dogurup bu herseye panik olma korkma halinden kurtulmak istiyorum bencede bazen bilmektense bilmemek daha iyi ..Ben bu hafta çok su içtim ve her idrar sonrası camasirda bir kaç damla gormeye başladım. Canım sıkıldı çünkü forumdaki konularda sıvı geldiğini farkedemeden sıvısı tukenenlerin yazılarını okudum, kendi kendimi biraz korkuttum. Bazen çok bilmemek en iyisi galiba.
Amniyon sıvısı şeffaf, Su gibi oluyor. farklı bir kokusu varmış, hafif tatlı bir koku. Başlarsa devamı gelirmiş, az az veya çok. Şu an karnimizda bir litreye yakın amniyon sıvısı var zaten, öyle küçük damlamayla sıkıntı olmaz, tabii eğer farklı bir akıntı değilse ve devamı gelmezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?