Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayırlı olsun, çok sevindim her şey güzel geçmiş maşallah

Ya önceden de demişimdir benim bu bebe nasıl kısmetli bişeyse maşallah hep önüne çıktı indirimli bilmem ne yani alıp yapmasam olmazdı
Bende böyle alıp yapmayı uğraşmayı severim, birde eminönü gibi bi ganimet yakın olunca çok severim , ama üşendim resmen hamileyken bide kimsenin gelmiceğini bildiğim için gerek görmedim

Bende böyle alıp yapmayı uğraşmayı severim, birde eminönü gibi bi ganimet yakın olunca çok severim , ama üşendim resmen hamileyken bide kimsenin gelmiceğini bildiğim için gerek görmedim
Ben eminönüne yakın olsam ohhooo Bana da çok kişi gelmez aslında ama belli de olmaz ben yapayım da verilecek insan çıkar nasılsa olmadı açar kendimiz yer içeriz

Ben bu hafta çok su içtim ve her idrar sonrası camasirda bir kaç damla gormeye başladım. Canım sıkıldı çünkü forumdaki konularda sıvı geldiğini farkedemeden sıvısı tukenenlerin yazılarını okudum, kendi kendimi biraz korkuttum. Bazen çok bilmemek en iyisi galiba.
Amniyon sıvısı şeffaf, Su gibi oluyor. farklı bir kokusu varmış, hafif tatlı bir koku. Başlarsa devamı gelirmiş, az az veya çok. Şu an karnimizda bir litreye yakın amniyon sıvısı var zaten, öyle küçük damlamayla sıkıntı olmaz, tabii eğer farklı bir akıntı değilse ve devamı gelmezse.

Geçmiş olsun sizi i kdr iyi anlıyorum ki ayni şeyleri yaşadım bundan 21 ay önce bende kanama vs bsy olmadi ama doguramadim resmen çocuk kanalda kaldi oksijensiz kaldı eşim yoğun bakımda ben evde perişan olmsutuk cocuguda görmemiştim hiç 12 gün sonra kavuştuk şimdi çok sağlıklı bı çocuk hipotermi aldık bizde ins o güzel günleri görürsünüz çıkarken emar filan çekiliyor onlar teni çıkarsa korkmayin derim bide nöbet geçirmesi önemli onuda sorun zaten söylüyorlar sanırım hepsini Allah sabır versin insallah

Patron çildirdi kizlar doguma son 6 ben kizima kostüm örüyom napim ya yenidogan cekimi cok seviyorum ama asiri pahali oglumdada kendim bisiler örmüştüm bundada bitanede internetten siprs vermeyi dusunyorum kendim yapicam cekim bunun sütyen kismi kaldi sadece aman dogurmadan yapim memişler açkta kalmasın

Eklentiler

• IMG_20220622_182102.webp
    138,1 KB · Görüntüleme: 131
Bende bepanthol baby kullanıyorum çok memnunum cildini yumusak tutulmasına yardımcı oluyor pişik oluşmadan engelliyor

Kızlar bayram dönüşüne sezeryan tarihi alanlar varmı?
Bize 14temmuz denildi (tabii aksi bir durum olup bebiş erken gelmek istemezse)
Ama doktorum kurban bayramında memleketine gidiyor. Farz edelim ki o sırada sancılandım (kendisi bebek biraz iri olduğu için erken gelmek isteyebilir diyor)
E bu sefer icapçı doktor bana bakacak ve bu benim canımı çok sıktı..
Onca zaman özele gittim doktoruma güvendim onunda en doğal hakkı tabi bayram sonuçta ama farklı doktora ameliyat olmak istemiyorum..
Oturdum bir güzel ağladım sinirlerim bozuldu

Yok idrar anlasilir zaten ya idrarin kokusu oluyor ve şahsen kullandgm ilactan dolaymi ne idrar koyu benim ki renkli bisi camasra degdignde anliyosn bu bildgn bardakla su dökmussun gbi bisi garip ti yani ama devamini gozlemliyorum doktorumda cevap vermedi henuz oyle okdr sık sık gelse bence bebegin suyu oldgnu anlar insan ya benm uzun arlklarla oluyor islaklik hic olmadigida oluyor az kaldi dogurup bu herseye panik olma korkma halinden kurtulmak istiyorum bencede bazen bilmektense bilmemek daha iyi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…