Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Öncelikle gozunaydin sağlıklı günlerde Rabbim analı babalı büyütsün inşallah iyi olmanıza sevindim diğer konuya gelmek istiyorum kum torbası varsa parmaklanmak yok o halde öyle mi

En korktugum sey bencede insanin kendini tanigi guvendigi doktorun eline birakmasi daha bir guzel oluyor ama olsun hayrlisi canini skma bazen oyle denk geldgn doktorlar kendi doktorundan bile iyi cikiyor ne biliyim iyi düsün iyi tarafindan bak cnku insanin korktugu basina geliyor ayrica dogum tarihin 24 temmuz 14 temmuza gun vermis baya onceyde vermis yani iri bebek herzmn erken dogum demek degil bence etrfmda 40 haftadan snra 4 kusur doguranlar var hemde normal

Kuzum 14 temmuz da 38+1 oluyorum
15 temmuz da resmi tatil sonrası da hafta sonu giriyor, 18 temmuz da 38+5 biraz geç olur dedi. Tarihi bugün verirkende bebeğin belki okadar durmaz annesi dedi. Doktorum çok iyidir aslında. Benim ilk sezeryanım kabus gibi geçti o yüzden çok etkilendim bu durumdan. Bayram üstü olması işleri zorlaştırıyor sonuçta hangi doktora gidersem gideyim bayram izni olacak
Dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım..
Bugün 35+0 , bebiş 37+ larda çıkıyor ölçüm olarak, iri dedi erken gelmek isteri o yüzden dedi galiba arada da hafif sancım oluyor ama sonuçta bebeğin ciğer gelişimi 35 ile uyumlu
Duygular hormonlar hepsi alt üst oldu

Eklentiler

• 6A70CA77-D173-4697-BE68-CD21FCE61FDB.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 72
Çok teşekkürler kızlar akşam eşime aldırıyorum eczaneden şu an aklıma gelen bi eksiğim yok ama olursa sorarım yine

Üzülme lutfen umarim herşey gönlünce olur bosuna endise etmisim dersin benim iln gebelik 41 haftada oldu ve bu sat tarihi düsün birde önde gidiyordu .. yani bebeklerin iriligine gore adapte olmak bilemiyorm elbet doktorun bir bilgi vardr ama devletler 39+ dan onceye gun vermiyor mesela ozeller boyle insAllah zmaninda kendi doktorunla dogurmak nasip olsun bu topik teki sansizzlik bayram oncesi sonrasi yada tam bayrama denk gelinmesi oldu zaten ya neyse bebislerimizin cani saolsun napalm

Amin kuzum moral oldu msjın, haklısın sağlıkla kavuşalım da gerisi hal olur bir çeşit..

Aiiiiyyyy .

Bu cocugum sacli dogsun bari amin ikiside kabak gibi dogdu yahu

Neyse bunun babasinin cok saci var umutluyum o yuzden
Topikte banliyken gordum sen bayburtlumusssun ya bildgin hemşo bayburt kucuk yer burda karsilasnca bi tuhaf oluyo insan icimde kalmasin yaziyim dedim

Ahh ya duygulandım mis kokulu koynunda artık. Şimdi benim merak ettiğim ayrıntılara bak,
Kime benziyor?
Kızın nasıl tepki verdi? çok heyecanlıydı
Çıktınız mı hastaneden?
Bizde bir hatlatlatıp gelseydik evimize saglıcakla gecelere sitres yapıyorum kendimi korkutuyorum

Amin kuzum moral oldu msjın, haklısın sağlıkla kavuşalım da gerisi hal olur bir çeşit..
Birde maşAllah bebisine ama her hafta oyle hizli almayabiliyor belki dengeelr sona dogru 14 temmuzu beklesin bekle yavrum beklen yapman guzum etmen guzum dünya pekte heves edilcek gbi degil hele temmuza doguyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…