- 26 Temmuz 2018
- 7.470
- 8.518
- 198
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.061
Öncelikle gozunaydin sağlıklı günlerde Rabbim analı babalı büyütsün inşallah iyi olmanıza sevindim diğer konuya gelmek istiyorum kum torbası varsa parmaklanmak yok o halde öyle miKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Kes bic bize de at
En korktugum sey bencede insanin kendini tanigi guvendigi doktorun eline birakmasi daha bir guzel oluyor ama olsun hayrlisi canini skma bazen oyle denk geldgn doktorlar kendi doktorundan bile iyi cikiyor ne biliyim iyi düsün iyi tarafindan bak cnku insanin korktugu basina geliyor ayrica dogum tarihin 24 temmuz 14 temmuza gun vermis baya onceyde vermis yani iri bebek herzmn erken dogum demek degil bence etrfmda 40 haftadan snra 4 kusur doguranlar var hemde normalKızlar bayram dönüşüne sezeryan tarihi alanlar varmı?
Bize 14temmuz denildi (tabii aksi bir durum olup bebiş erken gelmek istemezse)
Ama doktorum kurban bayramında memleketine gidiyor. Farz edelim ki o sırada sancılandım (kendisi bebek biraz iri olduğu için erken gelmek isteyebilir diyor)
E bu sefer icapçı doktor bana bakacak ve bu benim canımı çok sıktı..
Onca zaman özele gittim doktoruma güvendim onunda en doğal hakkı tabi bayram sonuçta ama farklı doktora ameliyat olmak istemiyorum..
Oturdum bir güzel ağladım sinirlerim bozuldu
Ahhhh
Kuzum 14 temmuz da 38+1 oluyorumEn korktugum sey bencede insanin kendini tanigi guvendigi doktorun eline birakmasi daha bir guzel oluyor ama olsun hayrlisi canini skma bazen oyle denk geldgn doktorlar kendi doktorundan bile iyi cikiyor ne biliyim iyi düsün iyi tarafindan bak cnku insanin korktugu basina geliyor ayrica dogum tarihin 24 temmuz 14 temmuza gun vermis baya onceyde vermis yani iri bebek herzmn erken dogum demek degil bence etrfmda 40 haftadan snra 4 kusur doguranlar var hemde normal
Kutuyu satın mı aldın kendin mi hazırladın?
Bak bu şekilde geliyor kendin katlıyorsun biraz el oyalayıcı ama ara ara yaptım 1 günde bitti 80 tanesi 100 lü aldım trendyoldan 68 tlyeKutuyu satın mı aldın kendin mi hazırladın?
AhhhhKarnindaydi simdi ise yaninda Boyle biseyin karnimda oldugunu dusununce tuaf oluyorum Allahim esirgesin uzunnnn omru olsun
Hem japon göz. Hem saçlı doğduMaşAllah ya maşAllahhhhh cok guzel beee emzigide tutmus ayy canim cekti mis kokuyodur smdi ya
Yaaa çok özendiiimmm
AiiiiyyyyHem japon göz. Hem saçlı doğdu
Üzülme lutfen umarim herşey gönlünce olur bosuna endise etmisim dersin benim iln gebelik 41 haftada oldu ve bu sat tarihi düsün birde önde gidiyordu .. yani bebeklerin iriligine gore adapte olmak bilemiyorm elbet doktorun bir bilgi vardr ama devletler 39+ dan onceye gun vermiyor mesela ozeller boyle insAllah zmaninda kendi doktorunla dogurmak nasip olsunKuzum 14 temmuz da 38+1 oluyorum
15 temmuz da resmi tatil sonrası da hafta sonu giriyor, 18 temmuz da 38+5 biraz geç olur dedi. Tarihi bugün verirkende bebeğin belki okadar durmaz annesi dedi. Doktorum çok iyidir aslında. Benim ilk sezeryanım kabus gibi geçti o yüzden çok etkilendim bu durumdan. Bayram üstü olması işleri zorlaştırıyor sonuçta hangi doktora gidersem gideyim bayram izni olacak
Dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım..
Bugün 35+0 , bebiş 37+ larda çıkıyor ölçüm olarak, iri dedi erken gelmek isteri o yüzden dedi galiba arada da hafif sancım oluyor ama sonuçta bebeğin ciğer gelişimi 35 ile uyumlu
Duygular hormonlar hepsi alt üst oldu
+2 önde doğmuş hayata ozman en sevdiğim hele çekik gözHem japon göz. Hem saçlı doğdu
Amin kuzumÜzülme lutfen umarim herşey gönlünce olur bosuna endise etmisim dersin benim iln gebelik 41 haftada oldu ve bu sat tarihi düsün birde önde gidiyordu .. yani bebeklerin iriligine gore adapte olmak bilemiyorm elbet doktorun bir bilgi vardr ama devletler 39+ dan onceye gun vermiyor mesela ozeller boyle insAllah zmaninda kendi doktorunla dogurmak nasip olsunbu topik teki sansizzlik bayram oncesi sonrasi yada tam bayrama denk gelinmesi oldu zaten ya neyse bebislerimizin cani saolsun napalm
Topikte banliyken gordum sen bayburtlumusssun ya bildgin hemşo bayburt kucuk yer burda karsilasnca bi tuhaf oluyo insanAiiiiyyyy.
Bu cocugum sacli dogsun bari aminikiside kabak gibi dogdu yahu
Neyse bunun babasinin cok saci var umutluyum o yuzden
Bizde bir hatlatlatıp gelseydik evimize saglıcakla gecelere sitres yapıyorum kendimi korkutuyorumAhh ya duygulandımmis kokulu koynunda artık. Şimdi benim merak ettiğim ayrıntılara bak,
Kime benziyor?
Kızın nasıl tepki verdi? çok heyecanlıydı
Çıktınız mı hastaneden?
Birde maşAllah bebisine ama her hafta oyle hizli almayabiliyor belki dengeelr sona dogru 14 temmuzu beklesin bekle yavrum beklen yapman guzum etmen guzum dünya pekte heves edilcek gbi degilAmin kuzummoral oldu msjın, haklısın sağlıkla kavuşalım da gerisi hal olur bir çeşit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?