- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.081
Çok teşekkür ederimBak bu şekilde geliyor kendin katlıyorsun biraz el oyalayıcı ama ara ara yaptım 1 günde bitti 80 tanesi 100 lü aldım trendyoldan 68 tlye
Gözünüz aydın olsunKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Canim tamamen ortaya salı verme cekiniyrosaKızlar bugüne kadar hiç vikini agdasına gitmedim utancımdan cesaret edemiyorum üç gündür hazırlanıyorum vazgeçiyorum
Neye uğradığımı şaşırdımHer dogum ayni olmuyor baksanabende ilk dogumda ne kum torbasi ne bastirma ne parmaklama yoktu ama tabi aşagisi şelale gibiydi sifir mudehaleyle lohusa kanamam 60 gun sürdü.. amyle de hc kanama yoktu busefer parmaklamislar ayyyy bassinlar ustumde ziplasinlar parmaklamasinlar tikim var
Ay insan biside diyemez mecbur yapiyolar iyligimiz icin yoksa onlarda cok merakli degildir eminimNeye uğradığımı şaşırdım
Kapı her açıldığında panik oldum.
Evet burada şekerciler var onlara yaptıracağımKıstırmaların hazırları da var paketli bi bak internetten hem hijyenik hem hazır
Karnından aşağıyı göremiyosn zaten aç bacaklari doktor gibi düşünKızlar bugüne kadar hiç vikini agdasına gitmedim utancımdan cesaret edemiyorum üç gündür hazırlanıyorum vazgeçiyorum
Çok güzel yaaPatron çildirdi kizlardoguma son 6 ben kizima kostüm örüyom napim ya yenidogan cekimi cok seviyorum ama asiri pahali oglumdada kendim bisiler örmüştüm bundada bitanede internetten siprs vermeyi dusunyorum kendim yapicam cekim bunun sütyen kismi kaldi sadece aman dogurmadan yapim memişler açkta kalmasın
Eneee senmiydin o Bayburtlu olanTopikte banliyken gordum sen bayburtlumusssun ya bildgin hemşo bayburt kucuk yer burda karsilasnca bi tuhaf oluyo insanicimde kalmasin yaziyim dedim
Yok idrar anlasilir zaten ya idrarin kokusu oluyor ve şahsen kullandgm ilactan dolaymi ne idrar koyu benim ki renkli bisi camasra degdignde anliyosn bu bildgn bardakla su dökmussun gbi bisi garip ti yani ama devamini gozlemliyorum doktorumda cevap vermedi henuz oyle okdr sık sık gelse bence bebegin suyu oldgnu anlar insan ya benm uzun arlklarla oluyor islaklik hic olmadigida oluyor az kaldi dogurup bu herseye panik olma korkma halinden kurtulmak istiyorum bencede bazen bilmektense bilmemek daha iyi ..
Bundan dolayı 7 sine verdi doktor bende erken mi oluyor diye düşünüyorum bayramda istanbulda olacagım dedi yinede kararı bana bıraktı kafam cok karısık bekler mi beklemez mi insanın kafası karısıyor bende bayram sonuna mı alsam diyorum bilemedim stresi siniri adamı bitiriyor benimde kafam karısıkKızlar bayram dönüşüne sezeryan tarihi alanlar varmı?
Bize 14temmuz denildi (tabii aksi bir durum olup bebiş erken gelmek istemezse)
Ama doktorum kurban bayramında memleketine gidiyor. Farz edelim ki o sırada sancılandım (kendisi bebek biraz iri olduğu için erken gelmek isteyebilir diyor)
E bu sefer icapçı doktor bana bakacak ve bu benim canımı çok sıktı..
Onca zaman özele gittim doktoruma güvendim onunda en doğal hakkı tabi bayram sonuçta ama farklı doktora ameliyat olmak istemiyorum..
Oturdum bir güzel ağladım sinirlerim bozuldu
Ben...Kızlar bayram dönüşüne sezeryan tarihi alanlar varmı?
Bize 14temmuz denildi (tabii aksi bir durum olup bebiş erken gelmek istemezse)
Ama doktorum kurban bayramında memleketine gidiyor. Farz edelim ki o sırada sancılandım (kendisi bebek biraz iri olduğu için erken gelmek isteyebilir diyor)
E bu sefer icapçı doktor bana bakacak ve bu benim canımı çok sıktı..
Onca zaman özele gittim doktoruma güvendim onunda en doğal hakkı tabi bayram sonuçta ama farklı doktora ameliyat olmak istemiyorum..
Oturdum bir güzel ağladım sinirlerim bozuldu
Canım ilk gittiğimde bana da öyle olmuştu ama o kadar alışıklar ki şak şak 2 dkya bitiriyolar hiç çekinme günde kişiye yapıyolardır bide muhabbet ediyosun ne zaman bitti anlamıyosun ben uzun zamandır jilet yapıyorum çok acır diye cesaret edemedim ama öyle kolaylık ki ağdaKızlar bugüne kadar hiç vikini agdasına gitmedim utancımdan cesaret edemiyorum üç gündür hazırlanıyorum vazgeçiyorum
Ayy maşallah. Ne ara doğdun da emzik alıp uykulara daldıın.
Çok iyi anlıyorum gerçekten biraz can sıkıcı bir durum bizler içinBundan dolayı 7 sine verdi doktor bende erken mi oluyor diye düşünüyorum bayramda istanbulda olacagım dedi yinede kararı bana bıraktı kafam cok karısık bekler mi beklemez mi insanın kafası karısıyor bende bayram sonuna mı alsam diyorum bilemedim stresi siniri adamı bitiriyor benimde kafam karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?