Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Her dogum ayni olmuyor baksana bende ilk dogumda ne kum torbasi ne bastirma ne parmaklama yoktu ama tabi aşagisi şelale gibiydi sifir mudehaleyle lohusa kanamam 60 gun sürdü.. amyle de hc kanama yoktu busefer parmaklamislar ayyyy bassinlar ustumde ziplasinlar parmaklamasinlar tikim var

Gözünüz aydın olsun sizede geçmiş olsun biran önce iylesirsiniz inşallah

Kızlar bugüne kadar hiç vikini agdasına gitmedim utancımdan cesaret edemiyorum üç gündür hazırlanıyorum vazgeçiyorum
Canim tamamen ortaya salı verme cekiniyrosa bir bez al yanina yada kuaforlerdede oluyor ort aldikri kadar yer acip kapatiyorlar yani misal sag tarfi aciyor aliyor sonra orayi kapatip saga uste sola geciyor inan gidene kadr ya gidince bi amaaan modu geliyo insana ben lazerde oyle olmustum okdr alismislrki tavirari okdr siradanki insani rahatlatiyor

Neye uğradığımı şaşırdım
Kapı her açıldığında panik oldum.

Kızlar bugüne kadar hiç vikini agdasına gitmedim utancımdan cesaret edemiyorum üç gündür hazırlanıyorum vazgeçiyorum
Karnından aşağıyı göremiyosn zaten aç bacaklari doktor gibi düşün benim kuaför arkadaşım o yüzden sıkıntı çekmedim olmasa da çekmem galiba utanmazim ben biraz

Çok güzel yaa

Renksiz ve kokusuzdu benim sanki.ama çok şu içtiğim için idrar da neredeyse renksiz ve kokusuz. Nerdeyse turnusol kağıdı aramaya çıkacaktım. .neyse ki kontrole az kaldi

Bundan dolayı 7 sine verdi doktor bende erken mi oluyor diye düşünüyorum bayramda istanbulda olacagım dedi yinede kararı bana bıraktı kafam cok karısık bekler mi beklemez mi insanın kafası karısıyor bende bayram sonuna mı alsam diyorum bilemedim stresi siniri adamı bitiriyor benimde kafam karısık

Ben...
Öncesinde tatilde olacağı için 13 temmuza gün verdi. 39+3 oluyorum.erken gelirse orada görevli olan bakar dedi. Kısmet diyorum. Ama benim devlet.

Canım ilk gittiğimde bana da öyle olmuştu ama o kadar alışıklar ki şak şak 2 dkya bitiriyolar hiç çekinme günde kişiye yapıyolardır bide muhabbet ediyosun ne zaman bitti anlamıyosun ben uzun zamandır jilet yapıyorum çok acır diye cesaret edemedim ama öyle kolaylık ki ağda

Çok iyi anlıyorum gerçekten biraz can sıkıcı bir durum bizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…