Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Korkmana gerek yok tarihin o kadar müsait ki bayrama denk gelmez bence
Benim bayrama denk gelme ihtimali var ama tam tarih konuşmadık henüz Dr la

Canım gözün aydın sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim ara ara yaz bize lütfen gelişmeleri

Selamlar

Mr sonuçlarımız tertemiz çıktı ve kızım 10 gece sonunda evine kavuştu. Rabbim düşmanımın başına vermesin. Biz atlattık darısı tüm yoğun bakımda bebeği olan annelerin başına olsun inşallah.

Ohhhh çok sevindim canım evinize geçmenize Bebeğinle sana sağlık sıhat versin rabbim

Banada 14temmuz dedi ve aynı şekilde beklemeyebilir diyede ekledi. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz resmen. Bende dua ediyorum inşallah doktorum yokken gelmez diye

Daha bugün seni sordum. Çok sevindim, gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi

Ben de bugün doktora gittim ve 36+3te 3480 olan bebiş, 37+4te 3541 gr yani korkacağım bir kilo artışı olmadı çok şükür karın çevresi biraz daha gelişmiş, normal doğum istediğim için bekliyoruz. Haftaya 38+3te randevu var bakalım duruma göre plan yapcaz

Sağlıkla huzurla keyifle büyüsün tatlı lokum umarım ikinizde çok iyisinizdir

Gelmediğini nerden anladınız canım? Ben ilkinde hiç geldi mi gelmedi mi anlayamamıştım da.
Sağıp mı baktın?

Gözün aydın çok sevindim inşaallah doğan her bebiş sağlıkla annesinin kucağına gelsin hemen sen de güzel bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt

Evet burada şekerciler var onlara yaptıracağım Ayy kendimin yaptığını düşünsene tek tek bütün lokum bisküvileri elliyorum
Olacak iş değil de hani böyle strece sarıp hazırlayan birileri var gibi geldi gözümün önüne

Senin önümüzdeki haftadan sonra doğuma alınman zaten normal 7 si gayet iyi bence bayramdan sonra çok geç olur hem 07.07 güzel de bir tarih

Renksiz ve kokusuzdu benim sanki.ama çok şu içtiğim için idrar da neredeyse renksiz ve kokusuz. Nerdeyse turnusol kağıdı aramaya çıkacaktım. .neyse ki kontrole az kaldi
Turnusol kagidi ne acaba aminiyon sivisi olup olmadigimi anlasiliyor ben takipteyim aksam yine sicak sicak bisiler akti cmsrm yine islanms ayiptr soylemsi flaşla baktm bu sefer su yani sira kremsi birseylerde gelms idrar olmadigina surdan eminim benim kullandgm ilactan dolayi baya koyu su tuketiyorm ama acik renk degl birazdan dus alip takip etmeye devam edecegim bunun dsnda pek bir belirtim yok asiri bagirsaklarm calisiyor ama bu iki haftadr boyle hatta sık sık gaz sancisindan kivraniyorm ama bunun dogumla bi alakasi olacagini zannetmiyorum

Hayırlı olsuun, gözün aydınn. Sağ salim atlattın çok şükür sütün gelir yakında, miyom falan derken stress olmussundur az da olsa. Rahatladıkça çıkar gelir o
Cinsiyetin doğru olmasina sevindim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…