- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.101
Korkmana gerek yok tarihin o kadar müsait ki bayrama denk gelmez benceKızlar bayram dönüşüne sezeryan tarihi alanlar varmı?
Bize 14temmuz denildi (tabii aksi bir durum olup bebiş erken gelmek istemezse)
Ama doktorum kurban bayramında memleketine gidiyor. Farz edelim ki o sırada sancılandım (kendisi bebek biraz iri olduğu için erken gelmek isteyebilir diyor)
E bu sefer icapçı doktor bana bakacak ve bu benim canımı çok sıktı..
Onca zaman özele gittim doktoruma güvendim onunda en doğal hakkı tabi bayram sonuçta ama farklı doktora ameliyat olmak istemiyorum..
Oturdum bir güzel ağladım sinirlerim bozuldu
Allahım bu ne güzellik
Canım gözün aydın sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim ara ara yaz bize lütfen gelişmeleriKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Geçmiş olsun sizi i kdr iyi anlıyorum ki ayni şeyleri yaşadım bundan 21 ay önce bende kanama vs bsy olmadi ama doguramadim resmen çocuk kanalda kaldi oksijensiz kaldı eşim yoğun bakımda ben evde perişan olmsutuk cocuguda görmemiştim hiç 12 gün sonra kavuştuk şimdi çok sağlıklı bı çocuk hipotermi aldık bizde ins o güzel günleri görürsünüz çıkarken emar filan çekiliyor onlar teni çıkarsa korkmayin derim bide nöbet geçirmesi önemli onuda sorun zaten söylüyorlar sanırım hepsini Allah sabır versin insallah
Ohhhh çok sevindim canım evinize geçmenizeSelamlar
Mr sonuçlarımız tertemiz çıktı ve kızım 10 gece sonunda evine kavuştu. Rabbim düşmanımın başına vermesin. Biz atlattık darısı tüm yoğun bakımda bebeği olan annelerin başına olsun inşallah.
Banada 14temmuz dedi ve aynı şekilde beklemeyebilir diyede ekledi. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz resmen. Bende dua ediyorum inşallah doktorum yokken gelmez diyeKızlar bayram dönüşüne sezeryan tarihi alanlar varmı?
Bize 14temmuz denildi (tabii aksi bir durum olup bebiş erken gelmek istemezse)
Ama doktorum kurban bayramında memleketine gidiyor. Farz edelim ki o sırada sancılandım (kendisi bebek biraz iri olduğu için erken gelmek isteyebilir diyor)
E bu sefer icapçı doktor bana bakacak ve bu benim canımı çok sıktı..
Onca zaman özele gittim doktoruma güvendim onunda en doğal hakkı tabi bayram sonuçta ama farklı doktora ameliyat olmak istemiyorum..
Oturdum bir güzel ağladım sinirlerim bozuldu
Daha bugün seni sordum. Çok sevindim, gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah bebişiniziSelamlar
Mr sonuçlarımız tertemiz çıktı ve kızım 10 gece sonunda evine kavuştu. Rabbim düşmanımın başına vermesin. Biz atlattık darısı tüm yoğun bakımda bebeği olan annelerin başına olsun inşallah.
Kızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Gözünüz aydın olsun canımSelamlar
Selamlar
Olacak iş değil de hani böyle strece sarıp hazırlayan birileri var gibi geldi gözümün önüneEvet burada şekerciler var onlara yaptıracağımAyy kendimin yaptığını düşünsene tek tek bütün lokum bisküvileri elliyorum
Senin önümüzdeki haftadan sonra doğuma alınman zaten normal 7 si gayet iyi bence bayramdan sonra çok geç olur hem 07.07 güzel de bir tarihBundan dolayı 7 sine verdi doktor bende erken mi oluyor diye düşünüyorum bayramda istanbulda olacagım dedi yinede kararı bana bıraktı kafam cok karısık bekler mi beklemez mi insanın kafası karısıyor bende bayram sonuna mı alsam diyorum bilemedim stresi siniri adamı bitiriyor benimde kafam karısık
13 e kadar gelir bence sizin günleriniz geldi nerdeyseBen...
Öncesinde tatilde olacağı için 13 temmuza gün verdi. 39+3 oluyorum.erken gelirse orada görevli olan bakar dedi. Kısmet diyorum. Ama benim devlet.
Turnusol kagidi ne acaba aminiyon sivisi olup olmadigimi anlasiliyor ben takipteyim aksam yine sicak sicak bisiler akti cmsrm yine islanms ayiptr soylemsi flaşla baktm bu sefer su yani sira kremsi birseylerde gelms idrar olmadigina surdan eminim benim kullandgm ilactan dolayi baya koyu su tuketiyorm ama acik renk deglRenksiz ve kokusuzdu benim sanki.ama çok şu içtiğim için idrar da neredeyse renksiz ve kokusuz. Nerdeyse turnusol kağıdı aramaya çıkacaktım..neyse ki kontrole az kaldi
Hayırlı olsuun, gözün aydınn. Sağ salim atlattın çok şükürKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?