- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.121
Ahh kalbim
Takip et canım. Hatta peçete koyup renk ve koku takibi yap ne olur ne olmaz.Turnusol kagidi ne acaba aminiyon sivisi olup olmadigimi anlasiliyor ben takipteyim aksam yine sicak sicak bisiler akti cmsrm yine islanms ayiptr soylemsi flaşla baktm bu sefer su yani sira kremsi birseylerde gelms idrar olmadigina surdan eminim benim kullandgm ilactan dolayi baya koyu su tuketiyorm ama acik renk deglbirazdan dus alip takip etmeye devam edecegim bunun dsnda pek bir belirtim yok asiri bagirsaklarm calisiyor ama bu iki haftadr boyle hatta sık sık gaz sancisindan kivraniyorm ama bunun dogumla bi alakasi olacagini zannetmiyorum
Kayınvalidem tatil planını bu tarihe göre yaptı, bakalım hayırlısı.13 e kadar gelir bence sizin günleriniz geldi nerdeyse
Valla ikisinin de kendine göre zorluğu var. Eğer normalde çok dikiş olmasaydı normal daha iyi derdim. Sezeryan tam bir ameliyat karnımın içi aciyor. Normalde sadece aşağıdaki dikişler aciyordu. Dikişsiz ya da az dikişle atlatirsan normal daha iyi benceGözün aydın hemen kilo alir zaten sağ salim atlattin zor kısmı evladinla nice güzel günler görürsün insallah
Ikisinide yaşadın diye soruyorum normal mi sezeryan mi kolay geldi
Benim hep 39 içinde alındı daha bekler miydi bilmiyorum ya inşallah kendi dr unu bekler içine sinerKayınvalidem tatil planını bu tarihe göre yaptı, bakalım hayırlısı.
Bu arada kiz kardesim bu sene 40+da sezeryanla bebeğini dünyaya getirmişti. Ama eşim yaşımdan dolayı her an doğacak gözüyle bakıyor.
Evet çok iyi olur ne zaman gelir dogum sancısı belli degil agrı fena oluyor yalancısı bile koltuk altı bacak agdaladım tam oraya gelince bebiş huzursuz olunca ora kaldıCanım ilk gittiğimde bana da öyle olmuştu ama o kadar alışıklar ki şak şak 2 dkya bitiriyolar hiç çekinme günde kişiye yapıyolardır bide muhabbet ediyosun ne zaman bitti anlamıyosun ben uzun zamandır jilet yapıyorum çok acır diye cesaret edemedim ama öyle kolaylık ki ağda
Benim de bayram 37+ lara geliyor ya bende korkuyorum valla dr yok başka o da burada olmazsa yandıkKayınvalidem tatil planını bu tarihe göre yaptı, bakalım hayırlısı.
Bu arada kiz kardesim bu sene 40+da sezeryanla bebeğini dünyaya getirmişti. Ama eşim yaşımdan dolayı her an doğacak gözüyle bakıyor.
Ya bi de 13-14 te tatil olursa diye korkuyorum ben seninki oralarda olacak mıymış? 15 temmuz da tatil oluyor sanırım birleşirse yandık benim dr memleketine gitcem gibi bişeyler dedi sanki.Kayınvalidem tatil planını bu tarihe göre yaptı, bakalım hayırlısı.
Ay ben bunu sorayım iyi dedin. Benim doktor 38 tam bitince alıyor. 38+0 da 13 temmuza geliyor. Ben 15 temmuz haftasonu falan araya girmesin, uzamasın diye 13 istedim kendi içimdenYa bi de 13-14 te tatil olursa diye korkuyorum ben seninki oralarda olacak mıymış? 15 temmuz da tatil oluyor sanırım birleşirse yandık benim dr memleketine gitcem gibi bişeyler dedi sanki.
Birleşir diye düşünüyorum ben. Doktoruma sordum bayramda olup olmayacağını belli değil dedi. O olmazsa hastanedeki nöbetçi doktor girecekmiş doğuma. İnsan tedirgin oluyor böyle oluncaYa bi de 13-14 te tatil olursa diye korkuyorum ben seninki oralarda olacak mıymış? 15 temmuz da tatil oluyor sanırım birleşirse yandık benim dr memleketine gitcem gibi bişeyler dedi sanki.
Hesap detaylarından doğum tarihini değiştir canım.Kızlar takvimi nasıl yapıcam
Of birleşmesin ya, sonraki haftaya kalıcaz biz son son bekleyen herkesBirleşir diye düşünüyorum ben. Doktoruma sordum bayramda olup olmayacağını belli değil dedi. O olmazsa hastanedeki nöbetçi doktor girecekmiş doğuma. İnsan tedirgin oluyor böyle olunca
Bana 13 tatil olmazsa bi kez daha nst ye gel duruma göre bakarız falan dedi ama bayramda burada yokum da dedi tatil uzarsa adam gelmez başka dr da yok hastanede diğerinin tayini çıkmış gitti özele gitsem oradali doktorlar da gelmezler valla onlar daha nazlı ssvd yaparım mecburen artıkAy ben bunu sorayım iyi dedin. Benim doktor 38 tam bitince alıyor. 38+0 da 13 temmuza geliyor. Ben 15 temmuz haftasonu falan araya girmesin, uzamasın diye 13 istedim kendi içimdendoktor umarım burada olur.
Ay senin işin daha zorBana 13 tatil olmazsa bi kez daha nst ye gel duruma göre bakarız falan dedi ama bayramda burada yokum da dedi tatil uzarsa adam gelmez başka dr da yok hastanede diğerinin tayini çıkmış gitti özele gitsem oradali doktorlar da gelmezler valla onlar daha nazlı ssvd yaparım mecburen artık
Hiç sorma ben çok korkuyorum aslında 38+3 e gün verdi hatta durursa ben 38+5 olsun dedim bayramdan sonraki hafta yani ama bir de beklemez 1 hafta önce gelirse yanarım benOf birleşmesin ya, sonraki haftaya kalıcaz biz son son bekleyen herkes
Bayramdan önce alın dedim o da 36+ oluyor bebek küçük oluyor işte sancı çıkmazsa bebek inmezse falan sıkıntı olmaz heralde fazla gezmeyip yatarım artık napimAy senin işin daha zor
Muhakkak nöbetçi bir doktor olur canım, gidenin yerine birini gelmeden hastaneyi doktorsuz bırakmazlar.Bana 13 tatil olmazsa bi kez daha nst ye gel duruma göre bakarız falan dedi ama bayramda burada yokum da dedi tatil uzarsa adam gelmez başka dr da yok hastanede diğerinin tayini çıkmış gitti özele gitsem oradali doktorlar da gelmezler valla onlar daha nazlı ssvd yaparım mecburen artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?