Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Takip et canım. Hatta peçete koyup renk ve koku takibi yap ne olur ne olmaz.
Aslında eczanelerde sıvı tesbiti için ped varmış ama ben bakmadım. Turnusol kağıdı da renk değiştirerek anlaşılmasını sağlıyor. Kırtasiye de satılıyor. Fakat tabii yüzde yüz güvenilir denemez. En iyisini Dr bilir.

Son düzenleme:
Gözün aydın hemen kilo alir zaten sağ salim atlattin zor kısmı evladinla nice güzel günler görürsün insallah

Ikisinide yaşadın diye soruyorum normal mi sezeryan mi kolay geldi
Valla ikisinin de kendine göre zorluğu var. Eğer normalde çok dikiş olmasaydı normal daha iyi derdim. Sezeryan tam bir ameliyat karnımın içi aciyor. Normalde sadece aşağıdaki dikişler aciyordu. Dikişsiz ya da az dikişle atlatirsan normal daha iyi bence

Benim hep 39 içinde alındı daha bekler miydi bilmiyorum ya inşallah kendi dr unu bekler içine siner

Evet çok iyi olur ne zaman gelir dogum sancısı belli degil agrı fena oluyor yalancısı bile koltuk altı bacak agdaladım tam oraya gelince bebiş huzursuz olunca ora kaldı

Benim de bayram 37+ lara geliyor ya bende korkuyorum valla dr yok başka o da burada olmazsa yandık Bayramdan önce alsa daha 36+ larda küçük oluyor umarım bekler.

Ya bi de 13-14 te tatil olursa diye korkuyorum ben seninki oralarda olacak mıymış? 15 temmuz da tatil oluyor sanırım birleşirse yandık benim dr memleketine gitcem gibi bişeyler dedi sanki.

Ya bi de 13-14 te tatil olursa diye korkuyorum ben seninki oralarda olacak mıymış? 15 temmuz da tatil oluyor sanırım birleşirse yandık benim dr memleketine gitcem gibi bişeyler dedi sanki.
Ay ben bunu sorayım iyi dedin. Benim doktor 38 tam bitince alıyor. 38+0 da 13 temmuza geliyor. Ben 15 temmuz haftasonu falan araya girmesin, uzamasın diye 13 istedim kendi içimden doktor umarım burada olur.

Birleşir diye düşünüyorum ben. Doktoruma sordum bayramda olup olmayacağını belli değil dedi. O olmazsa hastanedeki nöbetçi doktor girecekmiş doğuma. İnsan tedirgin oluyor böyle olunca

Birleşir diye düşünüyorum ben. Doktoruma sordum bayramda olup olmayacağını belli değil dedi. O olmazsa hastanedeki nöbetçi doktor girecekmiş doğuma. İnsan tedirgin oluyor böyle olunca
Of birleşmesin ya, sonraki haftaya kalıcaz biz son son bekleyen herkes

Ay ben bunu sorayım iyi dedin. Benim doktor 38 tam bitince alıyor. 38+0 da 13 temmuza geliyor. Ben 15 temmuz haftasonu falan araya girmesin, uzamasın diye 13 istedim kendi içimden doktor umarım burada olur.
Bana 13 tatil olmazsa bi kez daha nst ye gel duruma göre bakarız falan dedi ama bayramda burada yokum da dedi tatil uzarsa adam gelmez başka dr da yok hastanede diğerinin tayini çıkmış gitti özele gitsem oradali doktorlar da gelmezler valla onlar daha nazlı ssvd yaparım mecburen artık

Ay senin işin daha zor

Of birleşmesin ya, sonraki haftaya kalıcaz biz son son bekleyen herkes
Hiç sorma ben çok korkuyorum aslında 38+3 e gün verdi hatta durursa ben 38+5 olsun dedim bayramdan sonraki hafta yani ama bir de beklemez 1 hafta önce gelirse yanarım ben

Muhakkak nöbetçi bir doktor olur canım, gidenin yerine birini gelmeden hastaneyi doktorsuz bırakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…