- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.141
Bnde bayburt geliniyimEneee senmiydin o Bayburtlu olan
Bende hiç istemiyorum birleşmesiniOf birleşmesin ya, sonraki haftaya kalıcaz biz son son bekleyen herkes
Tayini çıkıp gelen bir dr olmayınca ne yapsınlar kiMuhakkak nöbetçi bir doktor olur canım, gidenin yerine birini gelmeden hastaneyi doktorsuz bırakmazlar.
Nöbetçi doktor olmadan olur mu ama ya acil müdahale gereken durumlar olursaBana 13 tatil olmazsa bi kez daha nst ye gel duruma göre bakarız falan dedi ama bayramda burada yokum da dedi tatil uzarsa adam gelmez başka dr da yok hastanede diğerinin tayini çıkmış gitti özele gitsem oradali doktorlar da gelmezler valla onlar daha nazlı ssvd yaparım mecburen artık
Doktor mu yok? O da ayrı stres olur o zaman.Benim de bayram 37+ lara geliyor ya bende korkuyorum valla dr yok başka o da burada olmazsa yandıkBayramdan önce alsa daha 36+ larda küçük oluyor umarım bekler.
Git özele dicek ya da fakülteye göndercek fakülte de uzak hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun. Cuma randevum var gidince bir sorayım bakalım.Nöbetçi doktor olmadan olur mu ama ya acil müdahale gereken durumlar olursa
Bayramdan önce alın dedim o da 36+ oluyor bebek küçük oluyor işte sancı çıkmazsa bebek inmezse falan sıkıntı olmaz heralde fazla gezmeyip yatarım artık napim
Evrene güzel mesajlar yollayınBende hiç istemiyorum birleşmesinibendeki şansla o bayram tatilinde doğuruveririm kesin
Olacak iş değil de hani böyle strece sarıp hazırlayan birileri var gibi geldi gözümün önüne
Hayırlısıyla bi doğursakGit özele dicek ya da fakülteye göndercek fakülte de uzak hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun. Cuma randevum var gidince bir sorayım bakalım.
Ayy inşallah inşallahEvrene güzel mesajlar yollayın
Bayramda çok gezmeyin, bayramı sağ salim çıkarıcaz inanıyorum
Sanırım geçen sene de birleşme muhabbeti vardı o kadar beklentiye rağmen olmamıştı ama. İnşallah bu sene de öyle olur.
Canım 15 temmuz da artık tatil galiba arada 2 gün kalırsa birleşebilir. Hastanede tek dr kaldı o da burada olmazsa kötü. Cuma günü sorcam bakalım belki başka dr yok diye tatilden vazgeçer buralarda kalır.Doktor mu yok? O da ayrı stres olur o zaman.
O haftayı komple tatil yapamazlar, ülke pek tatil modunda değil artık bence. Ama iki tatil arasinda kalmak da hoş değil. İnsan doğal olarak tedirgin oluyor. Doktorların tam tatil zamanı. İnşallah seninki zamanını bekler.
Anladım benim lokumlar gibi. Yerinden alman daha iyi bisküvi çabuk bayatlıyor taze taze yaptırırsın.Ayyşimdi sen söyleyince canlandırdım gözümde tek tek elleriyle lokumları ezip bisküvilerin arasına basıyorlarmış falan bunlar tekli ambalajlarda oluyor daha hijyenik görünüyor fabrikasyon gibi.
Anladım benim lokumlar gibi. Yerinden alman daha iyi bisküvi çabuk bayatlıyor taze taze yaptırırsın.
Ssvd mi? O da ayrı risk, doktorsuz olmaz ki. Ssvd deyince bana Bir korku geldi şimdi.Bana 13 tatil olmazsa bi kez daha nst ye gel duruma göre bakarız falan dedi ama bayramda burada yokum da dedi tatil uzarsa adam gelmez başka dr da yok hastanede diğerinin tayini çıkmış gitti özele gitsem oradali doktorlar da gelmezler valla onlar daha nazlı ssvd yaparım mecburen artık
Satım tam belli degil ondan geriliyorum her hafta farklı cıkıyor uz en son 35 de gittim 34 4 cıktı normal diyor doktor ama içim bir garip ayrıntılı da 21 temmuz tahmini dogum dedi ilkinde de aynı doktorda yaptırmıstım 5 ocak demişti 2 ocakda dogurmustum birde niye 40 beklemiyorlar bu sezaryanda kafam bir karısık bir 39 olacaksa da 11 12 temmuz gibi olacagım ama 7 sinde kalacağım herhalde eşim Dr işine karışma diyor cok pimpirikliyim eşiminde annem de bıktı burda da cok dillendirdim bakalım ne olacakSenin önümüzdeki haftadan sonra doğuma alınman zaten normal 7 si gayet iyi bence bayramdan sonra çok geç olur hem 07.07 güzel de bir tarih
Cok az geliyor uzun araliklarla belki normal bir akintiTakip et canım. Hatta peçete koyup renk ve koku takibi yap ne olur ne olmaz.
Aslında eczanelerde sıvı tesbiti için ped varmış ama ben bakmadım. Turnusol kağıdı da renk değiştirerek anlaşılmasını sağlıyor. Kırtasiye de satılıyor. Fakat tabii yüzde yüz güvenilir denemez. En iyisini Dr bilir.
Evet sagip denedim elimle sıktım yok. Ama bebiş emdi çabaladı geliyor mu acaba dedim ama yok bence. Mama verdim yine.Sağlıkla huzurla keyifle büyüsün tatlı lokumumarım ikinizde çok iyisinizdir
Gelmediğini nerden anladınız canım? Ben ilkinde hiç geldi mi gelmedi mi anlayamamıştım da.
Sağıp mı baktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?