Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O kadar bunaldım ki bu ara doktora nolur beni bu cumartesi sezeryana al diyesim var kendimi tutuyorum ondan sordum bunu da

Canım bugün bende 35+0 'ım ..
Ve benim oğlan da iri bir bebek ..
İnan bende çok kafaya takıyorum , su içsem bebeğe yarıyor anlamadım bişey ve resmen aç geziyorum .
Ailevi geçiş sanırım bu durum , doktorum da buna yordu .

Benim 34+5 'de 2.835 gr ve ultrasyonda 36+2 olarak 11 gün önde çıkıyor ..
Benim de yataktan kalkarken sancım oluyor veya dönerken ..
Hareketlerim bayağı kısıtlı kaldı ,haftaya çarşamba kaç kg almış ve bu izin olayını bende soracağım ..

O kadar bunaldım ki bu ara doktora nolur beni bu cumartesi sezeryana al diyesim var kendimi tutuyorum ondan sordum bunu da
Güncelleme ağrım azaldı. Daha kısa sürede toparlayacak gibi hissediyorum. Normal de dikişler yüzünden nerdeyse 2 ay oturamamistim.

Çok sevindim bundan sonra takip edilecek muhtemelen eeg filan istemişlerdi bizden ama çocuğun genel halinden anlaşılıyor zaten zamanla strese girip o güzel zamanlarinizi heba etmeyin derim kolaylıklar diliyorum

Ultrason tam günü gününe ölçü vermez kağıtta bile +-10 gün yazar ona takılma. 38-39 gibi alıyorlar 40 ı beklemiyorlar genelde çünkü çoğu bebek normalde de 40 ı beklemiyor sancılanıp acil doğuma gitme gece yarısı ameliyat ekibini toplatma diye biraz erken alıyorlar

Aslında çok erkek düşkünlüğü veya ayrım yoktur kızlar da çok özgürler ama alkol ve gösteriş malesef
Gösteriş çok aynen. Belki kiz erkek ayırmiyorlardır da yine de bi toplumsal olarak kizlar hatim indiriyor mevlüdü yapiliyor erkekler sunnet oluyor dügünü oluyor. Ne bileyim fazla büyütülecek seyler değil olması gereken şeyler

Ay aman iyi düşün iyi olsun senin vaktin var erken gelmez o kadar bence

Evet sagip denedim elimle sıktım yok. Ama bebiş emdi çabaladı geliyor mu acaba dedim ama yok bence. Mama verdim yine.

Yorgunluk, stres, miyom aldırmış olman bile başlı başına bir ameliyat. Eve gidince güzel bir duş ve rahatlama gelir hemen bak olmasa bile cokur cokur emmiş sen bol bol emzir yinede hem süt için uyarıların hemde bebiş alışsın

Minimal bir menüydü 2 tuzlu 2 tatlı çok abartmadım yani
Şu anda ihtiyacım olan öyle bir tabak, çay kahve servisi, muhabbet

O kadar sıkıldım ki. Rutin hayatımı, arkadaş buluşmalarını, evden kafama göre girip çıkabilmeyi falan özledim..

Allah analı babalı büyütsün canim. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…