- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.161
O kadar bunaldım ki bu ara doktora nolur beni bu cumartesi sezeryana al diyesim var kendimi tutuyorum ondan sordum bunu daValla ikisinin de kendine göre zorluğu var. Eğer normalde çok dikiş olmasaydı normal daha iyi derdim. Sezeryan tam bir ameliyat karnımın içi aciyor. Normalde sadece aşağıdaki dikişler aciyordu. Dikişsiz ya da az dikişle atlatirsan normal daha iyi bence
Canım bugün bende 35+0 'ım ..Kuzum 14 temmuz da 38+1 oluyorum
15 temmuz da resmi tatil sonrası da hafta sonu giriyor, 18 temmuz da 38+5 biraz geç olur dedi. Tarihi bugün verirkende bebeğin belki okadar durmaz annesi dedi. Doktorum çok iyidir aslında. Benim ilk sezeryanım kabus gibi geçti o yüzden çok etkilendim bu durumdan. Bayram üstü olması işleri zorlaştırıyor sonuçta hangi doktora gidersem gideyim bayram izni olacak
Dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım..
Bugün 35+0 , bebiş 37+ larda çıkıyor ölçüm olarak, iri dedi erken gelmek isteri o yüzden dedi galiba arada da hafif sancım oluyor ama sonuçta bebeğin ciğer gelişimi 35 ile uyumlu
Duygular hormonlar hepsi alt üst oldu
Güncelleme ağrım azaldı. Daha kısa sürede toparlayacak gibi hissediyorum. Normal de dikişler yüzünden nerdeyse 2 ay oturamamistim.O kadar bunaldım ki bu ara doktora nolur beni bu cumartesi sezeryana al diyesim var kendimi tutuyorum ondan sordum bunu da
Çok sevindim bundan sonra takip edilecek muhtemelen eeg filan istemişlerdi bizden ama çocuğun genel halinden anlaşılıyor zaten zamanla strese girip o güzel zamanlarinizi heba etmeyin derim kolaylıklar diliyorumSelamlar
Mr sonuçlarımız tertemiz çıktı ve kızım 10 gece sonunda evine kavuştu. Rabbim düşmanımın başına vermesin. Biz atlattık darısı tüm yoğun bakımda bebeği olan annelerin başına olsun inşallah.
Daha bugün bunu konuştuk biz de.Merhaba kizlar. Şu gibi birkaç damla akıntısı gelen oluyor mu? Sonlara doğru olan bir şey diye duydum ama
Hastane hastane gezerken kendi çıkacak zatenSsvd mi? O da ayrı risk, doktorsuz olmaz ki. Ssvd deyince bana Bir korku geldi şimdi.Zamanında sağlıkla doguralim aman.
Ultrason tam günü gününe ölçü vermez kağıtta bile +-10 gün yazar ona takılma. 38-39 gibi alıyorlar 40 ı beklemiyorlar genelde çünkü çoğu bebek normalde de 40 ı beklemiyor sancılanıp acil doğuma gitme gece yarısı ameliyat ekibini toplatma diye biraz erken alıyorlarSatım tam belli degil ondan geriliyorum her hafta farklı cıkıyor uz en son 35 de gittim 34 4 cıktı normal diyor doktor ama içim bir garip ayrıntılı da 21 temmuz tahmini dogum dedi ilkinde de aynı doktorda yaptırmıstım 5 ocak demişti 2 ocakda dogurmustum birde niye 40 beklemiyorlar bu sezaryanda kafam bir karısık bir 39 olacaksa da 11 12 temmuz gibi olacagım ama 7 sinde kalacağım herhalde eşim Dr işine karışma diyor cok pimpirikliyim eşiminde annem de bıktı burda da cok dillendirdim bakalım ne olacak
Yaaaa çok tatlı amaaaBaşka renkler denedim ama en güzeli bebek mavisi gibi geldi.
Bitti bitti yedik içtik dağıldıkAnteplililili ile Mikan Yok bugun bebişkolarının doğumgünlerini yapıyo ikiside 22 haziran güzel tarih
Gösteriş çok aynen. Belki kiz erkek ayırmiyorlardır da yine de bi toplumsal olarak kizlar hatim indiriyor mevlüdü yapiliyor erkekler sunnet oluyor dügünü oluyor. Ne bileyim fazla büyütülecek seyler değil olması gereken şeylerAslında çok erkek düşkünlüğü veya ayrım yoktur kızlar da çok özgürler ama alkol ve gösteriş malesef
Minimal bir menüydü 2 tuzlu 2 tatlı çok abartmadım yaniNe yediniz
Ay amanTayini çıkıp gelen bir dr olmayınca ne yapsınlar kiBelki 10 gün izin yapmaz çabuk döner veya hiç gitmez bayram boyunca hastanenin doğum doktorsuz bırakılması normal değil bencede. Geçende biri gitmiş acil doğum için de dr yok demişler özele göndermişler orada yapmışlar sezaryeni ama özeldeki de gelmez ki bayramda Falülteye falan sevkederlerse yanarım valla ayy iyi düşüneyim iyi olsun ya bekler inşallah.
Evet sagip denedim elimle sıktım yok. Ama bebiş emdi çabaladı geliyor mu acaba dedim ama yok bence. Mama verdim yine.
Şu anda ihtiyacım olan öyle bir tabak, çay kahve servisi, muhabbetMinimal bir menüydü 2 tuzlu 2 tatlı çok abartmadım yani
Allah analı babalı büyütsün canim. ❤Kızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?