- 23 Ekim 2018
- 16.270
- 37.629
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.181
İyi olmanıza çok sevindimKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Nasıl gidiyor bebısle hayat ? EmzirmeDoğuran arkadaşlar Allah bebeklerinizle sağlıklı mutlu ömürler versin
Kalan arkadaşlarda zamanında sağlıkla yavrularına kavuşsun
Rutin hayatına neden ara verdin doğumdan sonra zaten bi süre ara veriyor insan şimdi gezelim gezebildiğimiz kadarŞu anda ihtiyacım olan öyle bir tabak, çay kahve servisi, muhabbet
O kadar sıkıldım ki. Rutin hayatımı, arkadaş buluşmalarını, evden kafama göre girip çıkabilmeyi falan özledim..
Çok sevindim bundan sonra takip edilecek muhtemelen eeg filan istemişlerdi bizden ama çocuğun genel halinden anlaşılıyor zaten zamanla strese girip o güzel zamanlarinizi heba etmeyin derim kolaylıklar diliyorum
Ben de yarın gideceğim çekime. Nereye yaptırdınız? Bir de ne kadar sürdü ortalama?Gebelik çekimi yaptırdık bugüneğlenceli geçti
H.içi fotolari atacak bakalım
Benin de suyla beraber kremsi akintı var. Ve dedigin gibi bayadir bagirsaklarim cok calisiyor. Ayıptır söylemesi gunde 4 kere falan büyük tuvalete ciktigimi biliyorum. 2 haftadir kontorllerde bişey cikmadi amaTurnusol kagidi ne acaba aminiyon sivisi olup olmadigimi anlasiliyor ben takipteyim aksam yine sicak sicak bisiler akti cmsrm yine islanms ayiptr soylemsi flaşla baktm bu sefer su yani sira kremsi birseylerde gelms idrar olmadigina surdan eminim benim kullandgm ilactan dolayi baya koyu su tuketiyorm ama acik renk deglbirazdan dus alip takip etmeye devam edecegim bunun dsnda pek bir belirtim yok asiri bagirsaklarm calisiyor ama bu iki haftadr boyle hatta sık sık gaz sancisindan kivraniyorm ama bunun dogumla bi alakasi olacagini zannetmiyorum
Misssss ama helal yani ben artık kimseye gidip gelmiyorum kimsede gelmiyo, yatışBitti bitti yedik içtik dağıldık
Yeeine ve kişisine göre değişir.Vaymemnunmusun
Ay bende Bayburt geliniyim ama pek memnun değilimBnde bayburt geliniyim
Doğuma hazirlik yapiyo vucutlar heralde bende tan bahsettigin gibiyimBenin de suyla beraber kremsi akintı var. Ve dedigin gibi bayadir bagirsaklarim cok calisiyor. Ayıptır söylemesi gunde 4 kere falan büyük tuvalete ciktigimi biliyorum. 2 haftadir kontorllerde bişey cikmadi ama
Saka yapiyorum ya iyi yada kötü olmak memleket meselesi değil maalesefkiYeeine ve kişisine göre değişir.Bayburtlu olsa da eşim kırıkkale de yaşıyoruz. Eşimin ailesi ise bayburtta.
Ayy bugün bittim desem yeriAnteplililili ile Mikan Yok bugun bebişkolarının doğumgünlerini yapıyo ikiside 22 haziran güzel tarih
Sende sıranı savdınKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Daha ne olsun o mutlu olduysa gerisi önemli değilAyy bugün bittim desem yeri
Ama kizim en guzeline layık keske elimden daha fazlasi gelseydiyorucu gecti ama onun gulumsemesi icimi ısıttı tum gün duygusaldimda baya
Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin bir ömür boyuBen doğum yaptım güzel anneler 23 üncü günümüz çok şükür herşey yolunda 35 haftada geldi oğlum. Sorunlu bir gebelik geçirdim sonu güzel oldu çok şükür sağlıklıyızdoğum yapmış anneleri tebrik ediyorum henüz doğum yapmamış anneleride sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Cok sevindim. Gozun aydin. Anali babali, saglikli, huzurlu, mutlu buyusun insallah.Kızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Saol canım tşk ederimRabbim sağlık sıhhat nasip etsin bir ömür boyu
Peki 35. Haftada küvez ihtiyacı oldu mu ?
Kaç kg doğdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?