Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi olmanıza çok sevindim sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebişini

Şu anda ihtiyacım olan öyle bir tabak, çay kahve servisi, muhabbet

O kadar sıkıldım ki. Rutin hayatımı, arkadaş buluşmalarını, evden kafama göre girip çıkabilmeyi falan özledim..
Rutin hayatına neden ara verdin doğumdan sonra zaten bi süre ara veriyor insan şimdi gezelim gezebildiğimiz kadar

Çok sevindim bundan sonra takip edilecek muhtemelen eeg filan istemişlerdi bizden ama çocuğun genel halinden anlaşılıyor zaten zamanla strese girip o güzel zamanlarinizi heba etmeyin derim kolaylıklar diliyorum

Eeg ve mr çekildi. İkisi de temiz çıktı çok şükür.
Haftaya genel kontrolü var, ama doktorlar (nöroloji- fizik tedavi- yenidoğan doktoru) tamamı çocuğun bir problemi olmadığını ve olmayacağını söylüyorlar. Bebeğimiz de hareketli ve beslenem bir bebek yani bir sorun var gibi durmuyor. Tabi takipte olacağız. Allah hepimizin bebeğini bağışlasın.

Sizinki ne durumdaydı?

Benin de suyla beraber kremsi akintı var. Ve dedigin gibi bayadir bagirsaklarim cok calisiyor. Ayıptır söylemesi gunde 4 kere falan büyük tuvalete ciktigimi biliyorum. 2 haftadir kontorllerde bişey cikmadi ama

Benin de suyla beraber kremsi akintı var. Ve dedigin gibi bayadir bagirsaklarim cok calisiyor. Ayıptır söylemesi gunde 4 kere falan büyük tuvalete ciktigimi biliyorum. 2 haftadir kontorllerde bişey cikmadi ama
Doğuma hazirlik yapiyo vucutlar heralde bende tan bahsettigin gibiyim az kaldi son cirpinislarimiz

Anteplililili ile Mikan Yok bugun bebişkolarının doğumgünlerini yapıyo ikiside 22 haziran güzel tarih
Ayy bugün bittim desem yeri

Ama kizim en guzeline layık keske elimden daha fazlasi gelseydi yorucu gecti ama onun gulumsemesi icimi ısıttı tum gün duygusaldimda baya

Sende sıranı savdın

Hayırlı ugurlu olsun allahim anali babali buyutmek nasip eylesin canım bi foti alsak fena olmaz ama

Ben doğum yaptım güzel anneler 23 üncü günümüz çok şükür herşey yolunda 35 haftada geldi oğlum. Sorunlu bir gebelik geçirdim sonu güzel oldu çok şükür sağlıklıyız doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum henüz doğum yapmamış anneleride sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum

Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin bir ömür boyu
Peki 35. Haftada küvez ihtiyacı oldu mu ?
Kaç kg doğdu ?

Cok sevindim. Gozun aydin. Anali babali, saglikli, huzurlu, mutlu buyusun insallah.

Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin bir ömür boyu
Peki 35. Haftada küvez ihtiyacı oldu mu ?
Kaç kg doğdu ?
Saol canım tşk ederim küveze gerek görmedi çocuk doktorumuzhiç sorun yaşamadım 2250 gram doğdu çoooook minikti yeni yeni toparladı yavrum ama çok sık emziriyorum canım her istediğinde veriyorum ilk zamanlar istemesede veriyordum kilo alması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…