Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy çok sevindim .
Rabbim ne güzel müjdelendirdi ..
İnşAllah bize de hastaneye beraber girip, sağlıkcakla beraber çıkmak nasip olur .

Doğuma hazirlik yapiyo vucutlar heralde bende tan bahsettigin gibiyim az kaldi son cirpinislarimiz
Vallahi vucudumun dermanı da kalmadi. Ellerim şisiyor ayaklarim sisiyor agrilar sızılar. Normal dogum istiyorum ama ıkınacak halim kalirmi merak ediyorum bi an once doğsa da vucudum rahatlasa diyorum sonra annemin 3 temmuzda gelecegi aklma geliyor bekle az daha diyorum. Annem yetisemezse vay halime

Maşallah canım gözünüz Aydın Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah darısı da bizlere olsun

Emerken sorun yapıyor ve ilerde konuşmada peltekliğe neden olabiliyor. O yüzden önemsiz ama hemen çözülmesi gereken birsey. Çocuk doktoru kontrol ederken söylüyor zaten.
Anladım canım, yeni bişey öğrendim bugün iyi oldu sağolasın.
Bebek dönmemiş döndüğüne o kadar emindim ki
Hissettiğim şey ne peki diye sordum doktor poposu o, poposu da büyüdü artık dedi
Artık bu saatten sonra da dönmez, 3 hafta sonra doğuruyorum sanırım
Aynı şeyi bende dusunmusdum hareketleri çok farklı yerlerden hissetmeye başladım dondumu acaba falan diye doktro dedi mümkün değil artık dönmesi çok küçük bir ihtimal.gercekden de dönmemiş aynı poziyondaymis.
Ben döndüm şimdi durum stabil haftaya tekrar gidicem kan tahlili vs yapılacak anestezi Dr ile de görüşecekmişiz haftaya belli olacak net tarih artık
Hadi gözün aydın canım maşallah fırsat bulup yazamadım hiç yoğun bir gün oldu benim için yarında öyle olcak tekrar gideceğim doktora.ac gideceğim kan vs istedi.ona göre konusacagiz sanırım.bebek iri biraz benim kafasida büyükmüş normal doğum zorlayabilir mis hayırlısı bakalım
Gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Spinal Sezeryan ile 11.15 te geldi.
O kadar kalabalıktı ki telefonu elime alamadım.
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Baş ağrısı olmadı çok şükür
Yürüdükçe inşallah gwcecek. Yorgunum sadece.
İşitme testi yapildi. %40 şuan dedi o da kulakta su kalmış olabilir dedi.

Hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz dinleneyim hikaye yazacağım.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
İlk çocuğum yinede şöyle bişi yapmadım banada yazıklar olsun
Yalnız değilsin canım bende yapmadım tek yaptığım kendime kırmıza saten sabahlığı kuşağı ile kurdeleli lohusa tacı oldu onu bile zor yaptım hiç elim yatmaz öyle süslere filan eskiden iş eğitimi derslerini sevmezdim zaten Hazır bebek şekerleri filan da almadım 500-600 lira ona vereceğime bağış yapayım smalı bir bebeğe dedim almadım hiç bişy valla

Maşallah Allah analı babalı büyütsün hikayeni merakla bekliyoruz

Ayy maşallah Allah’ım sağlıcakla büyütsün gözünüz Aydın darısı bizlere inşallah

Gözün aydın canım, tez zamanda toparlan inşallah. İnci kız'i öp kokla yerimize❤

Bol bol dinlen hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sihatli bir ömür ailecek size diliyorum hikayeni bekliyoruz

Ben şimdi hastaneye eve az gelen olur bu aralae düğün çok bana gelmezler diye yapmadım, mevlüd yapıcam ozman gelenlere kurân tespih lokum çikolata fln yapıcam onu dağıtıcam oda 200 -300 tl fln 20-30 tane yaptırsam yeter sanki kim gelcek
Olmadı sende öyle yaparsın

Aynen bende doğurup annemin yanına köye kaçıcam orası serin olduğu için, orda da bir kaç konu komşu akrabalar gelir çikolata baklava bişeyler dağıtırız gelene şimdi köy yerinde eline sadece süs de verilmez gelenin illa tatlı bişyler isterler

Ooooo bi baklava açarsınız misssss daha ne olsun yanınada sarma, yemede ynında yat

Maşallah sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah benimki de kız olsaydı isim İnci düşünmüştüm adıyla büyüsün darısı bizim bebişlere inşallah

Gözün aydın. Sağlıcakla büyüsün

yoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…