- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.201
Ayyy çok sevindim .Saol canım tşk ederimküveze gerek görmedi çocuk doktorumuz hiç sorun yaşamadım 2250 gram doğdu çoooook minikti yeni yeni toparladı yavrum ama çok sık emziriyorum canım her istediğinde veriyorum ilk zamanlar istemesede veriyordum kilo alması için
İnşallah canım Allah yardımcın olsunAyyy çok sevindim .
Rabbim ne güzel müjdelendirdi ..
İnşAllah bize de hastaneye beraber girip, sağlıkcakla beraber çıkmak nasip olur .
Vallahi vucudumun dermanı da kalmadi. Ellerim şisiyor ayaklarim sisiyor agrilar sızılar. Normal dogum istiyorum ama ıkınacak halim kalirmi merak ediyorumDoğuma hazirlik yapiyo vucutlar heralde bende tan bahsettigin gibiyimaz kaldi son cirpinislarimiz
Maşallah canım gözünüz Aydın Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah darısı da bizlere olsunKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Anladım canım, yeni bişey öğrendim bugün iyi olduEmerken sorun yapıyor ve ilerde konuşmada peltekliğe neden olabiliyor. O yüzden önemsiz ama hemen çözülmesi gereken birsey. Çocuk doktoru kontrol ederken söylüyor zaten.
Aynı şeyi bende dusunmusdum hareketleri çok farklı yerlerden hissetmeye başladım dondumu acaba falan diye doktro dedi mümkün değil artık dönmesi çok küçük bir ihtimal.gercekden de dönmemiş aynı poziyondaymis.Bebek dönmemiş döndüğüne o kadar emindim ki
Hissettiğim şey ne peki diye sordum doktor poposu o, poposu da büyüdü artık dedi
Artık bu saatten sonra da dönmez, 3 hafta sonra doğuruyorum sanırım
Hadi gözün aydın canım maşallahBen döndüm şimdi durum stabil haftaya tekrar gidicem kan tahlili vs yapılacak anestezi Dr ile de görüşecekmişiz haftaya belli olacak net tarih artık
Gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar eski mesajları henüz okuyamadımSoranlar olduysa şimdilik bir toplu mesaj yazayım sabah 9 da sezeryan girdim. 10.30 gibi odaya geldim. Ama basım o kadar kalabalıktı ki telefonu alıp size yazamadım. Şimdi bebek eşim ben kaldık herkesi yolladım.
Bebisde bende iyiyiz çok şükür. Kuveze de alınmadi. Bebiş yanımda. Ama emme konusunda sıkıntı var. Süt de gelmedi henüz. Mecburen mama verdik. Sürekli uyuyor. Ağrım var ama dikis yerinde değil. Karnımın içi ağrıyor. Ama hareket etmezsem agrimiyor.Hareket edince ağrıyor. Karnımın içinden hem bebek hem miyom çıktığı için acı var muhtemelen.
Bebisimiz 2950 Gr. Doğdu. Pazartesi 3200 demişti doktor. Boyu 49 cm. 37+3 haftada doğdu. Cinsiyeti doğru çıktı Allah'a şükür
Simdili söyleyebileceklerim bu kadar.
Not: Henüz parmaklayan olmasdi. Ama yürütmek için kaldirdiklarinda çok canım acıdı. Tansiyonum düştü oturdum geri. Karnıma kum torbasi belli bir süre koydular. Ama bence o varken daha rahattım aralarını istemedim ama aldılar.
Kuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Yalnız değilsin canım bende yapmadımİlk çocuğum yinede şöyle bişi yapmadım banada yazıklar olsun
Maşallah Allah analı babalı büyütsünKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Spinal Sezeryan ile 11.15 te geldi.
O kadar kalabalıktı ki telefonu elime alamadım.
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Yürüdükçe inşallah gwcecek. Yorgunum sadece.
İşitme testi yapildi. %40 şuan dedi o da kulakta su kalmış olabilir dedi.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz dinleneyim hikaye yazacağım.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ayy maşallah Allah’ım sağlıcakla büyütsün gözünüz Aydın darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar hiç okumadan yazıyorum iyi dilekleriniz için çok teşekkürler herşey çok güzel rüya gibi ben Ela mı aldım az evvel eve geldim hastanede olduğum sürede hep emZirme derdindeydim iyi kötü sütüm geliyor sadece bir kere mama verdik onuda pek emmedi zaten kakasınıda yaptı çok şükür rüya gibi dedimya gerçekten öyle 2900 grm 48 cm doğdu miniğim epidural başladık sonra ben ağlama krizine girince hafif bir uyuşturdular ama nasıl oluyorsa bebeğimin doğum anını doğumhanede ki fotoğraf çekimizi hatırlıyorumbizde herşey yolunda kv dem bende kalıcak bi süre bu arada ben gazımı bir türlü çıkaramayınca bana hastane çıkışında lavman yapıldı Buda tuhaf bi anı oldu genelde girerken yapılır Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin yaşadığımız bu güzel süreçte iyiki yanımdasınız
Gözün aydın canım, tez zamanda toparlan inşallah. İnci kız'i öp kokla yerimize❤Kuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Bol bol dinlenKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Ben şimdi hastaneye eve az gelen olur bu aralae düğün çok bana gelmezler diye yapmadım, mevlüd yapıcam ozman gelenlere kurân tespih lokum çikolata fln yapıcam onu dağıtıcam oda 200 -300 tl fln 20-30 tane yaptırsam yeter sanki kim gelcekYalnız değilsin canım bende yapmadımtek yaptığım kendime kırmıza saten sabahlığı kuşağı ile kurdeleli lohusa tacı oldu onu bile zor yaptım hiç elim yatmaz öyle süslere filan eskiden iş eğitimi derslerini sevmezdim zaten Hazır bebek şekerleri filan da almadım 500-600 lira ona vereceğime bağış yapayım smalı bir bebeğe dedim almadım hiç bişy valla
Aynen bende doğurup annemin yanına köye kaçıcam orası serin olduğu için, orda da bir kaç konu komşu akrabalar gelir çikolata baklava bişeyler dağıtırız gelene şimdi köy yerinde eline sadece süs de verilmez gelenin illa tatlı bişyler isterlerBen şimdi hastaneye eve az gelen olur bu aralae düğün çok bana gelmezler diye yapmadım, mevlüd yapıcam ozman gelenlere kurân tespih lokum çikolata fln yapıcam onu dağıtıcam oda 200 -300 tl fln 20-30 tane yaptırsam yeter sanki kim gelcek
Olmadı sende öyle yaparsın
Ooooo bi baklava açarsınız misssss daha ne olsun yanınada sarma, yemede ynında yatAynen bende doğurup annemin yanına köye kaçıcam orası serin olduğu için, orda da bir kaç konu komşu akrabalar gelir çikolata baklava bişeyler dağıtırız gelene şimdi köy yerinde eline sadece süs de verilmez gelenin illa tatlı bişyler isterler
Maşallah sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah benimki de kız olsaydı isim İnci düşünmüştümKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Baş ağrısı olmadı çok şükür
Önümüzdeki bayram zatenOoooo bi baklava açarsınız misssss daha ne olsun yanınada sarma, yemede ynında yat
Gözün aydın. Sağlıcakla büyüsünKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Baş ağrısı olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?